İlimizi bu film tanıtacak
Gündem, 04 Temmuz 2019 22:07Kocaeli Valiliği öncülüğünde, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) iş birliğinde Kocaeli’nin tanıtımının yapılacağı film çekimleri başladı.
Sanayi kenti algısına sahip Kocaeli’nin aslında sanayisinin yanında doğal ve tarihi yapısının daha zengin olduğunu vurgulamak ve bu değerleri ön plana çıkarmak üzere düşünülen ‘Doğa ile Teknoloji’nin Uyumlaştığı Yer Kocaeli’ konseptiyle ‘Kocaeli’yi Keşfet” konulu tanıtım filmi için start verildi. Ankara’dan gelen özel bir tanıtım ajansı tarafından gerçekleştirilecek olan çekimler 10 gün sürecek. Bir fotoğraf tutkunu ile iş adamının Kocaeli’de yollarının kesişmesiyle başlayan serüven kapsamında ilimizin toplam 45 noktasında çekimler gerçekleşecek. Programın ilk günü turizmin ilimizdeki başkenti Kandıra’da yapıldı. Kandıra’nın eşsiz sahillerinde gerçekleşen çekimleri baştan sona takip eden İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ercan Yamen’in yanı sıra aynı gün Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ile Kefken liman Başkanı Yakup Koçak da eşlik etti.
.gif)
FENOMEN VE İŞ ADAMI
Kocaeli Valiliği öncülüğünde gerçekleştirilen tanıtım programı, Marka sponsorluğunda hayat buluyor. İlimizi birçok alanda tanıtacak olan film Semih Aşula yönetmenliğinde son teknoloji ve 4K kalitesiyle kayda alınıyor. Özellikle drone çekimleri Kocaeli’yi farklı bir bakış açısıyla tanıtıyor. Belgesel formatından farklı olarak senaryolaştırılan filmde; doğa ve tarih gezisi yapmak üzere ilimize gelen bir sosyal medya fenomeni fotoğrafçı ile bir iş adamının iş, tarih ve doğa alanlarında 2 günlük Kocaeli gezisini kapsıyor. Film boyunca farklı mekânlarda göreceğimiz oyunculardan iş adamı iş ve doğa gezisi, fotoğrafçı ise doğa ve tarih gezisi yapacak ve bazen de oyuncuların yolları kesişecek. Film, montaj sorası birçok fuarlarda, hava alanlarında gösterilerek, Kocaeli’nin tarihi ve turistik yapısına büyük katkı sunacak. Öte yandan arama motorları ve sosyal medyada da bu filme rahatlıkla ulaşılacak.
Gündem, 04 Temmuz 2019 22:07
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Halk plajı yanındaki arazide ceset bulundu
Körfez’de 52. Altın Kiraz Festivali böyle başlayacak
Büyükakın: 98 proje, 1.5 milyar TL’lik destek
İzmitli pehlivanlardan gururlandıran başarı
Saadet Partisi Kocaeli’den sert sözler!
TÜİK bu rakama nasıl ulaştı?
Sanayi devi Assan Group satıldı
SEDAŞ’tan arızalara daha hızlı müdahale edilecek yatırım
MHP Genel Merkezi’ne o başkan da yaranamadı! Görevden alındı
Gebze Ticaret Odası’ndan üyelerimiz için her fırsatın takipçisiyiz mesajı
Altın için tarihi uyarı!
MHP Dilovası’nda KAÇEP’ten anlamlı ziyaret
Milli eğitim yazboz tahtası! Tartışma çıkaracak yeni karar
Köylüye yasak, zengine serbest!
Zamlı maaşlar bu tarihlerde hesaplara yatacak
Boya fabrikasındaki yangını duyar duymaz olay yerine gitti
Yolcu otobüsü yoldan çıktı: 15 yaralı
Büyükakın’dan Kocaelispor’un futbolcu ve teknik heyetine: Size güvenimiz tam
Esnaf zor durumda, sanayici iflas etti, çiftçi üretimden uzaklaştı
İzmit Meclisi’nde kentsel dönüşüm eleştirilerine dikkat çeken yanıt
Ülke adına bir utanç durumuyla karşı karşıyayız
D-130 Karayolu’nun altından Ulaşlı’ya geçiş geçidi trafiğe açıldı
Balkan halk oyunları coşkusu Kocaeli sokaklarına taşındı
BTP lideri Baş’tan, Milli Eğitim Bakanı’na tokat gibi yanıt!
Kocaeli’nde yeni yatırım ihaleye çıkıyor
AKP'ye geçince müfettişler rapor yazmaya korktu!
Körfez’de sünnet şöleni coşkusu
D-100’den TEM Otoyolu Dilovası ve Doğu Hereke gişeleri kapatılacak!
Kocaeli sahillerinde hayat kurtarmak için koşuyorlar!
Akaryakıtta bir zam daha
Başkan Hürriyet o mahallede kentsel dönüşüm için kolları sıvadı
Büyükakın’dan STK’lara her zaman yanınızdayız mesajı
Borcunu ödeyebilmek için simit satan emekli
Elinizi vicdanınıza koyun
Vatandaşı aidatsız karta yönlendirecek karar!
Bakan Şimşek görevden alınırsa erken seçim için düğmeye basıldı mı demektir?
Askeri hastaneler böyle mi açılacak?
Başiskele’de o kavşak yeniden düzenlendi
Körfez’de 7 ragbiciye daha milli davet
