Minik pasta ustaları sertifikalarını aldı
Gündem, 09 Ağustos 2019 18:23Gölcük Meslek Edindirme Kursları (GÖLMEK) kapsamında 10-15 yaş arası çocuklar için açılan pasta kursu tamamlandı. 60 kız kursiyerin eğitimi, 6 hafta sürerken, sertifikaları Usta Öğretici Emine Demir tarafından dağıtıldı.
Gölcük Meslek Edindirme Yaz Kursları (GÖLMEK) kapsamında İhsaniye Sosyal Merkezi’de 6 hafta önce 10-15 yaş çocuklar için Pasta Kursu açılmıştı. Çocukların Yaz tatilini değerlendirdiği kurs başarıyla tamamlanırken, Değirmendere Yalı Evleri’nde yapılan törenle çocuklara sertifikaları Usta Öğretici Emine Demir tarafından dağıtıldı.
.gif)
PASTA USTASI OLDULAR
Gelen yoğun taleplerin değerlendirilmesi sonrasında Emine Demir’in usta öğreticiliğinde açılan, 6 hafta süren pasta kursuna, 4 grupta, 60 çocuk katıldı. Çocuklar kurs boyunca pasta ustası olmak için bilgi aldı ve şeker hamurlu kurabiyeden, cup keke, cake popdan, porsiyon pastaya, tatlı ve tuzlu kurabiyeden, simide kadar birçok çeşidi yapmayı öğrendi. Kursu başarıyla tamamlayan çocuklara kurs bitirme sertifikaları verildi.
YAZ TATİLLERİNİ DEĞERLENDİRDİLER
Kurs sonunda bilgi veren Usta Öğretici Emine Demir şunları söyledi: “Bu yıl bir ilki gerçekleştirerek yaz kursları kapsamında 10-15 yaş arası çocuklarımıza Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle pasta kursu açtık. Çok büyük ilgi oldu. 6 hafta süren kursta, 15’lerli gruplarda 4 sınıf eğitim gördü. Kurs boyunca kızlarımız hamur işlerinde önemli bilgiler öğrendiler ve Yaz tatillerini böylece en iyi şekilde değerlendirmiş oldular. Bugünde sertifikalarını dağıtmak için Değirmendere Yalı Evlerinde toplandık. Ben bir birinden marifetli kızlarımızı kutluyorum. Bundan sonra çok güzel pastalar ve tatlılar yapabilecekler. Bizlere bu imkanı veren Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e de çok teşekkür ederiz” dedi.
Gündem, 09 Ağustos 2019 18:23
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Ahmet Davutoğlu siyasete noktayı koydu!
Özgür Özel, Tayyip Erdoğan'a bakın nasıl seslendi!
Çayırköy Göleti’nde çalışmalar sürüyor
Dilovası’nda iş insanı Yıldırım Karslıların da kapısını çaldı
Sigara kullanımında dünya lideri olduk!
Koruma altındaki çocukların eserleri Symbol AVM’de görücüye çıktı
Unutulan şüpheli çantadan kopya düzeneği çıktı
Lütfü Obuz: Ne alkol ruhsatı? Bizim işimiz gücümüz İzmit
Büyükşehir’in bu uygulamasından haberdar olmayan var mı?
Antikkapı’dan piknik keyfine pratik dokunuş!
Suriye Hama Valisi Es-Seheyen’den KOTO’ya ziyaret
Gölcüklülerden yetkililere çığlık! Bu çileye son verin
Başkan Hürriyet'i cezaevinde ziyaret etti
İşsizlik fonu işverene akıyor
Sahillerde sıkı denetim
Kartepe’deki bu caddede yürünmüyor!
Erken seçimin ayak sesleri
Rakı keyfi koltuğundan etti!
Erdoğan CHP'li başkanı AKP'ye davet etti
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
