Asker ölmesin artık bir şeyler yapın
Gündem, 01 Mart 2020 20:05Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısı sonrası hayatını kaybeden Uzman Onbaşı Ahmet Alpaslan için düzenlenen askeri törende şehidin ağabeyi, “Ölmesin artık kimse, ölmesin yeter. Asker ölmesin artık, bir şeyler yapın, yeter" diyerek isyan etti.
Suriye'nin İdlib kentinde, Suriye ordusunun hava saldırısında hayatını kaybeden Uzman Onbaşı Ahmet Alpaslan için memleketi İzmir’de askeri tören düzenlendi.
ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI
Törene, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekilleri, Ahmet Alpaslan'ın babası İbrahim Alpaslan, annesi Latifa Alpaslan, kız kardeşleri Dilan ve Berivan Alpaslan ile silah arkadaşları ve sevenleri katıldı.
“HAVA ŞEHİTLİĞİNE DEFNEDİLDİ”
ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI
Törene, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekilleri, Ahmet Alpaslan'ın babası İbrahim Alpaslan, annesi Latifa Alpaslan, kız kardeşleri Dilan ve Berivan Alpaslan ile silah arkadaşları ve sevenleri katıldı.
“HAVA ŞEHİTLİĞİNE DEFNEDİLDİ”
Acılı anne Latifa Alpaslan ile kız kardeşleri, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılıp, uzun süre gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından bir süre tören mangası tarafından omuzlarda taşınan Uzman Onbaşı Ahmet Alpaslan'ın cenazesi, Konak ilçesine bağlı Kadifekale Hava Şehitliği'nde toprağa verildi.
"ASKERLER ARTIK ÖLMESİN”
Uzman Onbaşı Ahmet Alpaslan'ın ağabeyi törende, "Ölmesin artık kimse, ölmesin yeter. Ölmesin artık, dur deyin artık, ölmesin yeter... Asker ölmesin artık, bir şeyler yapın, yeter. Bitmiyor..." dedi.
Gündem, 01 Mart 2020 20:05
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Milli maçta o golü atan Aktürkoğlu’ndan Büyükakın’a milli forma
Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden özel annelere dayanışma mesajı
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı
400 TL’lik yolculuk vatandaşı eziyor
ABD kağıttan imparatorlukmuş
Bu işler bu kadar ucuz mu?
Birçok insan masum ve tamamı tutuksuz yargılanmalı
Başiskele’deki projeler Başkan Özlü’nün takibinde
Dilovası’nda MHP’ye yeni genç üyeler
Başkan Bıyık o okulda da derse girdi
Kitap tutkunu Maksut amca, Alev Alatlı Kütüphanesi’ne hayran kaldı
Zamlar, enflasyonda ciddi artışın habercisi olabilir
Körfezli Rafet ile Poyraz’dan Kick Boksta gururlandıran başarı
MHP'de işler böyle! Görevden alındılar
İzmit’teki Bağ Projesi’nde eğitim süreci başladı
O çay markasından boya çıktı!
Gölcük Saraylı’daki tarihi yapı yeniden ayağa kaldırıldı
Başkan Gökçe sporu sevdiriyor!
Elif Rana Aksoy, Çayırova’daki ses yarışmasının kazananı oldu
Eski bakandan Erdoğan'ı çıldırtacak sözler!
Gazeteci Sadun Çetin’in annesi vefat etti
Tarihin en büyük zammı geliyor!
Erdoğan, Altaylı'yı kuzuya çevirdi!
Doğayla iç içe unutulmaz bir deneyim yaşadılar
Milli iradeye darbe ve milli irade hırsızlığı
Şair, yazar Yılmaz Köksal yeni kitabını Gölcük’te tanıttı
Enflasyon verileri olduğundan daha düşük gösteriliyorsa bu katmerli hırsızlıktır
Karamürselli çocuklara güzel haber!
Mansur Yavaş aday olursa İYİ Parti'nin oyu yüzde 15'e dayanır!
Dilekçe Komisyonu'na binlerce başvuru
Gebze bölgesine dev yatırım
MHP’nin Dilovası yönetimi Erzurumlularla buluştu
Kocaeli’de dijital kart sistemi ile kolay ulaşım
Motosiklet sayısında patlama!
Vali Aktaş’tan Avukatlar Günü mesajı
Hereke Asım Kocabıyık öğrencilerinden Cengiz Makina’ya teknik gezi
Dev kirişler 9 saatte yerleştirildi
Ehil olmayan kadrolar, ülkenin geleceğini çalıyorlar
Tokatlılar, Körfez’deki o salona sığmadı!
