Hodri Meydan'dan İYİ Parti'ye ziyaret
Siyaset, 16 Kasım 2019 01:14Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’a il binasında ziyaret gerçekleştirdi.
Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun, yönetim kurulu üyeleri; Semih Önal ve Fatih Taşer ile Kocaelisporlu taraftarlar İYİ Parti İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. İYİ Parti İl yönetim kurulu üyeleri, İzmit İlçe Başkanı Pelin Çoştur Filiz’in de hazır bulunduğu ziyarette Kocaelispor’un geleceği ve taraftarlar konusunda düşünce ve fikirler paylaşıldı.
.gif)
Dernek Başkanı Ferhat Uzun, Kocaelispor’un siyaset üstü bir kurum olduğunu bu yüzden tüm partilere eşit mesafede olduklarını belirterek, yaptıkları ve yapacakları sosyal projeler hakkında bilgi vererek destek istedi. Özellikle Pelin Coştur Filiz’in taraftar içinde maç izleyip tezahürat yapmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Uzun, tüm siyasi parti temsilcilerinin Filiz’i örnek almasını istedi.
Ardından sözü alan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Türkiye’de ilimizin Kocaelispor ile tanınmasının hepimiz için gurur verici olduğunu belirterek, ‘’Kocaelispor, kentimizin ortak çatısı, en büyük markasıdır. Hodri Meydan ismi de çok iyi bir marka değeri taşıyor. Hodri meydan taraftarları olarak projelerinizde her zaman Türkiye’de örnek bir taraftar grubu profili çiziyorsunuz. Ortak değerlere sahip çıkma bilinciyle hareket ederek ve bu sorumlulukla takımın ve taraftarın her zaman destekçisiyiz.’’ şeklinde ifadelerde bulundu.
İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ise taraftar içinde maç izlemenin çok keyifli olduğuna dikkat çekti. Taraftarların hangi tezahüratları seviyorsunuz sorusuna ise ‘Napardım bilmem ve sensiz yaşayamayız 1 dakika bile’ yanıtını verdi. Bu sözleri mırıldanması ise taraftardan tam not aldı.Daha sonrasında futbol anılarının konuşulduğu ziyarette, taraftarlar Şanbaz Yıldız’a Ağrı deplasmanı için ‘Uçak kaldır uçur bizi’ tezahüratını yaparak İYİ Parti il binasından ayrıldı.
Siyaset, 16 Kasım 2019 01:14
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
