Gölcük Meclisi'nde tüm maddeler oy birliğiyle kabul edildi
Gündem, 04 Aralık 2019 14:30Gölcük Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı belediye meclis salonunda, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında, meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda, gündemdeki beş madde oy birliği ile kabul edildi.
Gölcük Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, dün Gölcük Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Toplantıda ilk olarak şehit olan iki askerimiz adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Sonrasında gündemin ilk maddesine geçildi.
.gif)
ULAŞLI’YA MÜJDELİ HABER
Gündemin ilk maddesi olan “Donanma Mahallesi 377 Ada 2 numaralı parsel imar plan tadilat teklifi komisyon raporu”, belediye meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde “A. Ulaşlı 788 Ada 5 parseldeki belediye hizmet binasının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi” konusu görüşüldü. Başkan Sezer, bu konuda bilgiler vererek “Söz konusu bina, Ulaşlı Belediyesi’nin binasıydı. Belediyelerin birleştirilmesinden sonra Gölcük Anadolu Lisesi olarak kullanıldı. Bu okulumuzun da yeni binasına taşınması ile bina boş kaldı. Biz de Milli Eğitim’e bu binanın kullanılıp kullanılmayacağını sorduk. Onlar da kullanılmayacağını belirtince binanın sosyal amaçlı kullanılması yönünde karar çıktı. Alt katı gençlik faaliyetleri adına, üst katı ise kurs merkezi olarak kullanılacak. Söz konusu binanın beş yıllığına tahsisi burada oylayacağız” dedi. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi.
ŞEHİT ABLAK’IN İSMİ ÜSTGEÇİDE VERİLİYOR
Gündemin üçüncü maddesi olan “2019 Mali yılı Bütçesi ödenek aktarma” konusu, plan bütçe komisyonuna, oy birliği ile havale edildi. Gündemin dördüncü maddesinde, “Hamidiye 121 ada, 12 parsel sayılı taşınmaz üzerinde açık halı saha yapımının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje kapsamında gerçekleştirilmesi” konusu görüşüldü. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesinde ise geçtiğimiz haftalarda şehit olan ve ilçemizde ikamet eden Şehit Teğmen Kamuran Ablak’ın isminin bir üstgeçide verilmesi konusu görüşüldü. Gölcük’te bulunan Dörtyol mevkiindeki üstgeçide şehidimizin adının verilmesi konusu, oy birliği ile kabul edildi.
Gündem, 04 Aralık 2019 14:30
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Çayırköy Göleti’nde çalışmalar sürüyor
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım Karslıların da kapısını çaldı
Sigara kullanımında dünya lideri olduk!
Koruma altındaki çocukların eserleri Symbol AVM’de görücüye çıktı
Unutulan şüpheli çantadan kopya düzeneği çıktı
Lütfü Obuz: Ne alkol ruhsatı? Bizim işimiz gücümüz İzmit
Büyükşehir’in bu uygulamasından haberdar olmayan var mı?
Antikkapı’dan piknik keyfine pratik dokunuş!
Suriye Hama Valisi Es-Seheyen’den KOTO’ya ziyaret
Gölcüklülerden yetkililere çığlık! Bu çileye son verin
Başkan Hürriyet'i cezaevinde ziyaret etti
İşsizlik fonu işverene akıyor
Sahillerde sıkı denetim
Kartepe’deki bu caddede yürünmüyor!
Erken seçimin ayak sesleri
Rakı keyfi koltuğundan etti!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
