Başkan Hürriyet'ten İzmir çıkarması
Gündem, 06 Eylul 2019 23:20İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı ziyaret ederek yapılacak projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyaretler ilk olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile başladı. Soyer’e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Hürriyet, “Müdürlerimiz, Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimizle hep beraber sizleri ziyaret etmek istedik. Deneyimlerden yararlanmak adına bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Geçenlerde Çankaya Belediyesine yaptığımız ziyaret çok faydalı oldu. Böyle ziyaretlerde önemli projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz. Sizlerin bize vereceği tavsiyeler olursa çok mutlu oluruz.” ifadelerini kullandı.
.gif)
.gif)
TURİZM, TARIM VE SANAYİDE KADINLARIN ÖN PLANDA OLMASI
Hayırlı olsun dilekleri için Başkan Hürriyet’e teşekkür eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Turizm, tarım ve sanayide kadınların da ön planda olmasına önem veriyoruz. Demokrasiye önem veriyoruz. Demokrasinin beş yılda bir sandığa gidip oy kullanmak olmadığını, aslında demokrasinin bir arada yaşamak, farklılıklarla bir arada olmanın zenginliğini keşfetmek olduğunu düşünüyoruz. Şeffaf modeller olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
MÜDÜRLÜKLERE ZİYARET
Makam ziyareti sonrası Başkan Hürriyet, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri Meclis Toplantı Salonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan’la bir araya gelerek İzmir’de gerçekleştirilen projelerle ilgili bilgilendirmelerini dinledi. Daha sonra tüm birim müdürleri İzmir Büyükşehir Belediyesi’ndeki müdürlüklerle bir araya gelerek yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundular.
İZMİT’TE FARK YARATMALIYIZ
Bilgilendirme toplantılarının ardından Başkan Hürriyet ve beraberindeki ekip Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Başkan Hürriyet, “Hem hayırlı olsun dileklerimizi iletmek hem de tavsiyelerinizi, deneyimlerinizi dinlemek için sizleri ziyaret etmek istedik. Biliyorsunuz uzun yıllar önce İzmit’i biz yönetiyorduk fakat 15 yıldır bizim yönetimimizde değil. 15 yıldan sonra ilk defa kazandık. Dolayısıyla vatandaşın bizden beklentisi yüksek. 15 yıldır İzmit sosyal, kültürel, sanatsal, spor gibi alanlarda eksik kaldı. Bu yüzden de deneyimlerinizden yararlanmak isterim” şeklinde konuştu.
ARAÇLARINIZI SATIN ALMALISINIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve öncelikli hedeflerinin İzmir’de ekonomiyi canlandırmak olduğunu vurgulayan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay birim müdürleri ve başkan yardımcılarının sorularını da yanıtladı. Belediye hizmet araçlarının kiralık mı satılık mı olduğu sorusuna cevap veren Tugay, “Hizmet araçlarını satın almak benim şahsi fikrimce daha mantıklı. Eğer paranız varsa kesinlikle satın almalısınız. Bu Belediye ve vatandaşın yararına olur. Kiralamaya kıyasla çok ciddi bir kâr elde edilmiş olur” ifadelerini kullandı.
Gündem, 06 Eylul 2019 23:20
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
