Cezmi Çiçek şantajcıya sert çıktı
Gündem, 11 Kasım 2019 01:09İlimizin başarılı işadamlarından Cezmi Çiçek şantaj ve tehditlerden korkarsam etek giyip Fethiye Caddesi'nde gezmezsem şerefsizim şeklindeki sözlerler ilginç bir açıklama yaptı. Cezmi Çiçek'in şerefsiz ve haysiyetsiz gibi sözlerle şantaj ile tehdidi yaşam biçimi haline getiren bir gazeteciye isim vermeden yüklendiği tahmin ediliyor.
Vadi Besicilik, Gürpınar Su, Yuvacık Su gibi önemli markaların sahibi olan, ilimizin başarılı iş adamlarından Cezmi Çiçek ilginç bir açıklama yaptı.
İşte o açıklamanın içeriği: Haysiyetsiz kime denir? Tecavüz ettiği kadının doğan çocuğuna sahip çıkmayana haysiyetsiz denir. Tecavüz ettiği kadının karnına tekme atıp çocuğunun ölümüne sebep olana haysiyetsiz denir.
Tecavüz ettiği kadının çocuğunu aldırtıp hiçbir şey olmamış gibi yanında çalıştırmaya devam ettirene haysiyetsiz denir. 14 ve 15 yaşındaki çocuklarla ilişkiye girene haysiyetsiz denir. İş adamlarından şantajla para almaya çalışana haysiyetsiz denir.
Haberi olmadan birilerinin reklamını yapıp sonra fatura kesene haysiyetsiz denir. Kendi meslektaşlarını itibarsızlaştırmaya çalışana haysiyetsiz denir. FETÖ imamlarını iş adamlarıyla tanıştırıp, tanışmalarına aracı olana haysiyetsiz denir.
İş adamlarının FETO’ya sponsor olması için aracı olanlara haysiyetsiz denir. FETO imamlarıyla KUDUS’e gidip sonra inkar edene haysiyetsiz denir. FETÖ imamlarıyla umreye gidip inkar edene haysiyetsiz denir. Bir şehirde kendi menfaatleri doğrultusunda siyasete ve siyasetçiye yön vermeye çalışmak haysiyetsizliktir.
3 sefer iş yeri kapatılıp 4.’sünü açarak devlete kafa tutana haysiyetsiz denir. Vs. vs. vs… Kısacası tecavüzcüye, şantajcıya, FETÖ’cüye, kalemini satana haysiyetsiz denir. Bundan sonraki yaşamımı bu haysiyetsizin haksızlık yaptığı, zulüm ettiği, tecavüz ettiği kişileri bulup bunlara manevi ve avukat desteği vererek yargılanması ve en ağır şekilde cezalandırılmasını sağlamak olacak.
Bu mücadeleyi verirken şahsım için değil, daha kaliteli küfürsüz bir basın için, daha temiz ve şantajsız siyaset için şantaja uğramış iş adamları için daha temiz bir şehir için mücadeleye devam edeceğim. Şunu da söylemeden geçmeyeceğim; eğer içimden bir tırnak ucu kadar bu haysiyetsizin tehditlerinden, şantajlarından korktuğumu hissedersem Fethiye Caddesi’nde etek giyip gezmezsem şerefsizim. Saygılarla Cezmi Çiçek.”
Gündem, 11 Kasım 2019 01:09
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
