Hasaneyn önemli kampa ev sahipliği yapıyor
Gündem, 16 Ağustos 2019 22:45Gölcük Belediyesi İzcilik Kulübü öncülüğünde, Kocaeli’de bulunan tüm İzcilik Kulüplerinden ve birçok ilden katılım sağlanan, 212 izcinin katıldığı Doğal Afetler Kampı, Hasaneyn Yasakdüzü’nde düzenleniyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kamp alanını ziyaret ederek izcilerle bir araya geldi ve kamp hakkında bilgi aldı.
Gölcük Belediyesi İzcilik Kulübü öncülüğünde, Kocaeli’de bulunan tüm İzcilik Kulüplerinden ve Ankara, Erzurum, Bursa, Yalova, Sakarya, Eskişehir illerinden katılım sağlanan, 7 ile 18 yaş arasında 212 izcinin yer aldığı, Hasaneyn Yasakdüzü Yaylası’nda gerçekleştirilen ve Pazar gününe kadar sürecek olan “Doğal Afetler Bilinç Kampı” başladı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kamp alanını ziyaret ederek izcilerle bir araya gelirken, kamp hakkında bilgi aldı. Kamp kapsamında izcilere her türlü doğal afete karşı, Afet ve Acil Durum Yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Sağlık Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından eğitim verilecek ve böylelikle afet durumlarında izcilerin neler yapacaklarını öğrenmiş olacaklar.
.gif)
KAMP HAKKINDA BİLGİ VERDİLER
Gölcük Belediyesi Spor Kulübü İzcilik Sorumlusu Feyzullah Yıldız ve Kamp Müdürü Eray Saral verdikleri bilgide, “17 Ağustos Depremi’nin yol dönümüzde Gölcük Belediyesi İzcilik Kulübü öncülüğünde Hasaneyn’de düzenlediğimiz “Doğal Afetler Bilinç Kampı”na tüm Kocaeli’deki İzcilik Kulüplerinden ve Ankara, Erzurum, Bursa, Yalova, Sakarya, Eskişehir illerinden katılan 7-18 yaş 212 izci kardeşimizle başladı. Pazar günü sabahına kadar sürecek kampta deprem, yangın, sel ve benzeri gibi afetlerde izcilerin neler yapması gerektiği anlatılacak. Bu sayede hem çocuklarımız doğal afetler konusunda bilinçlenmiş olacak, hem de Bilim Merkezi, Ormanya, SEKA Kağıt Müzesi, Körfez Turu gibi gezilere katılarak Kocaeli ilimizi tanıyacaklar, sosyal ve kültürel faaliyetlerde yer alacaklar” dediler.
“HAYATI VE DOĞAYI TANIMA FIRSATI BULUYORSUNUZ”
Kamp kapsamında izcilerle bir araya gelen ve onlara seslenen Başkan Ali Yıldırım Sezer’de şunları söyledi: “Doğal Afetler Bilinç Kampı, hayatın bir gerçeği olan doğal afetleri tanımanız açısından çok önemli. Burada hayatı ve doğayı tanıma fırsatı buluyorsunuz, liderlerinizin desteğiyle yönlendirmesiyle ciddi bir eğitim görüyorsunuz, bundan dolayı katılımınız için sizlere ve liderlik yapan izci kardeşlerimize can-ı gönülden teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Sezer açılış ve bayrak törenine katıldı ve onlarla sohbet edip, başarı dileklerini de iletti.
Gündem, 16 Ağustos 2019 22:45
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
