Sedaş yöneticilerine dramalı liderlik eğitimi
Gündem, 29 Eylul 2019 22:26SEDAŞ Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. işyeri İSG kültürünü daha da iyi seviyelere taşımayı hedefleyerek, “Dramalı İSG Liderlik Eğitimlerini” başarıyla gerçekleştiriyor.
2019 İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) eğitimleri kapsamında SEDAŞ yöneticilerinin de dahil olduğu, grup müdürleri, müdür, sorumlu ve uzman kadrosundaki tüm çalışanlar için “Dramalı İSG Liderlik Eğitimleri” SEDAŞ Teknik Eğitim Merkezinde tüm hızıyla sürdürülüyor.
.gif)
“OYUNDAN DERS ÇIKARIYORLAR”
SEDAŞ çalışanlarına, İSG konusunda liderlik edecek ve örnek olacak pozisyonda görev yapan tüm yöneticileri kapsayan “Dramalı İSG Liderlik Eğitiminde” SEDAŞ yöneticilerinin, ekiplerine her konuda olduğu gibi İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda da nasıl liderlik edecekleri anlatılıyor. “Dramalı İSG Liderlik Eğitimi” konusunda uzman eğitmenin moderatörlüğünde verilirken, anlatılan konular, profesyonel tiyatro oyuncularının iş güvenliğinde liderlik davranışlarının örneklendiği skeçlerle, esprili bir şekilde ortaya konuluyor. Dramalı Eğitim sırasında, katılımcılara interaktif şekilde oyunlara dahil olma imkanı tanınıyor ve sunulan oyunda, ideal İSG liderliğinin nasıl olması gerektiği hakkında bilgi verilirken, eğitime katılanların gözlem, deneyimleme yapmaları ve yorumlarının alınması, oyundan ders çıkarmaları sağlanıyor.
“EKİPLERİNE ÖRNEK OLAN İSG LİDERLERİ İSG KÜLTÜRÜNÜ GÜÇLENDİRİYOR”
SEDAŞ’ın, İdeal İSG Firması işbirliği ile gerçekleştirdiği, “Dramalı İSG Liderlik Eğitimi”, uluslararası iyi örneklerin, standartların ve tecrübelerin baz alınarak hazırlanması ve tiyatro oyunuyla birlikte sunulması nedeniyle SEDAŞ yöneticileri tarafından ilgiyle izleniyor. Düzenlenen eğitim programıyla, yöneticilerin İSG konusunu yönetirken ihtiyaç duyacağı liderlik becerilerinin geliştirilmesini, davranış temelli iş güvenliği ile kurallara uymamanın altında yatan motivasyonu anlayarak ekibini kurallara uyar hale getirmeyi sağlamaları amaçlanıyor. Bir ay içinde tamamlanması beklenen SEDAŞ İSG eğitim programı ile SEDAŞ çalışanlarının İSG de ‘’Liderlik’’ modellerini, doğru iletişim yollarını gözden geçirmeleri, örnek olmanın vereceği katkıları, tüm seviyedeki yöneticilerin İSG liderliğini nasıl ele almaları gerektiğini öğrenmeleri, şirket içi İSG motivasyonunu yaratma ve inandırma gibi konularda bilgi sahibi olmaları hedefleniyor.
Gündem, 29 Eylul 2019 22:26
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
Bu sahtekârlık değil, topluma ihanet!
