O ilçede Devlet Hastanesi yeni yerine yapılacak
Sağlık, 13 Ekim 2019 20:28Çayırova’ya yapılması planlanan Devlet Hastanesinin yeri Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin girişimleri sonucu değiştirilerek, merkeze yakın bir yere getirildi.
Gerek seçimden önce gerekse de seçimlerden sonra Çayırova halkının hastanenin yerinin değiştirilmesini talep ettiğini ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Halkın beklentileri üzerine biz de üzerimize düşeni yaptık. Alternatif hastane yerlerinden en uygun olanının imar tadilatlarını hazırlayıp Büyükşehir Belediyesine gönderdik. Devlet hastanemizin yer değişikliği Büyükşehir meclisimizde onaylandı. ”dedi
BELEDİYEYE 1500 METRE MESAFEDE
“Halkımızın talepleri ve öncelikleri bizim de önceliğimiz” diyen Bünyamin Çiftçi, yeni hastane yerinin merkeze yakın, hakim bir tepede belediye binasına 1500 metre mesafede herkes tarafından kolay ulaşılabileceğini belirterek, eski hastane yerinin ise konum olarak otobanın dibinde ve çukur bir alanda olup hastane ve ulaşım yönünden uygun bir yer olmadığını, bu yüzden hastane yerinin değiştirildiğini söyledi.
OY BİRLİĞİ İLE GEÇTİ
Çiftçi’nin yoğun bir mesai harcadığı Çayırova Devlet Hastanesi’nin yeni yeri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ekim Ayı olağan meclis toplantısında görüşüldü. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak’ın yönettiği meclis toplantısında, oy birliği ile komisyondan gelen ve 14. gündem maddesi olarak mecliste görüşülen Çayırova Devlet Hastanesi’nin yeni yeri oy birliği ile mecliste kabul edildi.
ÇAYIROVA’DA HASTANE SEVİNCİ
Büyükşehir meclisinde kabul edilen hastanenin yeni yeri Çayırova’da da büyük sevinçle karşılandı. Meclisten alınan kararı sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Çiftçi’ye tebrik ve teşekkür mesajları yağdı. Sevinçlerini dile getiren vatandaşlar, bu hizmetinden dolayı Başkan Çiftçi’ye teşekkür ettiler.
ÇİFTÇİ: HASTANE ÖNCELİĞİMİZ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gerek seçimde gerekse de seçimden sonra vatandaşlardan en çok gelen talep üzerine hastane projesine öncelik verdiklerini belirterek, “ Biz vatandaşlarımızın istemediği hiç bir şeyi yapmayacağız. Projelerimizi onlara danışarak yapacağız. Çayırova’yı birlikte yöneteceğiz” demiştik. Vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda göreve geldikten sonra hastanenin merkezi bir yere yapılması noktasında bir çalışma yaptık. Gerek Sağlık Bakanlığımız gerekse de ilimizde yaptığımız görüşmeler neticesinde ilçe halkımızın rahatça ulaşabileceği alternatif üç yer belirleyerek hem Sağlık Bakanlığına hem de Büyükşehir Belediyemize sunduk. Ekim ayı meclis toplantısında gündem maddesi olan hastanemizin yeri mecliste oy birliği ile kabul edildi. Büyükşehir Belediye başkanımıza, il başkanımıza, milletvekillerimize ve meclis üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çayırovamıza hayırlı ve uğurlu olsun ”dedi. Bundan sonraki süreci de çok yakından takip edeceklerini belirten Başkan Çiftçi, bir an önce inşaatın başlaması için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Sağlık, 13 Ekim 2019 20:28
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Büyükakın’dan Kocaelispor’a tam destek
Sahillerde 3 haftada 201 hayat kurtardılar
Şikayetler bir ayda yüzde 168 arttı
Kadın Elim İzmit Kooperatifi anlamlı bir iş birliği protokolüne daha imza attı
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Darıcalı aileye Muğla’da ölüm şoku
İzmit’te dolu mağduru çiftçilere destek
Dilovası’nda iş insanı Enver Yıldırım’dan iki ayrı spor kulübüne moral ziyareti
AİHM'den Kavala derhal serbest bırakılsın kararı
Kandıra sahillerinde bugünde yasak var
Başiskele’de ulaşım güvenliği artırıldı
O sektörlerde güven azaldı
Kandıra sahillerde izinsiz su sporları faaliyetlerine sıkı denetim
Tarım arazilerinden Aşevi’ne un desteği
İktidara yakın yazar erken seçim için tarih verdi
O belediye kendi betonunu da üretecek
Gölcük’teki Mavi Vatan’a 245 bin kişi böyle ulaştırıldı
Gölette nefes kesen gösteri!
Meydanlarda bölücü tahrik
Hayali rüşvet üzerinden mahkûmiyet kararı çıkarıldı!
Emekli ve memurun maaş zammı hesaplandı
Günlerdir kayıp olan genç ölü bulundu
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi
KOTO üyeleri için bir indirim protokolü daha imzaladı
Bir ömür iktidarda kalmak için parlamenter sisteme dönelim!
Mobil bankacılıkta yeni dönem! Limitler yükseltildi
Büyükakın rekor kıran Teknofest ile ilgili konuştu: Büyük gurur yaşadık
Körfezli genç karateci Elif gururlandırdı
Zehirli diyerek ürünleri kapıdan geri çeviriyorlar
Gebzeli iş insanları Suriye’nin yeniden inşasına katkı sunacak
Derincelileri konserli 30 Ağustos coşkusu bekliyor
TCDD'nin borcu katlanarak artıyor
CHP'deki figüran iddiasında yalan söyledim itirafı
Elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor
Erdoğan'ın danışmanı Uçum tehdit etti!
Rektör Cantürk’ün annesi vefat etti
