Fatih Erbakan Kocaeli'de gövde gösterisi yaptı
Siyaset, 01 Aralık 2019 09:10Milli görüş lideri Erbakan bir dizi programa katılmak için Kocaeli’ ye geldi. Liderini Sabiha Gökçen Havalimanında karşılayan Kocaeli teşkilatı, yüzlerce araçtan oluşan konvoy ile, otoyol boyunca renkli görüntüler oluşturdu. Erbakan AKP'ye katılacağına yönelik iddialara tepki gösterdi.
Erbakan’ ı havalimanının VİP salonunda karşılayan, partinin il başkanı Mehmet Aras, Genel Başkanlarını Kocaelimize hoş geldiniz diyerek karşıladı. Dr. Fatih Erbakan, il başkanı Aras’ a Kocaeli de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti Konvoy ile birlikte ilk önce, Erbakan Vakfı kadın kolları tarafından tertip edilen, konferansa katılan Erbakan şöyle konuştu:
.gif)
“Kocaelili kadınların düzenlediği bu toplantıda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduk, bir ülkenin en büyük sermayesi gençliğidir. Kadınlar ve gençler bir toplumun dinamosudur. Gençliğimizin şuurlu olması lazımdır. Milli görüş hareketi yedi milyar insanın refahı için çalışmayı esas alıyor. Milli görüş paylaşım ve yönetimde adaleti esas alıyor. Siyonizm ise paylaşım ve adalette kendi menfaat ve çıkarını esas alıyor.
Irkçı emperyalizm insanların kılık kıyafetini önemsemiyor, onlar için sömürebildikten sonra, çarşaf giyen ile mini etek giyen arasında hiçbir fark yoktur. Erbakan hocamızın ırkçı emperyalizm tarafından sürekli engellenmesinin sebebi, kendisinin imam hatip okulları açması, dini veya özel yaşantısı değildir.
Hocamıza uygulanan ambargonun nedeni, paylaşımda ve yönetimde adalet ilkesi doğrultusunda siyaset yapmasıdır. Kıbrıs savaşını yapmasıdır, denk bütçeyi kurup, halka kaynakları dağıtmasıdır. İşte bizler de tıpkı liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan gibi paylaşımda ve yönetimde adaleti sağlamak için yola çıktık.”Erbakan daha sonra ilçe kongresine katılmak için Kandıra'ya gitti.
Partisinin Turan Güneş Kültür Merkezi’nde düzenlenen 1. Olağan Kandıra İlçe Kongresi’nde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AKP'ye katılacağı yönündeki iddialara ilişkin konuştu. Bazı çevrelerin, partisinin AKP’ye katılacağı yönündeki iddialara da tepki gösteren Erbakan, “Bu ülkede vatandaşın ekonomik göstergelerini düzelten tek bir hükümet vardı o hükümetin adı da 54. Erbakan hükümetiydi. Gittiğimiz her yerde vatandaş önümüzü kesip ‘Allah Erbakan hocamızdan razı olsun. Eğer o gelip de o maaş zamlarını yapmasaydı bugün aldığımız bu paranın yarısını alıyor olacaktık.’ diyorlar. Eğer yeniden o maaş zamlarına kavuşmak istiyorsanız, yeniden bolluk ve bereket istiyorsanız, yeniden büyük Türkiye istiyorsanız hep birlikte Yeniden Refah’ta toplanacaksınız diyoruz" şeklinde konuştu.
Siyaset, 01 Aralık 2019 09:10
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
