O ilçede Devlet Hastanesi yeni yerine yapılacak
Sağlık, 13 Ekim 2019 13:00Çayırova’ya yapılması planlanan Devlet Hastanesinin yeri Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin girişimleri sonucu değiştirilerek, merkeze yakın bir yere getirildi.
Gerek seçimden önce gerekse de seçimlerden sonra Çayırova halkının hastanenin yerinin değiştirilmesini talep ettiğini ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Halkın beklentileri üzerine biz de üzerimize düşeni yaptık. Alternatif hastane yerlerinden en uygun olanının imar tadilatlarını hazırlayıp Büyükşehir Belediyesine gönderdik. Devlet hastanemizin yer değişikliği Büyükşehir meclisimizde onaylandı. ”dedi
BELEDİYEYE 1500 METRE MESAFEDE
“Halkımızın talepleri ve öncelikleri bizim de önceliğimiz” diyen Bünyamin Çiftçi, yeni hastane yerinin merkeze yakın, hakim bir tepede belediye binasına 1500 metre mesafede herkes tarafından kolay ulaşılabileceğini belirterek, eski hastane yerinin ise konum olarak otobanın dibinde ve çukur bir alanda olup hastane ve ulaşım yönünden uygun bir yer olmadığını, bu yüzden hastane yerinin değiştirildiğini söyledi.
OY BİRLİĞİ İLE GEÇTİ
Çiftçi’nin yoğun bir mesai harcadığı Çayırova Devlet Hastanesi’nin yeni yeri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ekim Ayı olağan meclis toplantısında görüşüldü. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak’ın yönettiği meclis toplantısında, oy birliği ile komisyondan gelen ve 14. gündem maddesi olarak mecliste görüşülen Çayırova Devlet Hastanesi’nin yeni yeri oy birliği ile mecliste kabul edildi.
ÇAYIROVA’DA HASTANE SEVİNCİ
Büyükşehir meclisinde kabul edilen hastanenin yeni yeri Çayırova’da da büyük sevinçle karşılandı. Meclisten alınan kararı sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Çiftçi’ye tebrik ve teşekkür mesajları yağdı. Sevinçlerini dile getiren vatandaşlar, bu hizmetinden dolayı Başkan Çiftçi’ye teşekkür ettiler.
ÇİFTÇİ: HASTANE ÖNCELİĞİMİZ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gerek seçimde gerekse de seçimden sonra vatandaşlardan en çok gelen talep üzerine hastane projesine öncelik verdiklerini belirterek, “ Biz vatandaşlarımızın istemediği hiç bir şeyi yapmayacağız. Projelerimizi onlara danışarak yapacağız. Çayırova’yı birlikte yöneteceğiz” demiştik. Vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda göreve geldikten sonra hastanenin merkezi bir yere yapılması noktasında bir çalışma yaptık. Gerek Sağlık Bakanlığımız gerekse de ilimizde yaptığımız görüşmeler neticesinde ilçe halkımızın rahatça ulaşabileceği alternatif üç yer belirleyerek hem Sağlık Bakanlığına hem de Büyükşehir Belediyemize sunduk. Ekim ayı meclis toplantısında gündem maddesi olan hastanemizin yeri mecliste oy birliği ile kabul edildi. Büyükşehir Belediye başkanımıza, il başkanımıza, milletvekillerimize ve meclis üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çayırovamıza hayırlı ve uğurlu olsun ”dedi. Bundan sonraki süreci de çok yakından takip edeceklerini belirten Başkan Çiftçi, bir an önce inşaatın başlaması için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Sağlık, 13 Ekim 2019 13:00
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Emekli promosyon tutarları değişti
Kavurucu sıcaklar kapıda!
İğrenç mahalle dedikodusunu bırakın açıklayın
Kocaeli’de dev bir organizasyon daha
Sanayi sitesi çevresi deprem bölgesini andırıyor
Fatih Batı kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Dilovası’nda MHP’lilerden şehit ailelerine ve gazilere saygı
İstanbul vekili Bayhan, Gebze’de grevdeki işçilerle bir araya geldi
İzmit Belediyesi’nden duyuru: Vezneler açık olacak
Derhal kurultay yapılmalıdır
Vali Aktaş, şehit aileleri ve gazilerin bayramlaşma programına katıldı
Kandıra’da yol konforunu artırmak için bir ihale daha yapılacak
AKP iktidarının planı CHP'nin kontrollü şekilde parçalanması
Özgür Özel nerede, Kocaeli’deki CHP’liler orada!
Büyükşehir heyeti Hollanda’da teknik temaslarda bulundu
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu itirafı!
Hain demişti, helallik istediği ortaya çıktı!
Aziz Yıldırım yarın Kocaeli’de
Buna bilimsel eğitim sistemini yok etmeye çalışmak denir!
KOÜ öğrencileri Kızılay ile örnek bir projeye imza attı
Antikkapı, karlı dağda unutulmaz bir kış deneyimi yaşattı!
Erdoğan isim vermeden İmamoğlu'na yürüdü!
Ekonomik kriz kurbanı da vurdu!
Kocaeli’de kütüphaneler haftanın 7 günü açık olacak
Çocuklar okul sıraları yerine çocuk işçiliğine ve açlığa mahkum ediliyor
Gölcük’te sel sularına kapılan anne ile oğlu boğularak öldü
Ekonomide karanlık bir döneme giriyoruz
Kocaeli’de sıfır atık için ortak koordinasyon
Yollar genişliyor, trafik rahatlıyor!
Emeklileri isyan ettiren karar!
Dilovası’nın tanınmış isminden acı haber
Karamürsel’den Güney Kore’ye gitti, hastalanarak öldü
Çayırova’da ulaşım konforu artıyor
Ağzı olan konuşuyor! Seçim yapılmayacakmış
Derince’de motosiklet tutkusu ölüme götürdü!
Gram altınla ilgili tarih verildi!
Korkutan tahmin! İnsanlık tarihinin en sıcak yılı
Kocaeli Şehir Hastanesi hemşiresi Filiz Öner Uyar’a anlamlı ödül
Burası buz pateni değil, Milli İrade Meydanı!
