Başkan o dizinin setine konuk oldu
Gündem, 08 Kasım 2019 23:50Başkan Büyükakın, TRT1'in fenomen dizilerinden “Seksenler”’ in çekimlerinin gerçekleştirildiği Darıca’daki seti ziyaret etti.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, TRT1'in fenomen dizilerinden biri olan Seksenler dizisinin çekimlerinin gerçekleştirildiği Darıca’daki seti ziyaret etti. Dizinin yapımcısı ve yönetmeni Birol Güven’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen birliktelikte dizinin oyuncularıyla çok keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Büyükakın, dizinin oyuncuları Şoray Uzun, Berat Yenilmez, Necmi Yapıcı, Hacı Ali Konuk, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aydın Sarman, Osman Büyükercan ve Metin Şentürk ile tanıştı.
.gif)
“DARICA’DA ÇEKİLMESİ BİZİM İÇİN AYRI BİR GURUR”
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ile beraberindeki heyet ile birlikte Seksenler dizisinin setinde inceleme yapan Başkan Büyükakın, o dönemi içinde barındıran dekorlar hakkında dizinin yapımcısı ve yönetmeni Birol Güven’den bilgi de aldı. Set çalışanlarına başarılar dileyen ve emekleri için teşekkür eden Başkan Büyükakın, gerçekleştirdiği ziyaret için “Sanatçılarımızla muhteşem bir sohbet oldu” diyerek, “Dizimizin oyuncularını beğenerek izliyoruz. Bize seksenleri anımsatan o nostaljiyi tekrar hatırlatan çok güzel bir dizi çekiyorlar. Darıca’da çekilmesi bizim için de ayrı bir gurur” dedi.
BİROL GÜVEN, “BİZ ASLINDA DARICA KOCAELİ DİZİSİYİZ”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Her bir sanatçımıza ve set çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu tür dizilerin Kocaeli’de çekilmesi bizim için bir zenginliktir. Hem Büyükşehir hem Darıca Belediyesi olarak bu tür dizilerin çekimine sonuna dek destek veriyoruz” açıklamasını yaptı. Dizinin yapımcısı ve yönetmeni Birol Güven ise, “Biliyorsunuz bu dizi çok seviliyor. Herkes soruyor, burası neresi diye. Biz de genel olarak bir çınar ağacı olan her yer orasıdır, orada çekilmektedir diyoruz. Gerçeği ise bu diziyi biz Darıca Çınar altından kopyaladık. Dükkanlarımızı Darıcalılar çok iyi bilir. Biz aslında Darıca yani Kocaeli dizisiyiz. Bunun yanında bir de makro planımız var. Bugün günümüzde yok olan her mesleği burada yaşatacağız. Yorgancımızı, terzimizi, ayakkabı tamircimizi gibi Türkiye’de ne yok oluyorsa veya ne yok olmaya başlamışsa biz burada yaşatacağız, kaydedeceğiz ve bundan sonraki nesillere ileteceğiz” ifadelerini sarf etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Gündem, 08 Kasım 2019 23:50
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Halk Et Mobil Aracı İzmit Belediye Meydanı’nda olacak
Tiryakilere bir kötü haber daha
Milli iradenin karşısında diz çökecekler
Emekliye 14 bin lira ikramiyeyi AKP ve MHP reddetti
Gölcüklü çocuklara iyi haber!
Altında yön ne olacak?
Büyükakın’dan Ramazan mesajı: Özümüze dönüşün vaktidir
KO-MEK kursiyerleri 40 yıllık tiyatroculara taş çıkarttı
Kocaeli Saadet Partisi’nden kayıp çocuklar çağrısı
Ramazanda Darıca’da her gün ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek
Derince Yelken Kafe Restoran’da iftar menülerinin fiyatı açıklandı
MHP Dilovası İlçe Başkanı Turhan’dan Türkiye ikincisi Boz’u tebrik etti
Ekonomideki kötü gidişat bir firmayı daha iflasa sürükledi
İzmit’te yeni sahne kapılarını açıyor
Beyaz unlu ekmek tamamen tarihe karışıyor
144 konutluk Kartepe Kent Konut Evleri’nde durum ne?
KOTO ve KOSAD’dan kredi süreçlerinde sigorta dayatmalarına karşı ortak duruş
Erbakan, İYİ Parti ile ittifak sinyali verdi
Büyükakın: Toplumda iyiliğin rengi hakim olsun
Paranın itibarı kalmadıysa sorumlusu millet değildir
Söyle bakalım Lozan'la, Atatürk'le barışık mısın?
Erdoğan’ın tutmadığı seyyanen zam sözüne tepki
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
