Gebze trafiğine Büyükakın el koydu
Gündem, 20 Temmuz 2019 02:32Başkan Büyükakın, Gebze Esnaf ve İş Adamları Derneği Başkanı Nurullah Sular ve yönetimini ağırladı.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Esnaf ve İş Adamları Derneği(GESİDER) Başkanı Nurullah Sular ve yönetimini ağırladı. Büyükakın, "Gebze esnafımızın ve vatandaşlarımızın beklediği daha güvenli daha kaliteli trafik için çalışıyoruz. Metro projemiz, esnafımızın ve halkımızın beklediği kaliteli ulaşıma büyük katkı sunacak” dedi.
ESKİ ÇARŞI KONUŞULDU
GESİDER yöneticileri Rasim Küçükgüzel, Mustafa Kurşun, Hakan Koç, Cengiz Karakol, Sefa Öztürk ve Yunus Kahraman'ın da hazır bulunduğu ziyarette, dernek yöneticilerinin Eski Çarşı ile ilgili hazırladığı proje dosyasını inceleyen Büyükakın, "Bu çalışmayı Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile birlikte hem sizler hem de bizler inceleyelim. Büyükşehir Belediyesi olarak üstümüze düşen bir vazife olur ise gerekeni yapacağız" açıklamasını yaptı.
"GEBZE TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK ADIMLAR ATIYORUZ"
Gebze'nin trafiğini rahatlatacak bir çalışmayı da hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Büyükakın, "Genel Sekreterliğim döneminde Gebze bölgesinin trafik problemi ile ilgili bir çalışma yapmıştım. İlgili arkadaşlarımıza talimatlarımızı verdik. Bu çalışmayı hayata geçirip Gebze trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağız" ifadelerini sarf etti.
"METRO ÇALIŞMASINDA TÜM YOĞUNLUK MEYDAN'A VERİLDİ"
Gebze Kent Meydanı'nda devam eden Metro çalışmaları hakkında da konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, "Metro çalışmalarını yakından takip ediyorum. Geçtiğimiz günlerde de çalışma sahasına giderek incelemelerde bulunmuştuk. Metro çalışmalarımızın bir ayağı olan Gebze Meydanı’ndaki esnaflarımızın taleplerini yerinde gördük ve gerekli talimatları verdik. Meydandaki çalışmaları bitirmek tek arzumuz. Bu vesileyle çevre esnafımızın da karşılaştığı sıkıntıları ortadan kaldıracağız" ifadelerini kullandı. Birliktelik karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Gündem, 20 Temmuz 2019 02:32
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Son 4 ayda binlerce kişi işsiz kaldı
Körfez RAM’dan BDT eğitimi
Saadet’in Kartepe kongresinde dikkat çeken sözler
Körfez’de denizden 50 araç lastiği çıktı
Çocuğun anlayacağı basit bir şeyi Erdoğan'a yıllarca anlatamadılar
Eleştiren ve düşünenler, kendini akademide değil cezaevinde buluyor
Eski Başbakan Davutoğlu: Maddi sıkıntı yaşıyorum
Başkan Gökçe’den Ramazan’da dayanışma ve birlik, beraberlik çağrısı
Gürkan Karaçam yeni bir kavram ortaya attı! Zihinsel egemenlik
Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi
Ramazan boyunca zam yapılmayacak!
Çayırova’da Ramazan coşkusu
Güneşi görenler soluğu Ormanya’da aldı
MHP Dilovası’nda en genç üye bayrağı el değiştirdi!
Gebze Ticaret Odası önce ihracatın liderlerini ödüllendirdi, sonra istişare için toplandı
İzmit’te Kent Lokantalarında ücretsiz iftar
Başkan Gökçe iş insanlarına DERTAŞ’ı anlattı
Kartepe’deki o cami ilk teravihle açılıyor
Gölcük’te çocukların yüzlerini güldüren gösteriler
Danışmanlık Sektörü KOTO’da buluştu
Tren bilet fiyatları çok yüksek! Yaparsa kim yapar?
Kocaeli’de iftar sofralarının adresi: Antikkapı!
Bahçeli yine Erdoğan gibi konuştu! Kelimeler birebir aynı
İstanbul'a meydan okuyoruz, Kocaeli sanatın da merkezi olacak
Erdoğan, Özel'e çık karşıma diyecek!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
