Başkan Yıldız, Körfezli kadınlarla buluştu
Siyaset, 22 Aralık 2019 00:23İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Körfez İlçe Başkanlığı’nın Tütünçiftlik Belediye Sosyal tesislerinde düzenlemiş olduğu teşekkür yemeğine katıldı.
Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve teşkilatının 600 civarındaki Körfez İYİ Partili kadınlara 1000 İYİ Kadın ile Ankara Çıkarması dolasıyla verdiği teşekkür yemeğine İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, İl yönetimi ve Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz de katılım gösterdi.
.gif)
.gif)
Yemekte konuşma yapan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ‘’Bizler her geçen gün daha hızla büyüyen birbirine daha sağlam bağlarla bağlanan kocaman bir aileyiz. 3 Aralık Salı günü Meral Akşener’in memleketlisi 1000 İYİ Kadın ile Grup toplantısında yerimizi aldık. Genel Başkanımızın memleketine yakışır bir şekilde gücümüzü gösterdik. Liderimizin de kadın olması sebebiyle diğer partilerden ayrıcalıklı olarak kadının ön planda olduğu siyaset anlayışımızla hayatımızın her alanında büyük emekleri olan kadınlarımızın gücünü siyasi arenaya taşımayı da büyük bir görev addediyoruz.’’ dedi.
DEMOKRASİ İSTİYORSAK KADINLAR SİYASETTE OLMALI
Kadınların siyasetteki yeri ve önemine değinen Yıldız, ‘’Bir ülkenin modern ve gelişmiş olup olmadığının en büyük göstergesi ne geniş yollar ne lüks binalardır. Bir ülkenin hangi seviyede olduğunun birincisi göstergesi kadının o ülkedeki konumudur. Şayet kadın siyasetin içindeyse, yönetimdeyse o ülkede demokrasiden bahsedilebilir. Bugün Türkiye’de kadınlar yönetime dahil edilmiyor, siyasetten uzak tutuluyorsa ki öyle Türkiye’de demokrasiden bahsedemeyiz. Dolayısıyla demokrasi istiyorsak siyasette kadının yerini arttırmaya mecburuz.’’ ifadelerini kullandı. Konuşmasının sonunda yoğun tempolu ve verimli çalışmalarından dolayı Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve yönetimine, Kocaeli tüm İYİ Kadınlarına ve özellikle Körfezli İYİ kadınlara teşekkür etti.
Siyaset, 22 Aralık 2019 00:23
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
