Ziraat Bankası’ndan KOTO’ya ziyaret
Gündem, 07 Mart 2020 17:04Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Ziraat Bankası Kocaeli Bölge Başkanı Oğuzhan Açıkgöz ve banka heyetini ağırladı
Üyeleri için alternatif ve yeni kaynaklar geliştirmeye devam eden Kocaeli Ticaret Odası, finans kuruluşları ile de yakın temasta bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda KOTO Başkanı Necmi Bulut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Murat Barış, Yusuf Erenkaya ve Mehmet Akif Şen, Ziraat Bankası Kocaeli Bölge Başkanı Oğuzhan Açıkgöz, Kocaeli Şube Müdürü Deniz Alp ve Müşteri İlişkileri Yetkilisi Durak Volkan Yeniay’ı konuk etti.
YENİ PAKETLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME
KOTO Başkanı Necmi Bulut ziyarette yaptığı konuşmada, Oda çalışmaları hakkında bilgiler vererek, özellikle finansman çeşitliliğinin iş dünyası açısından önemine vurgu yaptı. Ziraat Bankası Kocaeli Bölge Başkanı Oğuzhan Açıkgöz, yatırım ve istihdamın artırılmasına yönelik olarak ekonomi yönetimi koordinasyonunda devreye alınan “İVME Finansman Paketi” ve “İstihdam Odaklı İşletme Kredisi (İSTOD)” ürünleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Açıkgöz, yararlanmak isteyen üyelerin Ziraat Bankası Şubeleri aracılığıyla başvuruda bulunabileceklerini vurguladı.
İSTİHDAM ODAKLI İŞLETME KREDİSİ
Paketler hakkında kapsamlı bilgi sunan Açıkgöz, “İstihdam Odaklı İşletme Kredisi: Seçilmiş imalat sanayi veya emek yoğun hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren, ve istihdam artışı taahhüt eden müşterilerimiz yararlanabilecektir. Ayrıca Devam Eden İnşaat Projeleri ile Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri de ürün kapsamında yararlanılabilen alanlar olarak belirlenmiştir. Ürün kapsamında azami 60 aya kadar vade ile kredi kullandırılabilecektir.
12 YILA KADAR VADE İMKANI
İVME Finansman Paketi ise, ülkemizde üretimi/üretim potansiyeli bulunan, ithal oranı yüksek ham madde-ara malı imalat sanayii alt sektörleri ve makine imalat sanayii alt sektörlerinde yeni veya kapasite artırımı/yenileme şeklindeki yatırımlar ile tüm bu yatırımlara bağlı işletme sermayesi ihtiyaçları ürünün kullanım alanını oluşturmaktadır. Yatırım kredilerinde; sabit ya da değişken faizli olarak 2 yıla kadar anapara geri ödemesiz, azami 12 yıla kadar vade, işletme kredilerinde; 1 yıla kadar anapara geri ödemesiz, azami 5 yıla kadar vade ile finanse edilebilecektir” ifadelerine yer verdi.
Gündem, 07 Mart 2020 17:04
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
Kocaeli’de 137 halk otobüsü şoförüne ceza
