Bugünkü zilletten milletçe kurtulacağız
Gündem, 29 Temmuz 2019 07:00Yeniden Refah Partisi Kocaeli il Başkanı Mehmet Aras, isim vermeden yeni parti kurmaya hazırlananan Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a göndermelerde bulundu. AKP'de Aras'ın eleştirlerinden nasibini aldı.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetim kurulu haftalık toplantısı, İl binasında İl Başkanı Mehmet Aras başkanlığın da yapıldı.
Ülkemizde 85 yıldır 3 tip siyaset uygulanıyor.
Yapılan yönetim kurulu toplantısında, Ülkemizde 85 yıldır 3 tip siyaset uygulandığını belirten Aras bunları şu şekilde sıraladı; 1-Darbeler ve İhtilaller Siyaseti: 1960, 1980, 15 Temmuz 2016 tarihlerinde bunları yaşadık hepsi de dış bağlantılı ve gayri milli hareketlerdir. Allah bir daha bunları milletimize göstermesin.
.jpg)
2- Vizyon ve Komisyon Siyaseti ( hortum siyaseti): Bu sistemde toplanan tüm vergiler hükümete yakın olanlar arasında paylaşılır. Usulsüz ihaleler sayesinde milletten toplanan vergiler bu mutlu azınlığa aktarılır. Onlarda yatlar, katlar, gemicikler, lüks araçlar alır buna yandaş kayırma siyaseti denir. Maalesef uzun zamandır bu siyaset tatbik ediliyor.
3-Adil Düzen Siyaseti: Komşun açken sen tok yatamazsın siyasetidir. Ülkenin büyümesinden elde edilen nimetler halkın bütünü tarafından eşit bir şekilde paylaşılma siyasetidir. Güçten yana değil haktan yana olan, Sömürü değil adil ve hakça paylaşımdan yana olan bu siyasete Adil Düzen siyaseti denir. Bunun tatbikini de 11 aylık REFAHYOL Hükümetinde Erbakan Hocamız uygulamış ve milletimizin yüzü gülmüştür. İnşallah aziz milletimizin desteği ile Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyin başkanlığında Adil Düzen ülkemizde yeniden tatbik edilecektir.
“Hortum siyasetinin 17 yıllık uygulayıcısı ve temsilcisi olan birileri, bugün çıkmış yeni parti kurarak ülkemizin içine düştüğü bu ekonomik sorunları tekrar kendilerinin çözeceği hezeyanına kapılıyorlar ve milletimizin de buna inanmasını bekliyorlar. Hadi ordan siz değil miydiniz ABD, Irak’ı bombalarken 8 milyar dolara Müslümanların kanını satanlar. Tüm Dünya bir araya gelse yer yüzünün tüm zenginliklerini bize teklif etseler dahi yine de masumun bir damla kanını tüm bu zenginliklere değişmeyiz. Milli Görüş budur zillet görüşü ise kandan, gözyaşından ve uşaklıktan beslenir. İngiliz’in şövalyesinden de ABD’nin uşağından da hayır gelmez” dedi.
Yeniden Refah Partisi olarak halkımızdan gelen teveccühten gayet memnunuz kuruluşumuzun ardından kısa bir süre geçmesine rağmen ilimizde on binlerce üye yaptık milletimiz müsterih olsun tarihteki şerefli yerimizi Yeniden Refah Partisi ile alarak bugünkü zilletten milletçe kurtulacağız dedi.
Gündem, 29 Temmuz 2019 07:00
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sakın terörist başını affetmeye kalkmayın!
Elektrik ve doğalgaza zam
Dilovası’na gelen bakanı AKP ve MHP’liler karşıladı
Uçkuruna düşkün başkan AKP'li olunca başka türlü davranılıyor!
Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı oyuncusu Berk’e milli davet
Gebze’de Saadet partililerden anlamlı ziyaret
Zeytinoğlu: Sanayicimizi rahatlatacak adımların atılması oldukça önemli
Çayırova’da spor lisesi projesi Başkan Çiftçi’nin takibinde
Kadınlar için uygulamalı eğitim alanı Ana Kafe hizmette
Kamu araçları kişisel işlerde mi kullanılıyor?
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sarıdoğan’dan İran uyarısı
Göreve iade edilmeyen hâkim üzüntü nedeniyle kanserden öldü
Vatandaşın sofrasından her ay 468 ekmeği çaldılar
Gölcük’te denizaltı faciası böyle anılacak
Trollerin kimlikleri açığa çıkacak!
İzmitlileri sanat müziğine doyurdular!
Gökçe: Okuyan, araştıran ve düşünen nesillerle geleceğimiz çok daha aydınlık
İYİ Parti Kocaeli’den ziyaret atağı
AKP'lilere soruşturma izni yok! İşte adil düzen
Kartepe’deki bu dereye her an bir vatandaş düşebilir!
İzmit’te sahil kenarında yer alan karavanlar o parka gitmedi!
Sosyal medyada yer o görüntüler Dilovası Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi
Sigaraya bir zam daha
İzmit Belediyesi’nde hedef 2027’de 400 araç
Çayırova’da dev adamlar özel çocuklarla buluştu
Gebze Ticaret Odası, iş insanları ile yerel yöneticileri bir araya getirdi
Türk Bayramı değil, bir PKK dayatmasıdır
Başkan Söğüt özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi
Bir haftada 22 milyar dolar eridi!
Kandil'den talimat alanları reddediyorum
SEDAŞ ve TES-İŞ arasında toplu sözleşme görüşmeleri başladı
İzmit’te çift taraflı parka müdahale!
Bu yolda yayalar tehlikede!
Kandıra’da bir anlamlı etkinlik daha
Derince’deki Senin Yuvan’da çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor
KSO Başkanı Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi: İhracat geriledi
Kartepe Çevre ve Yaşam Platformu’ndan çağrı: Akbelen’deki tahribatı durdurun!
6 yaşındaki Muhammet tramvayın sürücü koltuğuna oturdu
Dilovası’nda MHP’liler yaşı küçük, yüreği büyük genci onurlandırdı
