Personel alım mülakatını takip etti
Gündem, 14 Şubat 2020 07:46İzmit Belediyesi sosyal hizmet uzmanı alımı mülakatı tamamlandı.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal hizmet uzmanı alımı için yapılan mülakatlara bizzat katılarak süreci yerinde takip etti İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in belediyede bünyesindeki teknik personel işe alımlarında liyakatin sağlanması amacıyla getirdiği sınav sisteminin yazılı aşamasının ardından mülakat aşaması da tamamladı.
Belediye bünyesinde açılan 3 kişilik sosyal hizmet uzmanı kadrosuna başvurarak yazılı sınava giren 62 kişiden yeterli puanı alan 15 kişi bu kez mülakatlara katıldı. İzmit Belediyesinin sosyal hizmet uzmanı adayları bu kez sözlü olarak alanları ile ilgili soruları yanıtladı.
.gif)
UZMANLARLA BİRLİKTE
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Sosyal Hizmet Bölümü Başkan Yardımcısı Elvam Atamtürk, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Kocaeli Şube Başkanı Yasemin Gözkonan Kahveci’nin de katılımıyla gerçekleştirdiği mülakatlarda adaylara uzmanlık alanlarıyla ilgili sorular yönetildi. Mülakatlarda adaylardan özellikle saha çalışmalarında yaşanabilecek olası örnek olaylar üzerinden durum tespitleri yapmaları istendi.
15 ADAY MÜLAKATTA
Hasan Gökbayrak, Afra Uslu, Miray Onur, Merve Gökduman, Ebru Bingöl, Aysel Basmacı, Furkan Genç, Merve Sansar, Hacer Çetinkaya, Ceren Şencan, Hatun Başol, Mehmet Enes Yalçın, Berat Ceylan, Elif Yavaşoğlu ve Merve İzbudak’ın aday olarak yer aldığı mülakatlar, kameralarla da kayıt altına alındı. Mülakat sonuçları, yapılacak değerlendirmelerin ardından İzmit Belediyesinin internet sitesinden kamuoyuna ilan edilecek.
Gündem, 14 Şubat 2020 07:46
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit Belediyesinden 3’üncü kütüphane
Bir dev şirket daha iflasın eşiğinde
Serdar Mahallesi’nde yeni merdiven ve istinat duvarı mesaisi
Boğulma tehlikesi geçiren 38 kişi daha zamanında kurtarıldı
Gebze ve diğer ilçeler kendi kaderine terk edildi
Kocaeli’nde tarla ve bahçeler suya doydu
Vali Aktaş, Derince'deki o okul inşaatını yerinde inceledi
Bir komedyene daha espri yaptı diye hapis cezası
Başkan Çiftçi’den 15 Temmuz mesajı: Gurur duyuyorum
Bahçeli'nin danışmanı ne demek istedi?
Gölcük'te Atık Getirme Merkezi gün sayıyor
Akılları telefonlara da zam yolda!
Öldürme ve yaralama da çocuğa indirim kaldırılıyor
Tavuk eti tüketiminde düşüş
Kandıra Ağva Yolu’nu kullanan sürücüler dikkat!
Büyükakın’dan 15 Temmuz mesajı: Tek yürek olmaya devam edeceğiz
Muhalefete yönelik davalardan adalet çıkmaz
Kocaeli’nde her gün yüzlerce kişi bu numarayı arıyor!
Ormanya’da yavru leyleklere de sahip çıkıldı
Büyükşehir, Yenilikçi Uygulamalar Ödülü’ne layık görüldü
Haluk Levent'ten şaşırtan açıklama!
Kocaeli Büyükşehir’den ibadethanelere 32 milyon liralık destek
Benzine de büyük zam yolda!
GTÜ'de mezuniyet coşkusu
Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi: Endişe ediyoruz
Gölcük’te plaj voleybolu turnuvası sona erdi
KOTO'dan Hollanda, ABD ve Macaristan iş dünyasıyla temaslar
Maaşları eksik yatacak!
Başiskele’de motor sporu tutkunlarını buluşturan yarış
Kocaeli vekilinden çağrı: Önlem alınsın başka ölümler yaşanmasın
Bakan Gürlek Kızılay'a 150 bin TL bağışladı!
Altın Kiraz Festivali’nde Emre Fel konseriyle muhteşem bir final
Haluk Levent hayırsever mi, dolandırıcı mı?
Gölcük’te nefes kesen at yarışı
Son anketten çıkan sonuçlar şaşırttı!
Savcılıktan Haluk Levent kararı! Gözaltına alındı
Çık karşıma, ikinci kez yarışalım, ikinci kez seni yenelim!
İzmit Gündoğdu’ya yeni beton kaldırım
