Gölcük Meclisi'nde tüm maddeler oy birliğiyle kabul edildi
Gündem, 04 Aralık 2019 10:08Gölcük Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı belediye meclis salonunda, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında, meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda, gündemdeki beş madde oy birliği ile kabul edildi.
Gölcük Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, dün Gölcük Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Toplantıda ilk olarak şehit olan iki askerimiz adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Sonrasında gündemin ilk maddesine geçildi.
.gif)
ULAŞLI’YA MÜJDELİ HABER
Gündemin ilk maddesi olan “Donanma Mahallesi 377 Ada 2 numaralı parsel imar plan tadilat teklifi komisyon raporu”, belediye meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde “A. Ulaşlı 788 Ada 5 parseldeki belediye hizmet binasının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi” konusu görüşüldü. Başkan Sezer, bu konuda bilgiler vererek “Söz konusu bina, Ulaşlı Belediyesi’nin binasıydı. Belediyelerin birleştirilmesinden sonra Gölcük Anadolu Lisesi olarak kullanıldı. Bu okulumuzun da yeni binasına taşınması ile bina boş kaldı. Biz de Milli Eğitim’e bu binanın kullanılıp kullanılmayacağını sorduk. Onlar da kullanılmayacağını belirtince binanın sosyal amaçlı kullanılması yönünde karar çıktı. Alt katı gençlik faaliyetleri adına, üst katı ise kurs merkezi olarak kullanılacak. Söz konusu binanın beş yıllığına tahsisi burada oylayacağız” dedi. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi.
ŞEHİT ABLAK’IN İSMİ ÜSTGEÇİDE VERİLİYOR
Gündemin üçüncü maddesi olan “2019 Mali yılı Bütçesi ödenek aktarma” konusu, plan bütçe komisyonuna, oy birliği ile havale edildi. Gündemin dördüncü maddesinde, “Hamidiye 121 ada, 12 parsel sayılı taşınmaz üzerinde açık halı saha yapımının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje kapsamında gerçekleştirilmesi” konusu görüşüldü. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesinde ise geçtiğimiz haftalarda şehit olan ve ilçemizde ikamet eden Şehit Teğmen Kamuran Ablak’ın isminin bir üstgeçide verilmesi konusu görüşüldü. Gölcük’te bulunan Dörtyol mevkiindeki üstgeçide şehidimizin adının verilmesi konusu, oy birliği ile kabul edildi.
Gündem, 04 Aralık 2019 10:08
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sıcak çarpması kalıcı nörolojik hasara yol açabilir!
Hayrettin Ulusoy 96 yaşında vefat etti
İşte en zengin iller! Kocaeli kaçıncı sırada?
Parti sayısı patladı!
Bu ne hal gençler!
Derince’de minik yüreklerin karne sevinci
Kocaeli’nde süt otu tohumu üreticilerin yüzünü güldürdü
Vali İlhami Aktaş, karne heyecanına ortak oldu
Hesabı kendi seçmenlerine verirler
Yavru tilki Ormanya’da doğaya dönüş gününü bekliyor
Bunaltıcı sıcaklar geliyor!
Çayırova’nın genç basketbolcularından gururlandıran başarı
Pazarlar olmasa vatandaş ucuz meyve sebze yiyemez
Elektrik, su ve doğalgaz faturaları tek ekranda!
Bakan Şimşek'e soruldu: Seçim ihtimali yüksek mi?
Kocaeli’nde plajları gitmeden önce gösteren teknoloji!
Dilovası’ndaki yangın faciasıyla ilgili 7 kişi tutuklandı
Herkes memleketinde yaşasa Kocaeli nüfusu ne kadar olurdu?
3. Kapanca Festivali böyle başladı
Dilovası Belediyesi’nin yeni hizmet binasında sona yaklaşılıyor
Geleceğin kadın girişimcileri Gebze’de ödüllendirildi
Kocaeli Bilnet Okulları’nda mezuniyet coşkusu
Kocaeli’ndeki toplu taşımada yeni hatlar yolda
Tarihçi Volkan Şenel Körfez Meclisi’nde konuştu
Çayırova’daki bu konserde 80’ler rüzgarı esti!
Körfez Hodri Meydan 1989 taraftarlarının artık bir derneği var!
Kocaeli’de mavi bayraklı plajlar tüm kriterlere uygun
Sahillerde yoğun kontrol
2 milyonluk KOSGEB desteği balon çıktı!
İzmit’te 28 Haziran Futbol Şenliği heyecanı başladı
Kenan Sofuoğlu’ndan Başiskele’deki o merkeze tam not
Ormanya’da açık havada sinema
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektörü 2’inci kez KOTO’da toplandı
SEDAŞ’tan dolandırılmayın uyarısı
Kafe ve restoranlarda yeni dönem başlıyor
Derince’nin mahallelerinde şenlik var!
Gebze’deki çöken binanın bilirkişi raporuna ne oldu?
Dilovası'nda başkan yardımcısı gözaltına alındı
Emekli polislere yeni sosyal yaşam alanı için ilk adım atıldı
