Başkan Büyükakın yine gece denetimine çıktı
Gündem, 02 Mayıs 2020 23:20Başkan Büyükakın, İzmit SEKA tünel üstü üst yapı çalışmasını gece yarısı yerinde inceledi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit SEKA tünel üstü üst yapı çalışmasını gece yarısı yerinde denetledi. Uzunca bir zamandır kullanılan ve trafik akışını yavaşlatmaya başlayan küp taşların yerine yaklaşık 1000 ton asfalt serimi yapılacak bölgede inceleme gerçekleştiren Başkan Büyükakın, Kocaeli halkına canla başla hizmet etmeye devam eden işçilerle de yakından ilgilendi. Her fırsatta emekçi kentinde işçi kardeşlerimle omuz omuza olmaktan onur ve gurur duyuyorum diyen Başkan Büyükakın’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya ve diğer teknik ekip eşlik etti.
.gif)
“ARKADAŞLARIMIZ BİR GÜN İÇERİSİNDE BİTİRECEKLER”
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan ve gerekli talimatları veren Başkan Büyükakın, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, “Daha önceki yıllarda buraya parke ve küp taş döşenmişti. Zaman içinde buradaki trafiği yavaşlatan sonuçları olduğunu gördük. Planlamamızı yapmıştık. Küp taşları alarak yerine de asfalt dökerek trafiğin daha hızlı hareket etmesini istedik. Sokağa çıkma kısıtlamasını da fırsat bilerek buradaki çalışmayı arkadaşlarımız bir gün içerisinde bitirecekler. Sokağa çıkma kısıtlamasının verdiği trafik kolaylığını da burada ve Kocaeli’nin her noktasında ön planda tutacak şekilde kullanıyoruz” dedi.
“İŞLERİMİZİ HIZLI BİR ŞEKİLDE YAPIYORUZ”
Küresel salgın hale gelen Covit-19 ile mücadelede çok önemli adımlar atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda alt ve üst yapı noktasında da önemli adımlar atmaya devam ediyor. İzmit SEKA tünel üstü üst yapı çalışmasını gece yarısı yerinde gören Başkan Büyükakın, sokağa çıkma kısıtlamasının vermiş olduğu kolaylıkların bu gibi hizmetler için bir fırsata çevirdiklerini dile getirdi. “Mevcut durumdan yararlanarak işlerimizi hızlı bir şekilde yapıyoruz” vurgusunu da yapan Başkan Büyükakın, “Kentimizin birçok noktasında halkımızın taleplerini planlamıştık. Bu durumu değerlendirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
“BİZ İŞÇİMİZİ, ÇALIŞANIMIZI, EMEKÇİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ”
Asfalt dökümü sırasında alın teri dökerek Kocaeli’ne hizmet eden çalışanlara ayrıca teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Çalışanlarımızın emeğini çok iyi biliyoruz. Ramazan ayı olmasına rağmen bu gece vakti vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırma adına çalışıyorlar. Her bir mesai arkadaşıma Kocaeli’nde yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” diye konuştu. “Kocaeli’ne hizmet etmek için tüm emekçi kardeşlerimle aynı hedef doğrultusunda çalışıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Burada gördüğümüz ve bir kez daha şahit olduğumuz alın teri çok kıymetli. Çalışanlarımız, kentimizin gelişimine ve mutluluğuna dönük büyük bir emek ortaya koyuyorlar. Bu alın teri kutsaldır ve her türlü saygıyı hak etmektedir. Bir kez daha hemşehrilerimize hizmet eden çalışma arkadaşlarıma bu vesileyle teşekkür ediyorum. Biz işçimizi, çalışanımızı, emekçimizi çok seviyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. İnceleme, yapılan son değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Gündem, 02 Mayıs 2020 23:20
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Herkes memleketinde yaşasa Kocaeli nüfusu ne kadar olurdu?
3. Kapanca Festivali böyle başladı
Dilovası Belediyesi’nin yeni hizmet binasında sona yaklaşılıyor
Geleceğin kadın girişimcileri Gebze’de ödüllendirildi
Kocaeli Bilnet Okulları’nda mezuniyet coşkusu
Kocaeli’ndeki toplu taşımada yeni hatlar yolda
Tarihçi Volkan Şenel Körfez Meclisi’nde konuştu
Çayırova’daki bu konserde 80’ler rüzgarı esti!
Körfez Hodri Meydan 1989 taraftarlarının artık bir derneği var!
Kocaeli’de mavi bayraklı plajlar tüm kriterlere uygun
Sahillerde yoğun kontrol
2 milyonluk KOSGEB desteği balon çıktı!
İzmit’te 28 Haziran Futbol Şenliği heyecanı başladı
Kenan Sofuoğlu’ndan Başiskele’deki o merkeze tam not
Ormanya’da açık havada sinema
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektörü 2’inci kez KOTO’da toplandı
SEDAŞ’tan dolandırılmayın uyarısı
Kafe ve restoranlarda yeni dönem başlıyor
Derince’nin mahallelerinde şenlik var!
Gebze’deki çöken binanın bilirkişi raporuna ne oldu?
Dilovası'nda başkan yardımcısı gözaltına alındı
Emekli polislere yeni sosyal yaşam alanı için ilk adım atıldı
Kocaeli'de trafik cezaları ve radar uygulamaları vatandaşı mağdur ediyor
İzmit’te esnaf ve vatandaşı buluşturan Alışveriş Festivali başladı
Emekli ve asgari ücretliler için ara zam çağrısı
Ümit Özdağ'a Şeyh Said cezası!
TEM Otoyolu Muallimköy Kavşağı 35 gün kapalı kalacak
Muhalefetin çamur güreşine bizi çekmesine izin vermiyoruz!
Bu mu adalet?
Dilovası’nda o park ve mesire alanı yenileniyor
Çayırova Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda çalışmalara devam
Büyükakın: Sosyal yaşamın kalbi bu merkezde atacak
Güngör çiftine Güle güle oturun dediler!
Derince Harikalar Sahili’nde harika konser!
Körfez zabıtasından güvenli ulaşım denetimi
İzmit’ten Büyükada’ya vapur gezisi
5 bin haneye yetecek elektriği kaçak olarak kullandılar!
Hindistan-AB Serbest Ticaret Anlaşması rekabet gücümüzü zorlayabilir
Başiskele’deki dünya rekoru kırılan projede 9 köprünün montaj işi tamam
