GTO'dan akıllı faaliyet raporu
Gündem, 30 Ocak 2020 03:03Faaliyetleri ile çatı kuruluşu TOBB’ a bağlı Oda ve Borsalar arasında hep ilk sıralarda yer alan, inovatif atılımlarda öncü yapısıyla projelerine her geçen gün bir yenisini ekleyen Gebze Ticaret Odası, bu yıl faaliyet raporunda yine bir yeniliğe imza attı.
2017 yılından itibaren görme engelli üyeleri için uygulamaya koyduğu Braille alfabesine kitabında kullanmaya devam ederek farkındalık yaratan Gebze Ticaret Odası, 2016 yılında uygulamaya koyduğu barkod sistemiyle programlar, seminerler ve toplantıların büyük bir kısmını interaktif bir şekilde kitapta sunmaya 2019 yılında da devam ederek, aynı zamanda ses getiren projelerine de kalın kağıt baskısı ile yer verdi.
.gif)
Teknolojik dönüşüm, bilişim ve değişim çağının yaşandığı günümüzde yine öncülüğü elden bırakmayan Gebze Ticaret Odası bu kez “Akıllı Faaliyet Raporu” uygulamasını üyelerinin hizmetine sunmuş durumda. 2019 yılı faaliyet raporunu usb içine sığdıran Gebze Ticaret Odası, yer ve zamandan bağımsız bir şekilde rapora ulaşmayı sağlayan yepyeni bir özellik geliştirdi. Üyeler, ister usb’yi kullanarak, istersen usb üzerinde bulunan QR kodunu telefonundan ya da tabletinden okutarak faaliyet raporuna anında ulaşabilecek, aynı zamanda “sesli kitap” sistemiyle de kitabın sayfalarında gezinirken raporu dinleyebilecek.
Çağımızın artık akıllı çağ olduğunu vurgulayan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Heyecanımızı ve çalışma azmimizi hiçbir zaman kaybetmedik. Yaptığımız tüm yenilikleri içimizdeki bu duyguların ve gelişim isteğin eseridir.” diyerek; projenin tüm Oda ve Borsalarımıza örnek olacağına inandığını ve inovatif fikirlerle yoğrulmuş çalışmalarını gerçekleştirmeye hız kesmeden devam edeceklerini dile getirdi.
Gündem, 30 Ocak 2020 03:03
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Elden ödeme yapanlara ceza
Gürcistan heyeti Gölcük’te ağırlandı
Büyükakın’dan Kocaelispor’a tam destek
Sahillerde 3 haftada 201 hayat kurtardılar
Şikayetler bir ayda yüzde 168 arttı
Kadın Elim İzmit Kooperatifi anlamlı bir iş birliği protokolüne daha imza attı
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Darıcalı aileye Muğla’da ölüm şoku
İzmit’te dolu mağduru çiftçilere destek
Dilovası’nda iş insanı Enver Yıldırım’dan iki ayrı spor kulübüne moral ziyareti
AİHM'den Kavala derhal serbest bırakılsın kararı
Kandıra sahillerinde bugünde yasak var
Başiskele’de ulaşım güvenliği artırıldı
O sektörlerde güven azaldı
Kandıra sahillerde izinsiz su sporları faaliyetlerine sıkı denetim
Tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği
İktidara yakın yazar erken seçim için tarih verdi
O belediye kendi betonunu da üretecek
Gölcük’teki Mavi Vatan’a 245 bin kişi böyle ulaştırıldı
Gölette nefes kesen gösteri!
Meydanlarda bölücü tahrik
Hayali rüşvet üzerinden mahkûmiyet kararı çıkarıldı!
Emekli ve memurun maaş zammı hesaplandı
Günlerdir kayıp olan genç ölü bulundu
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
