Cengiz Sarıbay, Karaosmanoğlu’nu ağırladı
Gündem, 18 Ekim 2019 09:09CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi, geçmiş dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu partinin il örgütü binasında ağırladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, geçmiş dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile CHP İl Örgütü’ne yaptığı ziyarette bir araya geldi. Ziyaretten ötürü mutluluk duyduklarını ifade eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Siyasette farklı siyasi ideolojilerde olsak da herkesi kucaklayıcı, sesimizi yükseltmeden, toplum yararına ortak payda da buluşmamız lazım. Sizin döneminizde bu oluşum vardı” dedi.
.gif)
.gif)
GENÇLERE ÖRNEK OLMAMIZ LAZIM
Sarıbay, “Ben her zaman diyalogdan, karşılıklı anlayıştan, birbirimizi anlamaktan, dinlemekten ve karşılıklı görüşerek çözümden yanayım. Birbirimizi eleştirebiliriz ancak ileride birbirimizin yüzüne bakamayacak tarzda, utanacağımız şeyler söylememiz lazım. Ben hayatım boyunca kimsenin yüzüne bakamayacak bir şey söylemedim. Sizde aynı konuda hep titiz davrandınız, biliyorum. Çok uzun süredir, sizi tanıyan bir avukat bir politikacı olarak bunu söylüyorum. Siz 15 yıl bu şehrin belediye reisliğini yaptınız. Ben bu partinin ağabeyliğini yapıyorum. Bu şekilde davranışlarımızı sürdürerek gençlere örnek olmamız lazım” diye konuştu.
DEMORKASİNİN KIYMETİNİ BİLMEK LAZIM
Partilerin demokrasi için önemini belirten geçmiş dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Her partinin bir davası, bir hedefi, bir görüşü var. Partiler olmasa demokrasi, özgürlük olmaz. Vatandaş da kimi tasvip ediyorsa onu belli kademelere seçimle getiriyor. Bunun kıymetini demokrasi olmayan ülkeler daha fazla anlıyor. Belediye başkanını, muhtarını seçemeyen ülkeler var. Bunun kıymetini bilmek lazım. Bu avantajı harcamamak gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Gündem, 18 Ekim 2019 09:09
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
