Kongremizde şehitlerimizin aziz hatırası yaşatılacak
Gündem, 29 Şubat 2020 20:16Suriye'nin İdlib kentinde Suriye ordusu tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit olan 34 askerin ardından, CHP Kocaeli İl Başkanı Av. M. Cengiz Sarıbay adaylarla düzenlediği toplantı sonrasında, yarın gerçekleştirilecek olan kongresinde müzik içeriği barındıran içerikleri ve tüm propaganda içerikli afişleri iptal etti.
“KONGREMİZİ TÜRK BAYRAĞI İLE DONATACAĞIZ”
Dün tüm CHP Kocaeli İl Başkanı adaylarını, CHP Kocaeli İl Başkanlığına davet ederek adaylarla birlikte ortak karar alan CHP Kocaeli İl Başkanı Av. M. Cengiz Sarıbay açıklamasında; " Acımız çok büyük. Ocaklara düşen ateş bizi de yaktı. Yüreğimiz dağlandı. 34 vatan evladımızı kaybettik. Acılarımızı paylaşarak azaltacak, birlik ve beraberlikle bu zor günlerinde üstesinden geleceğiz. Malum yarın kongremiz var. Bizler yasal süreç nedeni ile kongremizi ileriki tarihlerde yapmak üzere erteleyemiyoruz.
O yüzden de şehitlerimizin acı hatırasına olan saygımıza istinaden, müzik içeriği barındıran içerikleri, seçim propagandası yapılan afişleri iptal ediyoruz. Salonumuz Türk Bayrağımız ve adaylarımızın başsağlığı afişleri ile donatılacaktır. Bundan dolayı çağrıma duyarsız kalmayarak bu kararı destekleyen adaylarımız Hikmet Erenkaya, Harun Yıldızlı ve Bozkurt Uslu’ya teşekkür ediyorum. Bu bağlamda bir kez daha kongremizin hayırlı olmasını diliyor ve umuyorum ki, bu aldığımız son acı haber olur ve ülkemize barış gelir. İdlib'de şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun " dedi.
Gündem, 29 Şubat 2020 20:16
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kocaeli Büyükşehir Ahlat’ta çadır kurdu
Okullar açılmadan bunlar yapılacak mı?
Terör örgütü liderinden müzakere eden bir siyasetçi çıkardılar
Asgari ücrete yüzde 50 zam mı yapılacak?
Av. Görkem Bora Taner, Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu üyeliğine adayım dedi
Yemek kartından o ücreti almak yasak!
Erdoğan'ın övdüğü marketin 30 şubesi kapandı!
Gölcük’te intihar şoku! 19 yaşındaki genç canına kıydı
Başiskele Kavşağı Projesi’nde sona gelindi
Başkan Hürriyet’e iftira mı atıldı?
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan şimşekleri üzerine çekiyor!
TBMM’nin artık hiçbir kıymeti harbiyesi kalmadı
Körfez’de doğalgazlı mangal ünitelerinin sayısı artacak
Seçim barajı yüzde 5'e mi inecek?
Akaryakıtta 4 liralık indirim
OYAK Çimento’da kadın çalışanlara yönelik o programın ilk dönemi tamamlandı
Büyükakın’a dengeli yatırım çağrısı
Türkiye’nin serveti yüzde 1’in elinde
Elden ödeme yapanlara ceza
Gürcistan heyeti Gölcük’te ağırlandı
Büyükakın’dan Kocaelispor’a tam destek
Sahillerde 3 haftada 201 hayat kurtardılar
Şikayetler bir ayda yüzde 168 arttı
Kadın Elim İzmit Kooperatifi anlamlı bir iş birliği protokolüne daha imza attı
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Darıcalı aileye Muğla’da ölüm şoku
İzmit’te dolu mağduru çiftçilere destek
Dilovası’nda iş insanı Enver Yıldırım’dan iki ayrı spor kulübüne moral ziyareti
AİHM'den Kavala derhal serbest bırakılsın kararı
Kandıra sahillerinde bugünde yasak var
Başiskele’de ulaşım güvenliği artırıldı
O sektörlerde güven azaldı
Kandıra sahillerde izinsiz su sporları faaliyetlerine sıkı denetim
Tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği
İktidara yakın yazar erken seçim için tarih verdi
O belediye kendi betonunu da üretecek
Gölcük’teki Mavi Vatan’a 245 bin kişi böyle ulaştırıldı
Gölette nefes kesen gösteri!
Meydanlarda bölücü tahrik
