Yılmaz Özdil'den çarpıcı iddia: Açıklamıyorlar
Gündem, 26 Mart 2020 04:59Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in, üç gün önce Ruhat Mengi’nin YouTube kanalı Her Açıdan TV’ye yaptığı korona virüs açıklamalarının yer aldığı video sosyal medyada izlenme rekoru kırıyor.
Yılmaz Özdil'in, gazeteci Ruhat Mengi’nin YouTube kanalı Her Açıdan TV’ye yaptığı korona virüs ile ilgili açıklamalarının yankısı sürüyor. Özdil'in dikkat çeken açıklamalarının yer aldığı video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı. Özdil, Ruhat Mengi'ye yaptığı açıklamalarda iktidara salgın ile ilgili çarpıcı eleştirilerde bulundu.Özdil'in açıklamalar şu şekilde;Hükümet virüsün Türkiye’de yayılma alanlarını açıkladığı anda kendi hatası yüzünden bu virüsün Türkiye’de yayıldığının ortaya çıkacağını biliyor.Türkiye’de dört grup insan yüzünden virüs yayıldı.
Birincisi umreden gelenler, ikincisi İran’dan gelenler, üçüncüsü mülteciler, dördüncüsü turistler. Bunu neden açıklamıyor AKP? Bugün bizim elimizde birtakım şehirlerin isimleri var, ölümler olan ya da vakanın yaygın olduğu. Hayatında bölgeden turist bile geçmemiş şehirlerimizde neden bu virüs var? Çünkü umreden gelenler var. AKP’nin açıklamamasının temel sebebi, aslında kendi hatalarının açığa çıkacağının kanıtlanacağı.
İnsanların alarm durumuna geçmesi lazım. Bakın ben size bir örnek vereyim; Türkiye Çin’den sonra ilk İtalya ile seyahatini kesmişti. Bugün hala İzmir’den Çeşme Limanı’ndan İzmir ile İtalya arasında ro-ro seferleri yapılıyor, kamyonlar gidiyor, geliyor. Ve bu ülkeyi yönetenler, profesör diye ekranlara çıkanlar utanmadan Türkiye’nin İtalya’dan insan trafiğinin kesildiğini söylüyor. Yalan söylüyorlar ve bu yalanlar yüzünden İzmir bedel ödüyor.Bakın test kiti, yani insanda virüs olup olmadığını saptama kiti konusunda televizyona çıkıp Türkiye’de bu konuda hiç eksik yok diyen profesörler var.
Çin’den apar topar test kitleri getirildi. Şimdi ben soruyorum o ahlaksız profesöre hani bu ülkenin hiç eksiği yoktu. Madem eksiğimiz yoktu, niye test yapmadınız kardeşim? Televizyona çıkıp test kiti istediğimiz kadar var dediklerinde ülkenin elinde test kiti falan yoktu.Çin'de bir korona virüslü Çinli tespit edildi. O Çinlinin Türkiye’den gelmiş olduğunu bütün Çin basını yazıyor. Çin basını Çin’e korona virüs bulaştıranın Türkiye’den geldiğini yazıyor.
Gündem, 26 Mart 2020 04:59
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
