Başkan Hürriyet: Tüm ekiplerimiz görev başında
Gündem, 11 Nisan 2020 17:41İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sokağa çıkma yasağı sebebiyle İzmitlilerin mağduriyet yaşamaması için tüm ekiplerin görev başında olduğunu duyurdu.
Koronavirüs salgını nedeniyle dün akşam saatlerinde İçişleri Bakanlığı tarafından alınan ve 11-12 Nisan tarihlerini kapsayan sokağa çıkma yasağıyla birlikte İzmit Belediyesi harekete geçti. Salgınla mücadelede ilk günden bu yana kentin dört bir yanında büyük bir özveriyle çalışan İzmit Belediyesi ekipleri, yasağın başladığı saatten itibaren adeta gece operasyonuna çıktı. İzmit’in farklı noktalarında daha önce yapılan dezenfekte çalışmalarını sokağa çıkma yasağıyla birlikte tekrarlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabahın ilk ışıklarına kadar işlemleri sürdürdü.
.gif)
.gif)
BÜTÜN BİRİMLER VATANDAŞIN HİZMETİNDE
Pazar alanları, çöp konteynırları, parklar, sokaklar, kamuya açık alanlar, otobüs durakları gibi kentin birçok noktasında yapılan işlemler sokağa çıkma yasağının sürdüğü 2 gün boyunca devam ettirilecek. Dezenfekte işlemlerinin yanı sıra İzmit Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından salgın sebebiyle sokağa çıkamayan vatandaşların talepleri üzerine yapılan zorunlu ihtiyaçlara yönelik alışveriş, maaş çekme, ilaç temini ve erzak teslimleri de sürüyor. İzmit Belediyesi’ne ulaşan vatandaşların zorunlu ihtiyaçları zabıta ekipleri tarafından evlerine teslim edilmeye devam ediyor.
SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZ UNUTULMADI
İzmit Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle evlerinden çıkamayan insan dostlarından aldıkları yardım miktarı azalan sokak hayvanları da unutulmadı. Zabıta ekipleri tarafından kentin farklı noktalarındaki sokaktaki dostlarımıza yardım eli uzatıldı. Sokağa çıkma yasağıyla yiyecek bulmaları zorlaşan sokak hayvanlarına zabıta ekipleri hem su ve mama verdi, hem de oyunlar oynadı. Özellikle yavruların, kendilerine yemek getiren zabıta ekiplerine gösterdiği sevecenlik bu zor günlerde kalpleri ısıttı.
BİZE ULAŞIN
Tüm kent sakinlerine çağrıda bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Sokağa çıkma yasağını kapsayan Cumartesi ve Pazar günleri zabıta ekiplerimiz vatandaşlarımızın emrinde olacak. Temizlik işleri çalışanlarımız çöp toplama işlemlerine devam edecek. Süpürgecilerimiz sorumluluk alanlarını temizledikten sonra paydos edecekler. Sosyal destek ekiplerimiz acil ihtiyaca karşılık çalışmalarına devam ediyor. Her zaman sizlere yardımcı olmak için çalışıyor olacağız. Acil ve zorunlu ihtiyaçlarınız olması halinde 0262 318 00 00 numaralı telefon hattımızdan arayarak ya da 0532 166 41 41 numaralı whatsapp hattımızdan mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz” diye konuştu.
Gündem, 11 Nisan 2020 17:41
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Ahmet Davutoğlu siyasete noktayı koydu!
Özgür Özel, Tayyip Erdoğan'a bakın nasıl seslendi!
Çayırköy Göleti’nde çalışmalar sürüyor
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım Karslıların da kapısını çaldı
Sigara kullanımında dünya lideri olduk!
Koruma altındaki çocukların eserleri Symbol AVM’de görücüye çıktı
Unutulan şüpheli çantadan kopya düzeneği çıktı
Lütfü Obuz: Ne alkol ruhsatı? Bizim işimiz gücümüz İzmit
Büyükşehir’in bu uygulamasından haberdar olmayan var mı?
Antikkapı’dan piknik keyfine pratik dokunuş!
Suriye Hama Valisi Es-Seheyen’den KOTO’ya ziyaret
Gölcüklülerden yetkililere çığlık! Bu çileye son verin
Başkan Hürriyet'i cezaevinde ziyaret etti
İşsizlik fonu işverene akıyor
Sahillerde sıkı denetim
Kartepe’deki bu caddede yürünmüyor!
Erken seçimin ayak sesleri
Rakı keyfi koltuğundan etti!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
