Gölcük Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine malzeme desteği
Spor, 03 Ağustos 2019 18:01Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in katıldığı törenle, 17 Amatör Spor Kulübüne malzeme desteğinde bulunuldu.
Gölcük Belediyesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza spor yapma imkanı sunan, alt yapıdan üst yapıya sporcu yetiştiren ve amatör bölgesel liglerde mücadele eden, çok değerli amatör spor kulüplerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 17 amatör spor kulübüne ihtiyaç duydukları malzeme desteği; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, belediye yetkilileri ve Değirmenderespor, Gölcük İdmanyurdu, Harb-İşspor, İhsaniyespor, İhsaniye DoğanSpor, Ulaşlıspor, Halıderespor, Kavaklıspor, Şirinköyspor, Hisareynspor, Gölcük Gençler Birliğispor, Yazlık spor, Asarköyspor, Çiftlikspor Kulübü, İşitme Engelliler Spor Kulübü, Gölcük Karadeniz Spor ve Yüzbaşılar Spor Kulüpleri’nin yöneticilerinin katıldığı törenle gerçekleştirildi.
.gif)
SEZER: “GAYRET SARFEDİYORUZ”
Sporcu gençlerle yakından ilgilenen ve onları tek tek selamlayan Başkan Sezer yaptığı konuşmada, “Burada pırıl pırıl gençler görüyoruz. Gençlerimiz spor yaparak sağlıklı bir neslin oluşmasını sağlayacaklar. Bu bizim açımızdan da oldukça önemli bir durum. Amatör kulüplerimizde bunu sağlayarak büyük bir hizmeti yerine getiriyor. Yerel yönetimler olarak bizler özellikle Gölcük’ün adını sporla, kültürle, sanatla duyurulabilmesi için gayret sarf edeceğimizi ilk günden itibaren söylüyoruz. Bunun içinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gölcük zaten bu anlamda diğer ilçelere nazaran önde olduğu her zaman gösteren bir kent konumundadır” dedi.
“17 KULÜBÜMÜZÜN MALZEME İHTİYACINI KARŞILIYORUZ”
Konuşmasına devam eden Başkan Sezer, “Bizim 3.ligde profesyonel takımımız var. 2.ligde yine profesyonel kadın voleybol takımımız var. Bölgesel amatör liglerde oynayan 28 amatör futbol takımımız var. En son Yüzbaşılar Futbol Takımımız kuruldu. 17 kulübümüzün malzeme olarak ihtiyaçlarını da biz karşılıyoruz. Bunlarında her kulübün ihtiyacı olan malzemeler olduğunu söylemek istiyorum. Ben sporcularımıza teslim ettiğimiz malzemeleri güle güle kullanmalarını, hem kentimiz açısından da, hem ülkemiz açısından da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Katılımız içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek alkışlar arasında konuşmasına son verdi.
“BAŞLAMA VURUŞUNU SEZER VE AYDIN YAPTI”
Konuşmanın ardından futbolcu miniklerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Sezer, Başkan Aydın ile birlikte, Gölcük İdman Yurdu ve Gölcük Karadeniz Spor arasında oynanacak karşılaşmanın da başlama vuruşunu yaptı ve tören son buldu.
Spor, 03 Ağustos 2019 18:01
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
İktidardan yeni bir harcama rekoru daha
