Cezmi Çiçek şantajcıya sert çıktı
Gündem, 11 Kasım 2019 14:57İlimizin başarılı işadamlarından Cezmi Çiçek şantaj ve tehditlerden korkarsam etek giyip Fethiye Caddesi'nde gezmezsem şerefsizim şeklindeki sözlerler ilginç bir açıklama yaptı. Cezmi Çiçek'in şerefsiz ve haysiyetsiz gibi sözlerle şantaj ile tehdidi yaşam biçimi haline getiren bir gazeteciye isim vermeden yüklendiği tahmin ediliyor.
Vadi Besicilik, Gürpınar Su, Yuvacık Su gibi önemli markaların sahibi olan, ilimizin başarılı iş adamlarından Cezmi Çiçek ilginç bir açıklama yaptı.
İşte o açıklamanın içeriği: Haysiyetsiz kime denir? Tecavüz ettiği kadının doğan çocuğuna sahip çıkmayana haysiyetsiz denir. Tecavüz ettiği kadının karnına tekme atıp çocuğunun ölümüne sebep olana haysiyetsiz denir.
Tecavüz ettiği kadının çocuğunu aldırtıp hiçbir şey olmamış gibi yanında çalıştırmaya devam ettirene haysiyetsiz denir. 14 ve 15 yaşındaki çocuklarla ilişkiye girene haysiyetsiz denir. İş adamlarından şantajla para almaya çalışana haysiyetsiz denir.
Haberi olmadan birilerinin reklamını yapıp sonra fatura kesene haysiyetsiz denir. Kendi meslektaşlarını itibarsızlaştırmaya çalışana haysiyetsiz denir. FETÖ imamlarını iş adamlarıyla tanıştırıp, tanışmalarına aracı olana haysiyetsiz denir.
İş adamlarının FETO’ya sponsor olması için aracı olanlara haysiyetsiz denir. FETO imamlarıyla KUDUS’e gidip sonra inkar edene haysiyetsiz denir. FETÖ imamlarıyla umreye gidip inkar edene haysiyetsiz denir. Bir şehirde kendi menfaatleri doğrultusunda siyasete ve siyasetçiye yön vermeye çalışmak haysiyetsizliktir.
3 sefer iş yeri kapatılıp 4.’sünü açarak devlete kafa tutana haysiyetsiz denir. Vs. vs. vs… Kısacası tecavüzcüye, şantajcıya, FETÖ’cüye, kalemini satana haysiyetsiz denir. Bundan sonraki yaşamımı bu haysiyetsizin haksızlık yaptığı, zulüm ettiği, tecavüz ettiği kişileri bulup bunlara manevi ve avukat desteği vererek yargılanması ve en ağır şekilde cezalandırılmasını sağlamak olacak.
Bu mücadeleyi verirken şahsım için değil, daha kaliteli küfürsüz bir basın için, daha temiz ve şantajsız siyaset için şantaja uğramış iş adamları için daha temiz bir şehir için mücadeleye devam edeceğim. Şunu da söylemeden geçmeyeceğim; eğer içimden bir tırnak ucu kadar bu haysiyetsizin tehditlerinden, şantajlarından korktuğumu hissedersem Fethiye Caddesi’nde etek giyip gezmezsem şerefsizim. Saygılarla Cezmi Çiçek.”
Gündem, 11 Kasım 2019 14:57
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Derince’de minik yüreklerin karne sevinci
Kocaeli’nde süt otu tohumu üreticilerin yüzünü güldürdü
Vali İlhami Aktaş, karne heyecanına ortak oldu
Hesabı kendi seçmenlerine verirler
Yavru tilki Ormanya’da doğaya dönüş gününü bekliyor
Bunaltıcı sıcaklar geliyor!
Çayırova’nın genç basketbolcularından gururlandıran başarı
Pazarlar olmasa vatandaş ucuz meyve sebze yiyemez
Elektrik, su ve doğalgaz faturaları tek ekranda!
Bakan Şimşek'e soruldu: Seçim ihtimali yüksek mi?
Kocaeli’nde plajları gitmeden önce gösteren teknoloji!
Dilovası’ndaki yangın faciasıyla ilgili 7 kişi tutuklandı
Herkes memleketinde yaşasa Kocaeli nüfusu ne kadar olurdu?
3. Kapanca Festivali böyle başladı
Dilovası Belediyesi’nin yeni hizmet binasında sona yaklaşılıyor
Geleceğin kadın girişimcileri Gebze’de ödüllendirildi
Kocaeli Bilnet Okulları’nda mezuniyet coşkusu
Kocaeli’ndeki toplu taşımada yeni hatlar yolda
Tarihçi Volkan Şenel Körfez Meclisi’nde konuştu
Çayırova’daki bu konserde 80’ler rüzgarı esti!
Körfez Hodri Meydan 1989 taraftarlarının artık bir derneği var!
Kocaeli’de mavi bayraklı plajlar tüm kriterlere uygun
Sahillerde yoğun kontrol
2 milyonluk KOSGEB desteği balon çıktı!
İzmit’te 28 Haziran Futbol Şenliği heyecanı başladı
Kenan Sofuoğlu’ndan Başiskele’deki o merkeze tam not
Ormanya’da açık havada sinema
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektörü 2’inci kez KOTO’da toplandı
SEDAŞ’tan dolandırılmayın uyarısı
Kafe ve restoranlarda yeni dönem başlıyor
Derince’nin mahallelerinde şenlik var!
Gebze’deki çöken binanın bilirkişi raporuna ne oldu?
Dilovası'nda başkan yardımcısı gözaltına alındı
Emekli polislere yeni sosyal yaşam alanı için ilk adım atıldı
Kocaeli'de trafik cezaları ve radar uygulamaları vatandaşı mağdur ediyor
İzmit’te esnaf ve vatandaşı buluşturan Alışveriş Festivali başladı
Emekli ve asgari ücretliler için ara zam çağrısı
Ümit Özdağ'a Şeyh Said cezası!
TEM Otoyolu Muallimköy Kavşağı 35 gün kapalı kalacak
