Hedefteki tek isim Recep Tayyip Erdoğan’dır
Siyaset, 31 Temmuz 2019 17:16Başkan Büyükakın, “Hedefte tek bir isim var. O da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Son tahlilde yapmak istedikleri şeyin özeti yorgan gitsin kavga bitsindir” dedi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın Genişletilmiş 88’nci İlçe Danışma Toplantısı’na katıldı. Programa AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı. Danışma Meclisi’nde konuşan Başkan Büyükakın, “Hedefte tek bir isim var. O da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Son tahlilde yapmak istedikleri şeyin özeti yorgan gitsin kavga bitsindir” dedi.
.gif)
“HEPSİ BİRDEN CUMHURBAŞKANIMIZA HÜCUM EDİYORLAR”
“Gerisi lafı güzaftır” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, “Bütün hesaplar bunun üzerinedir. Şimdi yeni bir çalışma başlatıldı. Yeni bir parti kurulacakmış. Bir mi alacak üç mü alacak beş mi alacak on beş mi alacak konuşuluyor. Ama iktidara gelemeyeceği belli. İktidara gelmeye niyeti olmayan bir parti kurulur mu? Önümüzde seçim yok, bir şey yok peki dert ne. Taraf belli. İktidardan indirilmek istenen lider belli. Hepsi bir araya gelmişler hepsi birden Cumhurbaşkanımıza hücum ediyorlar. Aynı rahmetli Abdulhamit Han’ın dönemi gibi. Aslında Abdülhamit Han çökmekte olan bu imparatorluğu ayakta tutmaya çalışıyordu. Şimdi de yükselmekte olan bir devleti ayağından aşağıya çekmek istiyorlar. Bunun için mücadele devam ediyor. Biz bu topraklara geldiğimizden beri aynı mücadele devam ediyor” şeklinde konuştu.
“AMA DEDİLER VE SONRA ZEHRİNİ ATTILAR”
Bu son süreçte uyanık ve dikkatli olmak zorundayız vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Yunus Emre’nin bir sözü vardır. Avlu Aşı der. ‘Avlu aş’ içine zehir katılmış olan aş demektir. Öyle şeyler söylerler ki güzel güzel derler sonra ama diyerek devam ederler. Siz sadece ama dedikten sonra kısmını dinleyin. Çünkü asıl meramları ama dedikten sonradır. Asıl orda anlatırlar ne demek istediklerini. Biz şöyle olsun iyi olsun diyoruz derler ve sonra “ama” derler. Aynı şeyi geçtiğimiz günlerde de yaptılar. Daha düne kadar 15 Temmuz’a yıllarca tiyatro diyen insanlar, üç yıl kontrollü darbe diyenler birden çıktılar bu bal gibi buz gibi darbedir dediler. Sonra “ama” dediler. Amadan sonraki kısım önemlidir. Ama dediler ve sonra zehrini attılar. Her seferinde aynısını yapıyorlar. Unutmamalısınız ki hedefin on ikisinde merkezindeki isim Cumhurbaşkanımızdır” diyerek sözlerini tamamladı. AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın Genişletilmiş 88’nci İlçe Danışma Toplantısı konuşmaların ardından soru cevap kısmıyla tamamlandı.
Siyaset, 31 Temmuz 2019 17:16
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
Başkan Gökçe pazarda esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi
