Meral Akşener'e iftira atan o AKP'li için suç duyurusu...
Siyaset, 13 Nisan 2020 06:21İYİ Parti'nin İzmitli Genel Başkanı Meral Akşener'e hakaret eden Erdal Erdoğan isimli vatandaş hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Herkese hatırlatalım istedik; herhangi bir AKP'linin sosyal medya hesabına girin ve şöyle bir göz atın. Sayfalarının çirkin iftiralarla dolu olduğunu göreceksiniz. Bunlar 2001'de önce ahlak ve maneviyat derlerdi. Ama ortada ahlak diye bir şey de kalmadı.
İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz'in aynı konuyla ilgili yaptığı açıklamanın içeriği şöyle: 9 Nisan Perşembe günü Erdal Erdoğan isimli bir şahıs Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e sosyal medyadan hakaretler etmiştir.
Bu şahıs, HDP eski eş genel başkanının resmini Sayın. Akşener'in yanına ekleyerek son derece yakışıksız ifadeler kullanmıştır.
Son yıllarda ülkemizde yaşanan büyük kültürel yozlaşma sonucunda, kendini belirli bir siyasi yapıya yaslayan terbiyesiz insanlar başta Atatürk'ümüz olmak üzere kendilerinden olmayan herkese hakaretler etmektedirler.
Adaletsizliğin hüküm sürdüğü bir ortamda "nasıl olsa bana kimse dokunamaz" mantığı ile milletimize ve törelerimize yakışmayacak şekilde bir kadına ağza alınmayacak ifadeler kullanılmaktadır.
Böylesi seviyesizlikler cezalandırılmadığı sürece yozlaşma daha da artacaktır. Sayın Genel Başkanımızı kendi memleketinde temsil eden bir İlçe Başkanı olarak, ülkemizde her geçen gün artan edepsizlik ve seviyesizliğin bir yansıması olan bu şahsa göz yumamam.
Adaletsizliğin hüküm sürdüğü bir ortamda "nasıl olsa bana kimse dokunamaz" mantığı ile milletimize ve törelerimize yakışmayacak şekilde bir kadına ağza alınmayacak ifadeler kullanılmaktadır.
Böylesi seviyesizlikler cezalandırılmadığı sürece yozlaşma daha da artacaktır. Sayın Genel Başkanımızı kendi memleketinde temsil eden bir İlçe Başkanı olarak, ülkemizde her geçen gün artan edepsizlik ve seviyesizliğin bir yansıması olan bu şahsa göz yumamam.
Bu vesileyle, şahıs hakkında Kocaeli Savcılığına suç duyurusunda bulunduğumu bildirmek isterim.
Siyaset, 13 Nisan 2020 06:21
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Akaryakıta dev zam yolda
Halk ekmek ağına 2 yeni büfe daha eklendi
Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş vekil mi olacak?
Okullar Arası Basketbol Şampiyonası’nda ödüller takdim edildi
Kurulan şirket sayısı azalıyor
İSU’dan Derince’ye 359 milyon TL’lik altyapı yatırımı
O gazeteci de tutuklandı
Rapor PKK'nın silah bırakmadığının itirafıdır
Şener Söğüt de şehit ailelerini ve gazileri ağırladı
Sepaş Enerji’den abonelere hatırlatma: Bilgilerinizi güncelleyin
Kocaeli’de kültürel mirasın korunmasında akademik iş birliği
Depremin habercisi bulundu!
Gölcük Spor Kompleksi için kollar sıvandı
Uyuşturucu kullanımı Türkiye'de artıyor
Başkan Sezer şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı
Kocaeli firmalarının beklentileri!
Derince Lisesi’ne kampüs yakışır
Erdoğan'ı övdü, koltuğu kaptı!
İzmit’te mobil aşeviyle her gün bin kişilik iftar
Futbolda bahis soruşturması Kocaeli'ye de sıçradı!
Başkan Söğüt, MHP İl Başkanı Akın’ı kutladı
O dev firma da iflas etti
İzmit Kent Meydanı’ndaki Ramazan Çadırı’nda ilk oruçlar açıldı
Vali Aktaş şehit ve gazi yakınları ile iftarda bir araya geldi
Neresi mutlu Kocaeli’nin be, zehirlediniz
Erzurumlular Vakfı’ndan KASKF Başkanı Aydın’a hayırlı olsun ziyareti
20 sene oy verdim, hakkımı helal etmiyorum
Dinin itibarına en ağır darbeyi vurdunuz
Gebze Ticaret Odası önemli bir buluşmaya daha ev sahipliği yaptı
Kocaeli’de cenazeler 7/24 ücretsiz naklediliyor
Hurmaların yüzde 75'inin İsrail menşeili olduğu ortaya çıktı
Gülümse Kafe’lerde uygun fiyatlı iftar menüleri
Başkan Ömeroğlu’ndan Ramazan mesajı
Bu rapor anayasal yapıya darbedir
İzmit ve Gebze’de 1500 kişilik iftar çadırı kuruldu
İzmit’te de Ramazan geleneği bozulmadı
Gebze depreme hazır mı?
Körfezli kadın ragbiciler ilk etabı lider olarak tamamladı
Kartepe Kent Meydanı Cami ilk teravih namazında dolup taştı
