Bu ittifakı tarih yazacak
Gündem, 13 Aralık 2019 14:50Başkan Büyükakın, “Bu ittifakı tarih yazacak. İnşallah buna hep birlikte şahit olacağız” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın ve yönetimini ziyaret etti. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Koral’ın da yer aldığı ziyarette, 17-25 Aralık ve onun öncesi Gezi olaylarıyla başlayan bir birlikteliğin bugün ittifaka dönüştüğünü dile getiren Başkan Büyükakın, “Yeni dönemde Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle daha hızlı karar alınması sağlandı. Şayet bu olmasaydı; ne Suriye operasyonları, ne NATO’daki durum, ne de Doğu Akdeniz’deki doğalgaz arama faaliyetleri ve bazı askeri konulardaki çalışmaların yapılma imkânı olmazdı” dedi.
.jpg)
.jpg)
GÜNAYDIN: HER DAİM SİZİN YANINIZDAYIZ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a nazik ziyareti için teşekkür ederken, “Her daim sizin yanınızdayız ve destekçiniziz. Size ve Başiskele Belediye Başkanımız Yasin Özlü’ye başarılar diliyoruz. Devamlı olarak istişare içindeyiz” ifadelerini sarf etti. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri noktasında Günaydın ve yönetimine bilgi aktaran Başkan Büyükakın, sahadan gelecek her bilgi ve öneriye değer verdiklerini de dile getirdi.
“İNŞALLAH BUNA HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLACAĞIZ”
‘
’Koalisyonların yönettiği, iktidarın güçlü olmadığı ve hızlı karar alma şansının olmadığı bir mekanizmayla Türkiye’nin bu yeni dönemde güçlü bir şekilde ayakta kalma şansı olmazdı’’ vurgusu yapan Başkan Büyükakın, “Terörle mücadelede çok önemli ciddi mesafeler aldık. Önümüzdeki süreçte çok daha önemli şeyler olacak. Zaman bunu gösterecek. Gelecekte göreceğiz; Genel Başkanlarımızın nasıl stratejik bir karar aldıklarını. Bu ittifakı tarih yazacak. İnşallah buna hep birlikte şahit olacağız” açıklamasını yaptı. Birliktelik yapılan istişarenin ardından sona erdi.
’Koalisyonların yönettiği, iktidarın güçlü olmadığı ve hızlı karar alma şansının olmadığı bir mekanizmayla Türkiye’nin bu yeni dönemde güçlü bir şekilde ayakta kalma şansı olmazdı’’ vurgusu yapan Başkan Büyükakın, “Terörle mücadelede çok önemli ciddi mesafeler aldık. Önümüzdeki süreçte çok daha önemli şeyler olacak. Zaman bunu gösterecek. Gelecekte göreceğiz; Genel Başkanlarımızın nasıl stratejik bir karar aldıklarını. Bu ittifakı tarih yazacak. İnşallah buna hep birlikte şahit olacağız” açıklamasını yaptı. Birliktelik yapılan istişarenin ardından sona erdi.
Gündem, 13 Aralık 2019 14:50
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
Erdoğan'ın danışmanı Uçum tehdit etti!
Rektör Cantürk’ün annesi vefat etti
Akşener o vekil için Erdoğan'ı mı aradı?
Gece bu saatlere dikkat!
Asgari ücret her ilde farklı mı olacak?
Gebze’de orman yangını alarmı! Kontrol altına alındı
Son anketten dikkat çeken sonuçlar çıktı
AKP'liler bu sefer üyeleri Yeniden Refah'a kaptırdı!
TEKNOFEST Mavi Vatan’a Gölcük Belediyesi’nden kesintisiz destek
İzmit’in tanınan ismi Adil Kaya vefat etti
Genel af mı geliyor?
İğneci İsmail hayatını kaybetti
Kışın zamlar cep yakacak!
Muhalefetin ortak liste çıkarması zorlaştırılacak!
Dilovası’na dev yatırım
Başkan Büyükakın Mevlid Kandili’ni kutladı
Benzine dev zam
Dilovası faciası davasında yeni karar
Ahmet Davutoğlu siyasete noktayı koydu!
Özgür Özel, Tayyip Erdoğan'a bakın nasıl seslendi!
Çayırköy Göleti’nde çalışmalar sürüyor
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım Karslıların da kapısını çaldı
Sigara kullanımında dünya lideri olduk!
Koruma altındaki çocukların eserleri Symbol AVM’de görücüye çıktı
Unutulan şüpheli çantadan kopya düzeneği çıktı
