Şanbaz Yıldız'dan Hurşit Güneş'e tepki
Siyaset, 28 Aralık 2019 21:26İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP Gölcük İlçe Kongresi’nde CHP Kocaeli eski Milletvekili Hurşit Güneş’in söylemlerine tepki gösterdi.
İşte o açıklamanın içeriği: Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Kongresi’nde CHP Kocaeli Eski Milletvekili Hurşit Güneş’in söylemlerini esefle kınayarak sözlerime başlamak istiyorum. CHP ve İYİ Parti ittifakından oluşan bir beraberlikle Millet İttifakı olarak seçimlerde yer aldık ve adaylarımızı çıkardık.
Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ülke genelinde olduğu gibi özellikle İstanbul’da büyük özveri ile çalışmış, CHP ya da İYİ Parti adayı ayrımı yapmadan salt ülke menfaatleri doğrultusunda hareket etmiştir. İstanbul’da hem Üsküdar hem de Büyükşehir Belediye seçimlerinde CHP adaylarına açık bir şekilde oy kullanmıştır.
Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ülke genelinde olduğu gibi özellikle İstanbul’da büyük özveri ile çalışmış, CHP ya da İYİ Parti adayı ayrımı yapmadan salt ülke menfaatleri doğrultusunda hareket etmiştir. İstanbul’da hem Üsküdar hem de Büyükşehir Belediye seçimlerinde CHP adaylarına açık bir şekilde oy kullanmıştır.
Genel Başkanımız öncülüğünde tüm teşkilatlarımızın özverili çalışması sadece CHP nin seçim kazanması amacı ile değil Millet İttifakı’nın gerçekleşme nedenine duyduğumuz inanç ve verdiğimiz namus sözünden dolayıdır.
İYİ Parti olarak Atatürk ilke ve inkılaplarını özünde benimsemiş, Atatürk’ün fikri dünyasını kendine kılavuz edinmiş milliyetçi ve muhafazakar bir anlayışın temsilcileriyiz. Bizler hiçbir beklenti içerisinde bulunmadan, ülke menfaatlerini göz önünde bulundurarak girdiğimiz ve namus sözü verdiğimiz bu ittifakta üstümüze düşeni fazlasıyla yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.
Görüyoruz ki Hurşit Güneş sadece kendi partisi CHP’nin ilke ve ideallerine değil Millet İttifakı’nın gerçekleşme sebebi olan ülkenin birlik ve beraberliğinin inşa edilmesi idealine de ihanet etmektedir. Bu zihniyet CHP’nin tamamını bağlamamakla birlikte bu inançta olanları, ayrıştırıcı, kişisel hesaplar peşinde koşan şahsiyetleri yok sayıyor, gereğinin yapılması hususunu CHP yetkililerinin inisiyatifine bırakıyoruz.
Şanbaz YILDIZ
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı
Siyaset, 28 Aralık 2019 21:26
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükakın’dan Kocaelispor’a tam destek
Sahillerde 3 haftada 201 hayat kurtardılar
Şikayetler bir ayda yüzde 168 arttı
Kadın Elim İzmit Kooperatifi anlamlı bir iş birliği protokolüne daha imza attı
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Darıcalı aileye Muğla’da ölüm şoku
İzmit’te dolu mağduru çiftçilere destek
Dilovası’nda iş insanı Enver Yıldırım’dan iki ayrı spor kulübüne moral ziyareti
AİHM'den Kavala derhal serbest bırakılsın kararı
Kandıra sahillerinde bugünde yasak var
Başiskele’de ulaşım güvenliği artırıldı
O sektörlerde güven azaldı
Kandıra sahillerde izinsiz su sporları faaliyetlerine sıkı denetim
Tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği
İktidara yakın yazar erken seçim için tarih verdi
O belediye kendi betonunu da üretecek
Gölcük’teki Mavi Vatan’a 245 bin kişi böyle ulaştırıldı
Gölette nefes kesen gösteri!
Meydanlarda bölücü tahrik
Hayali rüşvet üzerinden mahkûmiyet kararı çıkarıldı!
Emekli ve memurun maaş zammı hesaplandı
Günlerdir kayıp olan genç ölü bulundu
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
Erdoğan'ın danışmanı Uçum tehdit etti!
Rektör Cantürk’ün annesi vefat etti
