İzmit Belediyesi'nden sağlıkçılara ücretsiz ulaşım
Gündem, 22 Nisan 2020 04:55Sokağa çıkma yasağında acil ulaşım desteğine ihtiyaç duyan koronavirüsle mücadelenin kahramanları sağlık çalışanları, İzmit Belediyesi ve İzmit Ticari Taksiciler Platformu’nun işbirliği ile ücretsiz olarak taşınacak.
İzmit Belediyesi ve İzmit Ticari Taksiciler Platformu koronavirüs ile mücadelenin kahramanları olan sağlık çalışanları için anlamlı bir işbirliğine imza attı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile 23-24-25-26 Nisan tarihlerinde uygulanacak olan sokağa çıkma yasağında görev yapmaya devam edecek İzmit’teki sağlık çalışanlarını İzmit Ticari Taksiciler Platformu, İzmit Belediyesi’nin koordinasyonunda ücretsiz olarak taşıyacak. Acil ulaşım desteğine ihtiyaç duyan sağlık çalışanları İzmit Belediyesi’ne 0262 318 00 00 numaralı telefondan ulaşarak ücretsiz taksi talebinde bulunabilecek. İzmit Belediyesi’nin yönlendirmesi ile İzmit Ticari Taksiciler Platformu tarafından görevlendirilen taksiler ücretsiz olarak sağlık çalışanlarını evlerine ya da sağlık kuruluşlarına taşıyacak.
TAKSİCİLER ÜCRETSİZ TAŞIYACAK
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Hürriyet, “Koronavirüs ile mücadelede halkımız için tüm kaynaklarımızı seferber ettik. Bu mücadelenin en öndeki kahramanları sağlık çalışanlarımız için gece gündüz mesaideydik. Onlara destek olmak için var gücümüzle çalışmaya, ortak akılla uygulamaya geçirebileceğimiz destekleyici projeler üretmeye devam ediyoruz. İzmit Ticari Taksiciler Platformu ile yaptığımız iş birliği neticesinde 24-25-26-27 Nisan tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma yasağında acil ulaşım ihtiyacı olan sağlık çalışanlarımızı taksici kardeşlerimiz ücretsiz taşıyacak. Kent dayanışmasıyla, ortak akılla bu zor günleri hep birlikte atlatacağız” dedi.
Gündem, 22 Nisan 2020 04:55
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Bütün sektörlerde ekonomik buhran var
Sepetçi’de her gece duyulan silah sesleri korkutuyor!
İYİ Parti Gölcük’e yeni başkan atandı
Kredi kartlarında nakit avans uyarısı
Çayırova’daki projelerde durum ne?
Yangın söndü, bina çöktü, sorumsuzluk devam ediyor
Başkan Gökçe park ve bahçeler personeliyle kahvaltıda buluştu
Kocaeli vekili Gergerlioğlu o cinayetle ilgili konuştu!
Kartepe Evleri’nde anahtar teslimi için gün sayılıyor
Dilovası Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
Denize giren 26 vatandaş daha son anda boğulmaktan kurtarıldı
KOTO toplantısında özel hastanelere iyi haber
Akaryakıtta zam baskısı sürüyor
Büyükakın: Kurtuluş Savaşı ve 30 Ağustos ruhunu hiç kaybetmeyeceğiz
Tek bir çocuğun bile burnu kanamasın!
SEDAŞ, çalışanlarını bu yöntemle eğitiyor!
Körfez Gençlerbirliği sporcuları madalyaları topladı
Denizde kaza: Gemi Kocaeli'den Silivri'ye gitmiş
KOÜ’de lojman yüzsüzü MHP’li akademisyeni Bahçeli mi kolluyor?
Gazeteci Ali Çınar vefat etti
Gölcük’te riskli metruk bir bina daha yıkıldı
Bir zam haberi daha
KO-MEK’te yeni eğitim dönemi 14 Eylül’de başlıyor
Saadet partililer gençleri Akçakoca’da buluşturdu
Derince’de Taşköprü Festivali için geri sayım
İzmit’te asırlık çınarlara dijital dolandırıcılığa karşı farkındalık eğitimi!
Soğanın bile ithal edilir hale gelinmesine tepki
Özgür Özel'den hakkımı helal etmiyorum çıkışı
İSU’nun Kandıra’nın 9 mahallesindeki kazı çalışmasında sona gelindi
Siyasi partiler kanunu değişsin çağrısı!
O ilçede Halk Eğitim Merkezi Müdürü kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
KOTO’nun bu etkinliğinde iş görüşmesi rekoru kırıldı
Altında çarpıcı tahmin!
Bu şartla emekli olanların maaşı kesilir!
Büyükşehir personeli kansere yenildi
Kadın polislerin de kıyafetlerine kafayı taktılar!
Bunlar Atatürk alerjisi içinde dedirten anlar!
Büyükakın: Bizler milletimiz için varız
Büyümenin nimetleri sermayeye, maliyeti emekçiye
