Teşkilatlarımızla birlikte yürüyeceğiz ve çalışacağız
Gündem, 12 Temmuz 2019 01:04Başkan Büyükakın, “Teşkilatlarımız yoksa bizlerin var olması da mümkün değildir” ifadelerini kullandı.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığını ve Gebze Belediyesi’ni ziyaret etti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün de eşlik ettiği ziyarette, 31 Mart yerel seçimlerinde ortaya koydukları emek için Gebze teşkilatlarına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Seçim sürecinde çok emek verdiniz. Sizlere bir kez daha bu gayretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Her daim teşkilatlarımızla birlikte yol yürüyeceğiz ve çalışacağız” dedi.
.gif)
“ÜLKEMİZE BÜYÜK HİZMETLER YAPTIK, YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
“Büyükşehir Belediye başkanlığı olarak 31 Mart 2019 tarihindeki seçimlerde 2014 seçimlerine göre oylarımızı artırdık” diyen Başkan Büyükakın, “Önümüzdeki süreçte teşkilatlarımızdan daha fazla bizim yanımızda olmasını istiyorum. Mahalle başkanlarımızdan ve teşkilatımızdan gelecek saha bilgilerine ihtiyacımız var. Şunu bir kez daha ifade etmek isterim ki AK Parti olarak ülkemize büyük hizmetler yaptık, yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. “Teşkilat ziyaretlerinde bu davaya gönül vermiş siz değerli kardeşlerimi dinlemeye geldim” diyen Başkan Büyükakın, “Dün nasıl sizi dinlediysek bundan sonrada her daim dinleyeceğiz. Teşkilatlarımız yoksa bizlerin var olması da mümkün değildir. Teşkilatlar ve bizler seçimleri beklemeden çalışmaya ve halkımızla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.
AYAR, “TAHİR BAŞKANIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”
AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ise “Gebze teşkilatı olarak biz büyük bir aileyiz. İstişarelerimizi ülkemizin ve şehrimizin gelişmesi için yapıyoruz. Tahir Başkanımızla gurur duyuyoruz. Bu gururu da gittiğimiz her yerde yaşıyoruz. Halkımızın Tahir Başkanımıza büyük bir teveccühü var” ifadelerini sarf etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü de makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Gebze Belediyemizle birlikte Gebzelilere büyük hizmetler yapacaklarını söyleyen Başkan Büyükakın, “Vatandaşımızın taleplerini biliyoruz. Zinnur Bey ile birlikte güzel hizmetleri ilçemize kazandıracağız” açıklamasını yaptı.
Gündem, 12 Temmuz 2019 01:04
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
