İzmit’in parkları her zaman yeni
Gündem, 02 Şubat 2020 01:08İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Akmeşe, Ayamaz, Tepeköy, Malta, Çubuklu Osmaniye, Alikahya, Kuruçeşme ve daha bir çok parkta gerçekleştirdiği çalışmalarla parkların eskimesine izin vermiyor.
İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İzmit’in dört bir yanında bulunan parklarda gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşın takdirini topluyor. Parklarda ve mesire alanlarında vatandaşların bildirdiği veya ekiplerin tespit ettiği eksikliklere anında müdahale eden ekipler parkların her zaman yeni ve modern bir görüntüde kalmasını sağlıyor.
.gif)
AHŞAP MALZEMELER TAMİR EDİLDİ
Ekipler son olarak gerçekleştirdiği çalışmalarla Akmeşe Atatürk İlkokulu bahçesi, Ayazma Mahallesi Muhtarlık binası bahçesi, Limon Çiçeği Parkı ve Tepeköy Mahallesi Ada Parklarında bulunan ahşap malzemeler, masalar ve banklar tamir edilerek vatandaşların kullanımına sunuldu.
PARKLAR DAHA GÜVENLİ HALE GETİRİLDİ
Ayrıca elektrik çalışmalarına da ağır veren ekipler Çubuklu Osmaniye Mahalle Konağı, Gölkay Park ve Malta Mahallesi Orman Gülü Parklarında arızalanan elektrik tesisatları, aydınlatma direkleri onarılarak daha güvenilir bir hale getirildi.
KAYNAK ÇALIŞMALARIYLA SAĞLAMLAŞTIRILDI
Parklarda ve mesire alanlarında bulunan metal malzemeleri de yenileyen ekipler Akmeşe Feride Ercan Parkı, Alikahya ile Sabri Yalım Parkı’nda yer alan metal banklarda oluşan hasarları gelen talepler üzerine kaynak işlemiyle yenileyerek kullanılmaya uygun hale getirdi.
ÇOCUKLAR İÇİN SEFERBERLİK
Özellikle çocukların daha sağlık ve güvenli ortamlarda oyun oynaması için her türlü seferberliği gösteren İzmit Belediyesi Alikahya kapalı pazar alanının yanında bulunan çocuk parkı, Başpınar Sokak’ta bulunan çocuk parkı, Fatih Meydan Parkı, Mehmet Akif Ersoy Parkı ile Şehit Binbaşı Sonat Güzel Parklarında bulunan çocuk oyun gruplarında tehlike oluşturacak veya çocukların oyun oynamalarına engel olacak eksiklikler ekipler tarafından tamir edilerek çocukların ve ailelerinin kullanımına sunuldu.
BOZULAN ZEMİNLERE ANINDA MÜDAHALE
Kış aylarında yağışların etkili olmasıyla birlikte parklarda bozulan zeminlere anında müdahale eden İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Akçakoca Meydanı, Fevziye Parkı, İsmet İnönü Parkı, Kuruçeşme Şehit Arif Meydan Parkı ile Sabri Yalım Parklarında bozulan zeminlere müdahale ederek vatandaşların su birikintileri ve zemine takılma gibi sorunlarla karşılaşmasının önüne geçildi.
Gündem, 02 Şubat 2020 01:08
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
Kartepe’deki o cami ilk teravihle açılıyor
Gölcük’te çocukların yüzlerini güldüren gösteriler
Danışmanlık Sektörü KOTO’da buluştu
Tren bilet fiyatları çok yüksek! Yaparsa kim yapar?
Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Bahçeli yine Erdoğan gibi konuştu! Kelimeler birebir aynı
İstanbul'a meydan okuyoruz, Kocaeli sanatın da merkezi olacak
Erdoğan, Özel'e çık karşıma diyecek!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
