Dilovası, Başkan Şayir'le ilkleri yaşıyor
Gündem, 05 Mart 2020 22:03Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, geçtiğimiz yıl göreve başlamasının ardından Dilovası’nda ilkleri yaşatmaya devam ediyor.
2019 Yerel seçimleri sonrası Dilovası Belediye Başkanlığı görevine gelen Hamza Şayir, Dilovası’nda ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Şayir göreve gelir gelmez ilk işi olarak makam kapılarını sökmüş ve halk ile arasında hiç bir engelin olmayacağını göstermişti. Ardından eğitime yaptığı hizmetler ile Türkiye gündeminde yer alan Başkan Şayir, makam aracını satarak öğrencilere kırtasiye yardımında bulunmuş, ve yine söz verdiği gibi Başkan seçilmesinin ardından, maaşını üniversitede okuyan gençlere burs olarak bağışlamıştı. Başkan Şayir; attığı bu adımlar ile taraflı tarafsız herkesin gönüllerinde taht kurmuştu.
CANLI İHALEYE VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ
Yaptıkları ile halkın sevgisini kazanan ve Dilovası’nda ilkleri yaşatan Başkan Şayir son olarak belediyede düzenlenen çöp konteynırı ihalesini belediyenin sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlattı. Sosyal medyada ki canlı ihaleyi vatandaşlar büyük ilgi ile takip ettiler.
ANLAYIŞIMIZ; ŞEFFAF BELEDİYECİLİK
Seçim sürecinde gittiği her yerde şeffaf ve ayrımcılık yapmayan bir belediye başkanı olacağını taahhüt eden Başkan Şayir, yaptığı açıklama da “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza söz verdiğimiz gibi ayrımcılık yapmadan, şeffaf belediyecilik anlayışımızı hayata geçirmeye çalışıyoruz. Biz halkımıza karşı her zaman açık ve şeffaf olmaya çalışacağız. Gönlümüz, yüreğimiz ve kapılarımız halkımıza her zaman açıktır. Halkımızdan gizleyecek ve saklayacak hiçbir şeyimiz yoktur. Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizin katıldığı ihaleyi canlı yayınlayarak halkımızın sunulan tekliflerden, alınan kararlardan anında haberdar olmalarını istedik. İlçemizde ilk kez bu uygulamayı hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışımızın gerekliliklerini örnek uygulamalarla yerine getirmeye aynı kararlılıkta devam edeceğiz." diye konuştu.
İHALEYİ ALAN FİRMA BELİRLENDİ
Yapılan ihale de muhammen bedeli 268.500 olan 300 adet galvanizli 800 litrelik metal çöp konteynır ihalesine 3 firma katıldı. Canlı olarak yayınlanan ihaleyi 235.200 TL’lik teklif veren Yüksel Metal Makine İnşaat Nakliyat San. Ve Tic. Ltd.Şti. kazandı.
Gündem, 05 Mart 2020 22:03
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Gürcistan heyeti Gölcük’te ağırlandı
Büyükakın’dan Kocaelispor’a tam destek
Sahillerde 3 haftada 201 hayat kurtardılar
Şikayetler bir ayda yüzde 168 arttı
Kadın Elim İzmit Kooperatifi anlamlı bir iş birliği protokolüne daha imza attı
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Darıcalı aileye Muğla’da ölüm şoku
İzmit’te dolu mağduru çiftçilere destek
Dilovası’nda iş insanı Enver Yıldırım’dan iki ayrı spor kulübüne moral ziyareti
AİHM'den Kavala derhal serbest bırakılsın kararı
Kandıra sahillerinde bugünde yasak var
Başiskele’de ulaşım güvenliği artırıldı
O sektörlerde güven azaldı
Kandıra sahillerde izinsiz su sporları faaliyetlerine sıkı denetim
Tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği
İktidara yakın yazar erken seçim için tarih verdi
O belediye kendi betonunu da üretecek
Gölcük’teki Mavi Vatan’a 245 bin kişi böyle ulaştırıldı
Gölette nefes kesen gösteri!
Meydanlarda bölücü tahrik
Hayali rüşvet üzerinden mahkûmiyet kararı çıkarıldı!
Emekli ve memurun maaş zammı hesaplandı
Günlerdir kayıp olan genç ölü bulundu
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
Erdoğan'ın danışmanı Uçum tehdit etti!
