Başkan, Kocaelispor'un efsanelerini ağırladı
Gündem, 29 Kasım 2019 01:59İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Mehmet Sadık Efe’nin vefatının 16. yıl dönümü kapsamında bir araya gelen Kocaelispor’un eski yöneticileri ve efsane futbolcularını misafir etti.
Kocaelispor’un eski başkanlarından İsmail Kalkandelen, eski yöneticilerinden Metin Uçar, Özer Altan, Güngör Saner, eski futbolcularından İbrahim Yazıcıoğlu, Mahir Danabay, Müfit Şenkal, Kemal Türkeş, Ali Burul, Engin Tuncay, Bülent Baurman, Kamuran Akşar, Hüseyin Çakmak ile Biz İzmitiz Platformu Başkanı Hüseyin Erol, Kocaelispor’un efsane yöneticilerinden Mehmet Sadık Efe’nin vefatının 16. yıl dönümü kapsamında “İzmit Unutmaz” etkinlikleri kapsamında Mehmet Sadık Efe’yi anma programı düzenleyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti.
.gif)
GEÇMİŞE SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞIYORUZ
Ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmit Unutmaz” etkinliklerimiz kapsamında Kocaelisporumuzun efsane yöneticilerinden Mehmet Sadık Efe’nin anma etkinliği düzenlemesi fikri paylaşıldığında hemen gerçekleştirmek istedik. Geçmişte ki paylaşımlar ve anılar gelecek için çok ve kıymetli yol göstericidir. Bu anlamda elimizden geldiği kadar geçmişe sahip çıkmaya çalışıyoruz. Geçmişi bilemezsek, geçmişin anılarını yaşatamazsak geleceğe yön verememeyiz” dedi.
GEÇMİŞTEKİ MÜCADELEYİ GELECEĞE TAŞIMAK
Konuşmalarına devam eden Başkan Hürriyet, “Biz elimizden geldiği kadar Kocaelispor camiasına değer vermiş, ruh katmış ve kenti bir araya getirmiş kıymetli insanlarımızı bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bugün hayatta olmayanları anmaya çalışıyoruz. Bu anmalar sadece vefat edenleri anmak değil, aslında o dönemi de anlamak, anlatmak ve o mücadeleyi de geleceğe taşımaktır” dedi.
Gündem, 29 Kasım 2019 01:59
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Elden ödeme yapanlara ceza
Gürcistan heyeti Gölcük’te ağırlandı
Büyükakın’dan Kocaelispor’a tam destek
Sahillerde 3 haftada 201 hayat kurtardılar
Şikayetler bir ayda yüzde 168 arttı
Kadın Elim İzmit Kooperatifi anlamlı bir iş birliği protokolüne daha imza attı
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Darıcalı aileye Muğla’da ölüm şoku
İzmit’te dolu mağduru çiftçilere destek
Dilovası’nda iş insanı Enver Yıldırım’dan iki ayrı spor kulübüne moral ziyareti
AİHM'den Kavala derhal serbest bırakılsın kararı
Kandıra sahillerinde bugünde yasak var
Başiskele’de ulaşım güvenliği artırıldı
O sektörlerde güven azaldı
Kandıra sahillerde izinsiz su sporları faaliyetlerine sıkı denetim
Tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği
İktidara yakın yazar erken seçim için tarih verdi
O belediye kendi betonunu da üretecek
Gölcük’teki Mavi Vatan’a 245 bin kişi böyle ulaştırıldı
Gölette nefes kesen gösteri!
Meydanlarda bölücü tahrik
Hayali rüşvet üzerinden mahkûmiyet kararı çıkarıldı!
Emekli ve memurun maaş zammı hesaplandı
Günlerdir kayıp olan genç ölü bulundu
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
