Başiskele Belediyesi karla mücadeleye hazır
Gündem, 27 Aralık 2019 15:28Başiskele Belediyesi kış aylarında ilçede oluşabilecek olumsuzlukları önlemek amacıyla "karla mücadele" hazırlıklarını tamamladı.
Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Karla Mücadele Çalışma Programı” kapsamında ilçede yaşanacak yoğun kar yağışının günlük hayata olumsuz etkisinin en aza indirgenerek vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması ve halkın memnuniyeti amaçlanıyor.
.jpeg)
.jpeg)
Başiskele Belediyesi’nin oluşturduğu Karla Mücadele ekipleri ilçenin 37 mahallesinde yolların açık kalması ve ulaşımın aksamaması için gece gündüz demeden 7 gün 24 saat karla mücadele edecek. Başiskele Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğünün 2020 yılı Karla Mücadele Programı kapsamında; 9 adet JCB, 4 adet tuz atma kamyonu, 3 adet greyder, 3 adet loder, 2 adet kar küreme bıçaklı kamyon, 5 adet sokaklara tuz atmak için kamyonet ile toplamda 119 personel görev yapacak. Ayrıca Başiskele Belediyesi ilk kez kar küreme bıçaklı kamyon ile vatandaşların hizmetinde olacak.
İlçe sınırları dâhilinde karla mücadele kapsamında görev alan iş makinaları dışında belediye ekipleri; kaldırımlar, okullar, cami avlusu giriş-çıkışları ve merdivenleri, sağlık ocakları giriş-çıkışları, toplu taşıma kooperatifleri giriş-çıkışlarını el ile süpürülerek temizlenecek, tuzlanacak. Karla mücadele çalışmaları kapsamında (Kullar-Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi, Yuvacık Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesi, Bahçecik Karla Mücadele İstasyonunda) toplam 1500 ton tuz, Başiskele Belediyesi’nin depolarında bulunmaktadır.
Her kış olduğu gibi karla mücadele konusunda örnek çalışmalar sergileyen Başiskele Belediyesi Karla Mücadele ekipleri, bu kış aylarında da Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen veriler doğrultusunda erken müdahale ile ilçe merkezi ve yüksek kesimlerde trafikte hiçbir aksaklığa izin vermeyecek.
Gündem, 27 Aralık 2019 15:28
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü torpil yuvası mı?
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaretlere devam
Dövizi tutmak için kaç milyar dolar harcandı?
Başkan Sezer iki altın madalya kazanan yüzücüyü kutladı
Kocaelili çiftçilere sebze fidesi desteği
Buna milli iradeye saldırı denir! Bir başkan daha tutuklandı
Dikkat! Başiskele Kavşağı’nda geceleri trafik güzergahı değişecek
Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?
O noktada kaza geliyorum diyor
Ara seçim formülü gerçekçi değil
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
