Bu konuda konuşmaya hakları yok!
Gündem, 06 Aralık 2019 04:21Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, AKP ile CHP arasında Yuvacık Barajı üzerinden süren tartışmalara değindi. Her iki partinin de konuşmaya hakkı yok' dedi.
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu şöyle konuştu: Saadet Partisi İl Başkanı olarak yaklaşık 3 ay önce göreve başladım. Göreve başlar başlamaz, teşkilat içi çalısmalara ağırlık verdik. Şu an kongre sürecindeyiz. Yakın zamanda ilçe kongresi başlayacak ardından il kongremizi yapacağız.
SAADET PARTİSİ KOCAELİ'DE GÜÇLÜ
Saadet Partisi 31 Mart seçimlerinde en cok oy oranını Kocaeli'de aldı. İki ilçemizin birinde yüzde 36 diğerinde yüzde 47 oy alarak belediye seçimlerinde ne kadar etkin bir güç olduğunu gösterdi. Önümüzdeki süreçte daha da siyasetin içinde olacağız.
POLEMIKLER
Kocaeli'de geçtiğimiz günlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Milletvekilleri arasinda polemikler yaşandı. Bu polemiklerin temel nedeni ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin borçlarıydı. Evet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en borçlu belediyedir. Ne zaman bu borç konusu gündeme gelse AK Partili başkanlar topu hemen Yuvacık Barajına atmaktadır. Bu durumu artık alışılagelmiş savunma mekanizması olarak görüyoruz. Evet, Yuvacık Barajı ederinden büyük paralarla büyük borçlarla yapılmıştır. Ancak bugün AK Parti dönemine baktığımızda başta Osmangazi Köprüsü ve aynı zamanda inşaatı devam eden Şehir Hastaneleri'in ülkemize maliyeti ne olacak? Buralara milyarlarca lira yatırdık ve yatırmaya devam ediyoruz. Bu yüzden iki partinin de konuşmaya hakkı olmadığını düşünüyoruz. Birisi bu millete Yuvacık Barajı yükünü, diğeri de garantör olduğu köprüleri bırakmıştır. Bu şehir ve ülke yeni siyasi döneme ve temsilcilerine ihtiyacı vardır" dedi.
Gündem, 06 Aralık 2019 04:21
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
