İzmit'te binlerce çocuğa sürpriz
Gündem, 02 Mayıs 2020 06:0523 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde yaşamak zorunda kalan ve çektikleri videoları 23 Nisan günü İzmit Belediyesine gönderen binlerce çocuğa hediye sürprizi yapıldı.
Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu bu yıl çocuklar evlerinde yaşamak zorunda kaldı. Bu yıl evde geçirilen 23 Nisan coşkusuna renk katmak isteyen İzmit Belediyesi 23 Nisan TIR’ıyla bayram coşkusunu sokaklara taşımış ve çocukların evlerinden çektikleri videoları sosyal medya hesaplarında paylaşmıştı. Evlerinde çektikleri videoları daha önce belirlenen ve duyurulan tarihler arasında İzmit Belediyesi Whatsapp hattına gönderen binlerce çocuğa İzmit Belediyesi tarafından hediye sürprizi yapıldı. Evlerinin önünde İzmit Belediyesi ekiplerini hediyelerle gören çocukların gözlerindeki mutluluk ise görülmeye değerdi.
.gif)
.gif)
NUTUK VE EĞİTİM DEVRİMİ KİTAPLARI YER ALDI
Her yaş seviyesine uygun olarak düşünülen hediye paketinde çocuklar için özel olarak hazırlanan Nutuk, Finlandiya’nın savaş sonrası bitap haldeyken gerçekleştirdiği eğitim devrimi ve ortaya koyduğu dayanışmayla nasıl ayağa kalktığını anlatan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün okulların müfredatına dahil edilmesini istediği Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabı, Türk Bayrağı, teşekkür belgesi, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in mektubu ve oyuncak seti yer aldı.
FATMA ABLALARINA TEŞEKKÜR
İzmit Belediyesine evlerinde yaşadıkları 23 Nisan coşkusunu video çekip belediye hesaplarına 23 Nisan günü gönderen binlerce çocuk için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tarafından kurulan 13 araçlık 26 personelden oluşan ekip çocukların evlerine giderek hediyelerini teslim etti. Bu sürpriz karşısında oldukça mutlu olan çocuklar hediyeler için Fatma ablalarına teşekkür etti.
Gündem, 02 Mayıs 2020 06:05
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
