Yeniden Refah ilk seçimde birinci parti olacak
Siyaset, 24 Temmuz 2019 17:50Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ilk seçimde iktidar olacaklarını söyledi.
Yeniden Refah Partisi Temmuz ayı İl divan toplantısı Teşkilat Başkanı Cevdet Çepil, Siyasi İşler Başkanı Erkan Katırağ, Eğitim Birim Başkanı Maşallah Söğüt, İl Sekreteri Cengiz Adıberi ile Divan heyeti teşkil edilerek önceki gün yapıldı. İl Başkanı Mehmet Aras; “İlk Seçimde birinci parti olarak Meclisteyiz” dedi.
.gif)
12 ilçemizde yönetim kurulları oluşturuldu ve kongrelerini yaptılar mahalle kurulum çalışmaları devam etmekte. Partimize olan teveccühe inanın yetişemiyoruz, bunca yılık siyasi hayatımda insanların böylesine canla başla parti teşkilatlarına gelerek üye olduğuna ilk kez şahit oluyorum. Bugünden müjdeliyorum ki Allah’ın izni ile ilk seçimde birinci parti olarak mecliste olacağız ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyde Cumhurbaşkanı olacak Allah’ın izni ile.
“Yılın ikinci altı ayı için memur ve memur emeklisi maaşına zam beklerken çaya, şekere, elektriğe %15 zam yapıldı ama memura, emekliye gelince %5 zam yapıldı. Bu iktidarın daha fazlasını vermesi imkansız çünkü ellerinde para yok ülkeyi idare edemiyorlar. En son savaşta askerin ihtiyacı için ayrılan kara gün akçesine göz diktiler Merkez Bankası Başkanı buna onay vermediği için görevden aldılar. Üretim, yatırım, ihracat olmadan hayallerimize ulaşmamız mümkün değil. Yoldaki araba, havadaki uçak, kurbanlık hayvan, yediği saman ithal bunların tezgahı bozuk bu tezgahtan doğru iş çıkmaz” dedi.
Devlet Eski Bakanı Prof. Dr. Sacit Günbey; “Yeryüzünün en hayırlı teşkilat Milli Görüş Teşkilatlarıdır.” “Yeryüzünü şer güçler kan, gözyaşı, acı ve sömürü ile ifsat ettiler bizler Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak yeniden Dünya’da Adil Düzen kuracağız işte bu yüzden yeryüzündeki teşkilatların en hayrlısı Milli Görüş teşkilatları dır” dedi.
Konuşmasına; “Basında gördüğümüz kadarıyla hükümet adına en yetkili kişi S 400 lerle ilgili kalkıp diyor ki; Cumhuriyet tarihimiz değil, tarihimizin en büyük anlaşmasını yaptık diyor, bizde diyoruz ki; Erbakan 17 yıl iktidarda olsaydı bu füzelerden daha tesirli ve kıymetlisini milli olarak üretmiştik bununla da kalmayıp sanayii ve teknoloji de Rusyadanda Almanyadanda daha ileri bir devlet olurduk. Şimdi siz 17 yıl da, daha otomobil üretemediniz şimdi el alem den füze aldığınız için bunu tarihin en büyük anlaşması olarak taktim ediyorsunuz. Bu milletin Yeniden Refah Partisinden başka dostu yoktur” diyerek devam etti.
“50 yıl da biriktirilen limanlar, fabrikalar hepsi satıldı bir kısmının arazisine toki ev yaptı bunca satışa rağmen borcumuz 4 misli arttı ve borcun faizini ödeyemez hale geldik. Refahyol Hükümetinde tek kuruş boç almadan vergi koymadan bir yılda memur ve memur emeklisine %134 zam yaptık. Bağkur emeklisine %1000 zam yaptık. Yeniden Refah Partisi nerede bunlar nerede Allah’ın izni ile Dr. Fatih Erbakan iktidarında bu maaş zamlarını yeniden göreceğiz” dedi.
“Ben size hayalden bahsetmiyorum yaptık yine yapacağız Allah’ın izni ile diyorum. 6 ayda tek kuruş zaman yapmadan vergi koymadan 35 milyar dolar kaynak paketi bulduk yılda 70 milyar dolar yapar. Şimdi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyin başkanlığında yaptığımız çalışmalarla bu kaynak paketlerini en az 100 milyar dolar seviyesine çıkarıyoruz halkımız bu kara günlere bakarak yese düşmesin gelecekten asla ümit kesmesin milletimiz için Yeniden Refah Partisi, yeniden Erbakan var”dedi.
Siyaset, 24 Temmuz 2019 17:50
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
İşsizlikte Avrupa birincisiyiz
5. Kocaeli Film Festivali açılış galası Gölcük’te gerçekleşecek
İçki satışında yeni karar
İzmitli öğrenci Mersin’de hayatını kaybetti
SEKA Kültür Alanı teknoloji üssüne dönüşüyor
Alım gücü yok, esnaf satış yapamıyor
Dernek başkanları Büyükşehir’in projelerini yerinde inceledi
Emekli promosyon tutarları değişti
Kavurucu sıcaklar kapıda!
İğrenç mahalle dedikodusunu bırakın açıklayın
Kocaeli’de dev bir organizasyon daha
Sanayi sitesi çevresi deprem bölgesini andırıyor
Fatih Batı kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Dilovası’nda MHP’lilerden şehit ailelerine ve gazilere saygı
İstanbul vekili Bayhan, Gebze’de grevdeki işçilerle bir araya geldi
İzmit Belediyesi’nden duyuru: Vezneler açık olacak
Derhal kurultay yapılmalıdır
Vali Aktaş, şehit aileleri ve gazilerin bayramlaşma programına katıldı
Kandıra’da yol konforunu artırmak için bir ihale daha yapılacak
AKP iktidarının planı CHP'nin kontrollü şekilde parçalanması
Özgür Özel nerede, Kocaeli’deki CHP’liler orada!
Büyükşehir heyeti Hollanda’da teknik temaslarda bulundu
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu itirafı!
Hain demişti, helallik istediği ortaya çıktı!
Aziz Yıldırım yarın Kocaeli’de
Buna bilimsel eğitim sistemini yok etmeye çalışmak denir!
KOÜ öğrencileri Kızılay ile örnek bir projeye imza attı
Antikkapı, karlı dağda unutulmaz bir kış deneyimi yaşattı!
Erdoğan isim vermeden İmamoğlu'na yürüdü!
Ekonomik kriz kurbanı da vurdu!
Kocaeli’de kütüphaneler haftanın 7 günü açık olacak
Çocuklar okul sıraları yerine çocuk işçiliğine ve açlığa mahkum ediliyor
Gölcük’te sel sularına kapılan anne ile oğlu boğularak öldü
Ekonomide karanlık bir döneme giriyoruz
Kocaeli’de sıfır atık için ortak koordinasyon
Yollar genişliyor, trafik rahatlıyor!
Emeklileri isyan ettiren karar!
Dilovası’nın tanınmış isminden acı haber
Karamürsel’den Güney Kore’ye gitti, hastalanarak öldü
