MHP İl Başkanı Ünlü KOTO’ya teşekkür etti
İş Dünyası, 26 Temmuz 2019 00:30KOTO Başkanı Necmi Bulut, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimini ağırladı. Ziyarette KOTO’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Ünlü, “KOTO, Kocaeli’de zaten bir markaydı. Projelerinizle şehrimizin marka değerini yükselttiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Sekreteri İzzet Erdem, İl Başkan Yardımcıları Hamza Güloğlu, Sunay Gezer ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Ertan Yılmaz’dan oluşan partili heyeti ağırladı. KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Çuhadar ve Yusuf Ziya Uludüz’ün de yer aldığı ziyarette, KOTO’nun Kocaeli iş dünyasına ve kente değer katan projeleri görüşüldü.
ÜNLÜ: KOCAELİ’NİN KOTO’YA İHTİYACI VAR
KOTO’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kent için görüş ve öneriler hazırlıyorsunuz, fuar çalışmaları yürütüyorsunuz, özellikle Haziran ayında yaptığınız Co-Matching İkili İş Görüşmelerini MHP olarak çok yakından takip ettik. Kocaeli’de KOTO zaten bir markaydı. Projelerinizle şehrin de marka değerini yükselttiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Kocaeli’nin KOTO’ya ihtiyacı var. KOTO, Kocaeli’de anlam ifade eden bir STK. Biz çok önemsiyoruz. Her yaptığınız çalışmada MHP olarak yanınızda olmaya devam edeceğiz.
BULUT: AMACIMIZ ÜYEMİZE ÜZÜM YEDİRMEK
Ziyaretleri ve övgüleri dolayısıyla MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve heyetine teşekkür eden KOTO Başkanı Necmi Bulut da, “Öncelikle Kocaeli iş dünyasının öncü kuruluşu KOTO’ya hoş geldiniz. Bizler görev almış, seçilmiş insanlar olarak Kocaeli’yi ilgilendiren konularda özveriyle çalışmaya gayret ediyoruz. Bu çalışmaları yaparken de her kurumla uyum içinde olmaya önem veriyoruz. Amacımız üyelerimize üzüm yedirmek olduğu için bağcıyla tartışmadan işimizi yapmaya gayret ediyoruz. Yapabiliyorsak ve oradan böyle görünüyorsa ne mutlu bize” dedi.
İş Dünyası, 26 Temmuz 2019 00:30
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
