Erbakan, Yeniden Refah Kocaeli il yönetimine hitap etti
Siyaset, 09 Nisan 2020 07:32Yeniden Refah Partisi Kocaeli genişletilmiş il yönetim kurulu toplantısını, video konferans ile gerçekleştirdi. İl başkanı Mehmet Aras’ ın yönettiği toplantıya il yönetim kurulunun yanı sıra, ilçe başkanları da katılım sağladı. Toplantı devam ederken, yeniden refah partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’ da telefon görüşmesi ile toplantıya katılarak, il yönetimi ve ilçe başkanlarına hitap etti.
Bütün sıkıntıların asıl nedeni Siyonizm!
Genel başkan Erbakan parti yönetimine şu düşünceleri aktardı; Bu virüsün ortaya çıkardığı sonuçlar, dünya siyonizminin hedeflerine hizmet ediyor. İnsanlığın çektiği maddi ve manevi sıkıntıların asıl sebebi dünya siyonizmidir. Covid-19 virüsü insanlık nüfusunun azaltılmasına hizmet ediyor. Savaşlar yolu ile insanları yok etmeye çalışmak, hesabı zor verilen bir durum. ABD 50 yıldır Japonya ya attığı atom bombasının hesabını veremiyor. Ama biyolojik silahların hem maliyeti düşük, hem etkili. Hem de, bu silahı kullananların tespit edilmesi çok zor. Bu açılardan değerlendirildiği takdirde bu virüsün bir biyolojik silah olma olasılığı çok yüksektir. Bu virüsün daha büyük bir biyolojik silahın kullanılmasının provası olması ihtimali de ön görülebilir.
.gif)
Siyonizm, bu virüsün etkileri nedeni ile birçok büyük şirketi yok parasına satın alabilme imkanına sahip oldu. Aynı zamanda yıllardan beri kağıt paranın dolaşımdan kaldırılmasını planlıyorlardı, yine bu virüs bahane edilerek, kağıt parayı kaldırmak için adım atmaya başladılar. Kağıt parayı kaldırdıkları takdirde, tek tuşa basarak dilediği insanın, şirketin veya devletin mal varlığını bloke edebilecek.
Erbakan, Kocaeli’ nin sağlığını sordu..
Genel başkan Fatih Erbakan konuşması sonrasında, il başkanı Mehmet Aras’ dan Kocaeli deki güncel durumlar hakkında bilgi aldı. Salgın hastalığın Kocaeli deki sonuçları konusu üzerinde dikkatle duran genel başkan, il başkanı Aras a ilçe ilçe, halkın sağlık durumunu sordu.
Mehmet Aras uyardı!
Genel başkan Dr. Fatih Erbakan sonrasında il yönetimi ve ilçe başkanlarına hitap eden, Mehmet Aras dünya gündemi üzerinde konuştu. Aras’ ın konuşmasının satır başları şu şekilde; Öncelikle covid-19 virüsü salgını nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, ALLAH dan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Dünyayı 300 ler komitesi yönetiyor!
Siyonizm 5379 yıllık bir ifsâd hareketidir. Siyonizme bağlı olarak, 1729 yılında, rockefeller ailesi tarafından kurulan 300 ler komitesi, dünyanın 300 zengin ailesinin bir araya gelmesi ile oluşturulmuştur. Bu 300 ler komitesi, her gün kendilerine özel olarak oluşturdukları kriptolu bilişim ağı üzerinden, video konferans yöntemi üzerinden toplantılarını yaparak, dünya yönetimi ile alakalı kararlar almaktadırlar. 300′ler komitesinin aldığı kararları, 33′ler meclisi onaylar. 13′ler meclisi tasdik eder nihai kararı, üst düzey 3 kabalacıdan oluşan başkanlık meclisi verir.
2 aydan beri 235 ülkede yaşayan, 7 milyar insanlık alemi evlerinde hapis halinde yaşamlarına devam etmektedir. Korona/Covid-19 bir biyolojik silahtır, amacı insanlık nüfusunu azaltmak! 300 ler meclisinin 3 nihai hedefi bulunmaktadır. 1. Hedefi tek dünya devleti. 2. hedefi tek dünya dini ve 3. Hedefi insanlık nüfusunun 1 milyar kişiye indirilmesidir.
Dünya nüfusunun 1 milyara indirmek için, savaşlar çıkarıldı. Gdo lu gıdalar yolu ile insanlık kısırlaştırıldı. Kanser hastalığı, gıda ve ilaç terörü ile yaygınlaştırıldı. Tüm bunlara rağmen hedefine ulaşamayan ırkçı emperyalizm, bugün de biyolojik silah kullanarak bu hedefine ulaşmayı planlıyor. Covid-19 bir biyolojik silahtır.
Dünya kamuoyunca bilindiği gibi, ırkçı emperyalizmin güdümünde görev yapan, singularity oluşumu 20 yıldır yapay zekâ ve yapay insan organları üzerine çalışmalar yürütmektedir. Yapay zekâ ve yapay insan çalışması kapsamında yakın geçmişte insanımsı robotlar üretilmeye başlanıldı.
Korona ile korkutup, yapay insan olmaya razı edecekler!
Covid-19 salgını sonrasında, artık insanların sağlıklarını anlık takip etmek için çip takılması konusu kamuoyunca ciddi bir şekilde seslendirilmeye başlandı. Bunlara paralel olarak da, insan vücudunda kemik yerine titanyum kullanılması ve yapay iç organların üretilmesi çalışmaları da devam etmektedir.
İnsanları bilinci silinmiş köle yapmak istiyorlar!
Irkçı emperyalizm öncelikle, bir milyara düşürdüğü insan nüfusunu, bilinçleri silinmiş yapay kölelere dönüştürmeyi, sonrasında bu yapay insanları uzaktan kontrol etmeyi ve çoğalmalarını engellemeyi düşünüyor. Bugün covid-19 biyolojik silahı ile insanlara korku pompalanıyor. Irkçı emperyalizm bu korku sonrasında insanlık alemine daha sağlıklı ve hastalıkların bulaşamayacağı bir insan bünyesi vaat edecek. Daha sağlıklı bir insan vücudu vaadi ile kandırdığı insanlara yapay organlar ve yapay zeka çözümünü dayatacak. Böylelikle insanlık alemini kendi çıkarları için kullanılmaya elverişli hale getirip, bütün bir insanlık alemini köle yapmayı amaçlıyorlar. Sözlerini devamında her şeyin başının sağlık olduğun vurgulayan Aras, bilim kurulunun aldığı kararlara harfiyen uyulmasını istedi. Teşkilat mensuplarına seslenen Aras, parti mensuplarından evlerinde kalmalarını istedi.
Siyaset, 09 Nisan 2020 07:32
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
