Kongremiz CHP’mize yakışır bir şekilde gerçekleşecek
Siyaset, 13 Ocak 2020 17:12Son günlerde CHP Kocaeli İl Kongresinin yapılacağı salon hakkında çıkan haberler karşısında açıklama yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Av. M. Cengiz Sarıbay; “Yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.
“İSTİŞARELERİMİZDE DE KONGRE SALONU VARDI”
“CHP’de İl Kongresi’nin tarihi 1 Mart olarak açıklanmış, kongrenin yerinin ise Dolphin AVM'de bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi olması kararlaştırılmıştı. Ancak sonra kongrenin yeri değişti” haberleri gerçeği yansıtmamaktadır diyen Kocaeli İl Başkanı Sarıbay açıklamasında; “Biz yönetim toplantımızda arkadaşlarımızla yaptığımız istişarelerde, kongremizin ulaşımı kolay ve büyük bir salonda yapılması kararını almış ve bu süreci yönetmesi için de yönetim kurulumuzdan arkadaşlarımızı görevlendirmiştik. Kongre Merkezi de toplantımızda ortak fikirle belirlediğimiz yerlerden ilkiydi. Görevli arkadaşlarımız burası için yetkililerle diyaloğa geçtiler ancak ‘Siyasi partilere verilmediği’ tarafımıza iletildi. Arkadaşlarımız da bu sebepten dolayı Yunus Emre Kültür Merkezini opsiyonlayarak, herhangi bir olumsuzluk karşısında önlem aldılar. Arkadaşlarım konuyu bana ilettiklerinde de ben hemen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’ı arayarak, kısa bir süre önce açılan Kocaeli Kongre Merkezi’nde kongremizi gerçekleştirmek istediğimizi söyledim. Başkan Büyükakın’ın da talebimizi geri çevirmedi” ifadesini kullandı.
“KONGREYE TİTİZLİKLE HAZIRLANIYORUZ”
Başkan Sarıbay; “Bizler CHP Kocaeli olarak kongremiz şu tarihte şurada yapılacak şeklinde bir basın açıklaması hiç bir basın kuruluşuna geçmemişken, kulak dolgusu bilgilerle haber yapılması ve bu haberlerle CHP’nin bütünlüğüne zarar verilmek istenmesi bizleri üzmüştür. Bu arkadaşlara sormak isterim “Kimden duydunuz da haber yaptınız?” diye. Bir telefon kadar yakınız size arayıp sorabilirdiniz. Basın ve basın emekçilerinin hak ve özgürlüklerini her daim savunan bir parti olarak sizden en azından bunu beklerdik. Demokrasi şölenimiz için gerekli hazırlıklarımızı titizlikle gerçekleştirdiğimizden yana kimsenin şüphesi olmasın. 1 Mart 2020 Pazar günü 10.00’da tüm üyelerimizi, dostlarımızı, vatandaşlarımızı ve basınımızın güzide temsilcilerini Demokrasi Şölenimize bir kez daha davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Siyaset, 13 Ocak 2020 17:12
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kaçak alkole karşı acil önlem çağrısı
Deprem dirençli kentler nasıl inşa edilir, onu konuşalım
Eğlendirerek öğreten engelsiz etkinlik
Kandıra sahillerinde çöp topladılar
Türkiye Avrupa'nın çöplüğü oldu! Yaparsa hangi parti yapar?
Bahceli PKK liderinin adını anmadan duramıyor!
Hürriyet’ten Büyükakın’a: Raporlar nerede?
Kocaeli Valiliği’nden sel, su baskını uyarısı da geldi
İşte CHP'nin A Takımı!
Havalar soğudu, Kocaeli’de evsiz vatandaşları kucaklayan merkezde talep arttı
UNESCO tescilli lezzetle ilgili gün İzmit’in tarihi mekanında kutlandı
Türkiye’de bilimsel bir ilk! Gürkan Karaçam kaleme almıştı, yayınlanmaya uygun bulundu
İmplant tedavisi ücretsiz mi olacak?
İzmit’teki panelde kadın hakları konuşuldu
İzmitli yazar ve kahve üstadı Uğur Ünal Türk Kahvesi’nin kitabını yazdı!
Kocaeli Valiliği’nden şiddetli fırtına uyarısı
Ev sahipleri 2026’da 3 kat emlak vergisi ödeyecek
Denizden 115 bin kamyon çamur çıktı!
Gölcük’te 5 Aralık böyle geçti!
Vali Aktaş eski muhtar azasını evinde ziyaret etti
Köşeye sıkışan rektör gerçekleri yazan medyayı kafir ilan etti
Tramvay hattında sökülen ağaçlar başka yere ekilecek
PKK ile yürütülen sürece karşı çıktığı için açığa alınan polise 3 parti sahip çıktı
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
