Akşener Kocaeli'de de esnafları ziyaret edecek
Gündem, 26 Şubat 2020 08:39İYİ Parti'nin İzmitli Genel Başkanı Meral Akşener bilindiği gibi bir süredir her gün başka bir ile giderek vatandaşlarla iç içe oluyor. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Genel Başkan Meral Akşener'in Nisan ayının ilk haftasında ilimize geleceğini belirterek 'Kesin tarih il kongresinden sonra belli olacak' dedi. Başkan Yıldız, İYİ Parti'nin kongreler sürecinden güçlenerek çıkacağını da sözlerine ekledi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il ziyaretlerinin altıncısını Balıkesir'e gerçekleştiriyor. Balıkesir’deki ilk ziyaretine Sındırgı İlçesinden başlayan Akşener, ilk durağı olan Sındırgı ilçesinde kendisini karşılayan kalabalığa bir konuşma yaptı.Akşener, gittiği illerde yaptığı esnaf ziyaretleri için seçim olmadan, siyaset yapmadan, birilerini kötülemeden, kendilerini övmeden yapılan Türk siyasi tarihindeki ilk çalışma olduğunu ifade etti.Türkiye de uzunca bir zamandır kim kimin siyasi ayağı tartışmalarının sürdüğünü, bu tartışmaların vatandaşı ilgilendirmediğini söyleyen Akşener konuşmasında son anketlerden bahsetti.
.jpg)
.jpg)
"YENİ BİR ANKET YAPTIRDIK
"Akşener, yaptırdıkları bir ankette % 73 oranında ekonomi ve işsizliğin öne çıktığını belirtti. Yapılan başka bir anket sonucunu da söyleyen Akşener, “Yeni bir anket yayınlandı onu biz yapmadık orada da insanlar FETÖ’nün siyasi ayağı kimdir sorusunu bilmediklerini söylediler. Yani bunun anlamı şu; devlet bir terör örgütüyle mücadele etsin, orada onlara verdiğimiz bir yetki var gereğini yapsın ama bizi de görsün” dedi."
TÜRK SİYASİ TARİHİNDEKİ İLK ÇALIŞMAYI YAPIYORUZ
"Yaptığı esnaf ziyaretlerinin seçim olmadan, siyaset yapmadan, birilerini kötülemeden, kendilerini övmeden yapılan Türk siyasi tarihindeki ilk çalışma olduğunu belirten Akşener, esnafın sorunlarını şöyle anlattı: “Sadece dertlerinizi dinleyip, duyurmaktır bizim derdimiz. Geliri yüksek denilen illeri gezdim çocukluğumdaki fukaralığı gördüm. Esnaf Türkiye’nin bel kemiğidir. Esnaf en fazla istihdam yaratandır. Gezdiğimiz yerlerde elektrik, doğalgaz paralarından, Stopaj vergilerinden, maliyetin yüksekliğinden, alım gücünün düşmesinden çok şikayet var. Hayvancılar sütün para etmediğini et hayvancılığına dönüldüğü, yemin çok pahalı olduğunu, elektriğin çok pahalı olduğunu söylüyor. Buna karşılık tarımla meşgul olanlar ürünün pahalıya malolduğunu, mazotun, gübrenin, ilacın çok pahalı olduğunu söylüyor. Yapmaya çalıştığımız şey gerçek gündemi, işsiz gencin derdini, tencere kaynatamayan kadının derdini iktidara göstermektir.”
Akşener, gazetecilere afaki sorular hakkında soru sorana cevap vermeyeceğim dediğinin altını çizerek, “Esnafı sorsunlar cevap vereceğim, kadınları sorsunlar cevap vereceğim, işsiz gençleri sorsunlar cevap vereceğim, hayvancılıkla meşgul olanları sorsunlar onlara cevap vereceğim. Türkiye’nin gerçek gündemi budur. Uzunca bir zamandır gözünüzün içine kimse bakmıyor, ceketimi assam seçtiririm modeli olduğu için. Bu gezilerin sonunda buraya gelecekler gözünüzün içine bakacaklar ve sizin derdinizi dinlemek zorunda kalacaklar. Ya çözecekler ya çözecekler onlar çözmüyorsa biz çözeceğiz” dedi.
Gündem, 26 Şubat 2020 08:39
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Körfez’de de BTP’liler pazarda üyelik standı açtı
Binlerce takipçisi olan hesaplara erişim engeli
Başkan Gökçe’den araç tanıtım töreninde sosyal belediyecilik vurgusu
Potanın Kocaeli’deki tanınmış ismi Sinan Us hayatını kaybetti
Fon vurgununda turpun büyüğü geliyor!
Nazmi Ertuğral’dan nokta atışı siyasi tespit!
Dilovası’nda Afet Koordinasyon Merkezi ve Halk Kütüphanesi açılıyor
Bavyeralı firma temsilcisi ile GTO üyeleri arasında ikili iş görüşmeleri
SEDAŞ yöneticileri muhtarları dinliyor, ama bildiklerini okuyorlar!
Kandıralı öğrencilere de15 bin TL’lik destek verilecek
Başkan Büyükakın din görevlileri ile bir araya geldi
Başkan Gökçe’den iki eğitim kurumuna ziyaret
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
Dilovası’nda sürücülere ve vatandaşlara uyarı
Saygınlar Kulübü üyelerine kitap hediye edildi
Tweet attı diye evine polis gönderdiler
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
