Hisarcıklıoğlu, Recep Öztürk’ü örnek gösterdi
İş Dünyası, 28 Temmuz 2019 00:26Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Oda çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Hisarcıklıoğlu, “Körfez Ticaret Odası’nın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Recep Öztürk, örnek olabilecek başarılara imza attığını görüyorum” dedi .
Körfez Ticaret Odası hafta sonu TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ağırladı. KTO başkanı Recep Öztürk’ün ve KTO Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın ev sahipliği yaptığı organizasyona, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Ciler,DTO Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, DTO Meclis Başkanı Kürşat Bal Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilek Çınar, Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tufan Şahinkesen, oda yöneticileri, meclis üyeleri, kadın ve genç girişimciler kurulu üyeleri katıldı.
.gif)
.gif)
SES GETİRECEK PROJELERE BAŞLADIK
Rifat Hisarcıkoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk , ‘’ Gerçekleştirdiğimiz bini aşkın üye ziyareti ile Türkiye’de odalar arasında üyesini en çok ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen odaların başında yer alıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz “Meslek Lisesi Memleket Meselesi” projesiyle bir ilke imza attık. Şimdide Kocaeli Üniversitesi ile temelleri atılan, yakında kamuoyu ile paylaşacağımız yabancı öğrenciler ile yerli firmaları buluşturacağımız projemizi gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Komitelerimizin aktif olarak çalışması ve sağlam bir ekip kurmamız bizim en büyük şansımız. Yine kadın ve genç girişimciler kurulu üyelerimiz, pek çok organizasyon gerçekleştiriyor. Buradan hepsine teşekkürlerimi sunuyorum.
ÖZTÜRK ‘’BU BİR TESADÜF DEĞİL’’
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, ülkemiz için olduğu kadar, ticaret ve sanayi odalarının, hatta odaların bulunduğu şehirlerin gelişmesi için de çok önemli çalışmalar yapılıyor. Şüphesiz TOBB, ülkemizin her yönden teşkilatmış ve en güçlü sivil toplum kuruluşu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ekonomiden eğitime, sosyal hayata kadar birçok alanda önder bir kuruluş. Bu kapsamda baktığımızda Türkiye’nin itibarı en yüksek kuruluş lideri olmasının tesadüf olmadığını çok net bir şekilde anlayabiliyor ve bu çatının bir parçası olmaktan gurur duyduğumuzu belirtmek istiyoruz’’ dedi.
HİSARCIKLIOĞLU’NDAN KTO’YA ÖVGÜLER
Ziyaretinde Körfez Ticaret Odası’ndan övgü dolu sözlerle bahseden Rifat Hisarcıklıoğlu ‘’ Körfez Ticaret Odası Türkiye’nin en genç odalarından biri olmasına rağmen, gerek A sınıfı akredite bir oda olması, gerek dinamizmi ile Türkiye’nin sayılı odaları arasında yerini aldı. Gerçekleştirdiği üye ziyaretleri ve sektör sorunlarına eğilimi ile başarısını sürdüreceğine ve daha da başarılı olacağına inanıyorum. Recep Öztürk görmeyi arzuladığımız oda başkanlarından biridir. KTO yönetiminin çalışmaları örnek alınacak niteliktedir’’ dedi. Toplantının kalan kısmında ise yapılan çalışmalar üzerine sohbet edildi.
İş Dünyası, 28 Temmuz 2019 00:26
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
