Yürüyüş Yolu çok bakımsız!
Gündem, 19 Temmuz 2019 00:09İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, temiz bir çevre için farkındalık yaratmak amacıyla vatandaşlarla birlikte çöp topladı. Başkan Hürriyet, Yürüyüş Yolu çok bakımsız bu yol Bütükşehir'e bağlı Büyükşehir Belediyesi'ne aynı yolun bakımı ve düzenlemesi için yazı yazdık şeklinde konuştu.
Temizlik ve çevre konusuna olan hassasiyeti herkes tarafından bilinen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, özel bir etkinliğe daha imza attı. Başkan Hürriyet, temiz bir çevre için farkındalık yaratmak amacıyla vatandaşlarla birlikte İzmit Yürüyüş Yolu’nda çöp topladı. Bu özel etkinliğe Başkan Hürriyet’in yanı sıra İKM Başkanı Murat Öztürk, belediyenin daire müdürleri, basın mensupları, esnaflar katılırken, her yaştan İzmitli de yoğun ilgi gösterdi.
FARKINDALIK YARATMAK İSTEDİK
İzmit Yürüyüş Yolu’nda ki bu özel etkinlikte konuşan Başkan Hürriyet, “Bugün bir farkındalık yaratmak istedik. Bir iyilik hareketi olsun istedik. Temiz bir İzmit için harekete geçelim dedik. Vatandaşlarımızın da bu güzel etkinliğe katılması bizleri ayrıca mutlu etti. Bizler zaman zaman kentimizin farklı noktalarında bu etkinlikleri yapacağız” dedi.
VATANDAŞINDA SORUMLULUĞU VAR
Konuşmalarına devam eden Başkan Hürriyet, “Çöp toplamak elbette vatandaşımızın görevi değil ama olur olmadık yerlere çöp atmamak vatandaşımızın sorumluluğudur. Biz temiz bir İzmit için belediye olarak çalışıyoruz. Fakat vatandaşımızın sorumluluk bilinciyle hareket ederek desteğini bekliyoruz. Eğer birlikte hareket edersek tertemiz İzmit’e kavuşuruz” ifadelerinde bulundu.
YÜRÜYÜŞ YOLU ÇOK BAKIMSIZ
Çöp toplama etkinliğini neden İzmit Yürüyüş Yolu’nda yapıldığını açıklayan Başkan Hürriyet, “Yürüyüş Yolu İzmit’in en çok kullanılan yeridir. Ama görüyoruz ki yıllardır bir taş bile değişmedi. Yürüyüş Yolu’nun oldukça bakımsız olduğunu görüyoruz.
YÜRÜYÜŞ YOLU’NU BÜYÜKAKIN İLE GEZMEK İSTİYORUM
Ben Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’la görüştüm. Gelin birlikte gezelim dedim. Yürüyüş Yolu’nu kendisiyle gezmek istiyorum. Biz Yürüyüş Yolu için Büyükşehir’e yazı gönderdik. Biz Büyükşehir’in yükünü almak istiyoruz. Biz İzmit için çalışmak istiyoruz” dedi.
Gündem, 19 Temmuz 2019 00:09
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
