Şampiyon Harb-İş Spor’a kupasını Başkan Sezer verdi
Gündem, 10 Eylul 2019 09:516.Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası bu yıl büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Kavaklıspor eski Kulüp Başkanı Merhum Hüseyin Hasırcı anısına düzenlenen turnuva da şampiyon Harb-İş Spor olurken, kupayı Başkan Ali Yıldırım Sezer’in elinden aldılar.
Bu yıl, ahiret hayatına irtihal etmiş Kavaklıspor eski Kulüp Başkanı Hüseyin Hasırcı anısına düzenlenen, 6.Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası final maçıyla tamamlandı. Final maçında Harb-İş Spor ile İhsaniye Spor karşı karşıya gelirken, karşılaşmayı 4-1’lik skorla Harb-İş Spor kazandı.
.gif)
.gif)
ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Final maçının ardından düzenlenen ödül törenine; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu ve Ahmet Karadağ, Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız, siyasi parti yöneticileri ve amatör futbol kulüplerinin başkan ve yöneticileri hazır bulundular.
TURNUVAYA 10 KULÜP KATILDI
Kavaklı Spor Kompleksi’nde gerçekleşen 6.Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası’na Değirmendere Spor Kulübü, İhsaniyespor Kulübü, Seka Doğanspor Kulübü, Harb-İş Spor, Hisareyn Spor Kulübü, Gölcük Şirinköyspor Kulübü, Gölcük İdmanyurduspor Kulübü, Kavaklıspor, Yazlıkspor, Gölcükspor U 19 futbol takımları katılırken, karşılaşmalar büyük çekişmeye sahne oldu.
HARB-İŞ 4-1’LİK SKORLA ŞAMPİYON OLDU
Değirmendere ve Hisareyn Spor 3.lük maçı için karşılaşırken, Değirmendere sahadan 2-0’lık skor ile ayrıldı ve turnuvanın 3.sü olmayı başardı. Turnuva boyunca rakipleri karşısında üstünlük sağlayan iki takım olan Harb-İş Spor ve İhsaniye Spor ise final de karşılaştı. Harb-İş 4-1 gibi net bir skorla İhsaniye’yi yenerek turnuvanın şampiyonu olmayı başardı ve şampiyonluk kupasını da Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in elinden aldı. Ayrıca turnuvaya katılan tüm takımlara katkılarından dolayı plaket taktimi yapılırken, 3.olan Değirmendere Spor’a kupasını KASKF Başkanı Murat Aydın, 2.olan İhsaniye Spor’a da kupasını AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen tarafından taktim edildi.
BAŞKAN SEZER TEŞEKKÜR ETTİ
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı konuşmada, “Bu yıl, Kavaklıspor Kulübü eski Başkanı merhum Hüseyin Hasırcı anısına düzenlediğimiz, 6.Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası’nı başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Ben katılan tüm takımlarımıza teşekkür diyor, şampiyon olan Harb-İş Spor’lu futbolcuları, teknik heyeti, Başkan Selami Bulut ve yönetimini canı gönülden kutluyorum. Gençlerimize sportif olarak büyük hizmetler veren amatör futbol kulüplerimizle de, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi, desteğimizi her zaman vereceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.
Gündem, 10 Eylul 2019 09:51
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
