İzmit Belediyesi'nden sağlıkçılara ücretsiz ulaşım
Gündem, 22 Nisan 2020 14:44Sokağa çıkma yasağında acil ulaşım desteğine ihtiyaç duyan koronavirüsle mücadelenin kahramanları sağlık çalışanları, İzmit Belediyesi ve İzmit Ticari Taksiciler Platformu’nun işbirliği ile ücretsiz olarak taşınacak.
İzmit Belediyesi ve İzmit Ticari Taksiciler Platformu koronavirüs ile mücadelenin kahramanları olan sağlık çalışanları için anlamlı bir işbirliğine imza attı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile 23-24-25-26 Nisan tarihlerinde uygulanacak olan sokağa çıkma yasağında görev yapmaya devam edecek İzmit’teki sağlık çalışanlarını İzmit Ticari Taksiciler Platformu, İzmit Belediyesi’nin koordinasyonunda ücretsiz olarak taşıyacak. Acil ulaşım desteğine ihtiyaç duyan sağlık çalışanları İzmit Belediyesi’ne 0262 318 00 00 numaralı telefondan ulaşarak ücretsiz taksi talebinde bulunabilecek. İzmit Belediyesi’nin yönlendirmesi ile İzmit Ticari Taksiciler Platformu tarafından görevlendirilen taksiler ücretsiz olarak sağlık çalışanlarını evlerine ya da sağlık kuruluşlarına taşıyacak.
TAKSİCİLER ÜCRETSİZ TAŞIYACAK
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Hürriyet, “Koronavirüs ile mücadelede halkımız için tüm kaynaklarımızı seferber ettik. Bu mücadelenin en öndeki kahramanları sağlık çalışanlarımız için gece gündüz mesaideydik. Onlara destek olmak için var gücümüzle çalışmaya, ortak akılla uygulamaya geçirebileceğimiz destekleyici projeler üretmeye devam ediyoruz. İzmit Ticari Taksiciler Platformu ile yaptığımız iş birliği neticesinde 24-25-26-27 Nisan tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma yasağında acil ulaşım ihtiyacı olan sağlık çalışanlarımızı taksici kardeşlerimiz ücretsiz taşıyacak. Kent dayanışmasıyla, ortak akılla bu zor günleri hep birlikte atlatacağız” dedi.
Gündem, 22 Nisan 2020 14:44
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Ulaşlı sahiline korkuluk isteniyor
Pazar günü bu hatlara KPSS sınavı için ek seferler konuldu
Başkanvekili Obuz, İzmitlileri Bıçkıdere’deki bu tesise davet etti
Sigaranın kimlikle satışı için kanun teklifi
Büyükakın, KOTO yönetimini ağırladı
Dilovası’nda parklara el atıldı
Derince’yi Cumhuriyet coşkusu saracak
Çayırova Atatürk Mahallesi’nde üstyapı mesaisi
İzmitli muhtarlara yemekli kutlama
AKP Kocaeli İl Başkanı Talus’tan KSO’ya tebrik ziyareti
Binlerce personelin katılımıyla afet senaryolarına karşı dev tatbikat
Körfez’deki kızların futbol maçında 4-0’lık net skor
İlimtepe bağlantı yolunda 2. etap başladı
Kocaeli’de ağır tonajlı araçlara yeni yasaklar!
Kandıra Sapağı’na kapalı durak yapılsın çağrısı
Muhtar Karaosmanoğlu vefat etti
Fon mağdurlarına milletin kesesinden mi ödeme yapılacak?
Kocaeli halkı artık yeni vaatler değil, sonuç görmek istiyor
Kocaeli’deki yöresel ürünler festivalleri denetlenmeli çağrısı
Ormanya’da yetiştirilen 9 kızıl geyik daha doğaya salındı
Gölcük’te su kanalı kısmen kapatıldı, bakın sonra ne oldu!
KOTO üyeleri için temizlik ürünleri ile ilgili de indirim protokolü imzalandı
Başkan Özlü’den selzede esnafa destek sözü
Dilovası’nda MHP’liler soluğu Şehit ve Gazi Derneği’nde aldı
Gebze Ticaret Odası, Baykar Teknoloji’yi üyeleriyle buluşturdu
Vurguncular halkın haber alma hakkını gasp ediyor
Emekli maaşları ile ilgili teklif reddedildi
Vali Aktaş’tan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret
Vefat eden Kıbrıs gazisi Hamit Altıntaş toprağa verildi
KOTO Fırıncılık komitesi ve Kocaeli Fırıncılar Odası sorunları masaya yatırdı
Buray, şarkıları ile Darıcalıları mest etti
Kadın üreticilerin emeğini ön plana çıkaracak festival
İzmit’te rock ve senfoni bu konserde buluşacak
Artan işlem gücü, artan soğutma ihtiyacı
Çayırova Kitap Fuarı’nda Erdim’in söyleşine büyük ilgi
Kocaeli vekilinden Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’e tepki
Derince’de DERTAŞ’ın 11. satış noktası İshakçılar’da açılıyor
Körfez’de selde çöken köy yolu ulaşıma açıldı
O ilçede marketlerdeki ürünler tek tek incelendi
