KOTO’dan Pirelli Direktörü Özer’e hayırlı olsun ziyareti
İş Dünyası, 28 Haziran 2019 17:46Kocaeli Ticaret OdasıBaşkanı Necmi Bulut ve beraberindeki Oda heyeti, Pirelli Marka Endüstriyel ve Ticari Lastiklerin Lisanslı Üreticisi Prometeon Turkey Fabrika Direktörlüğü görevine getirilen Bahadır Özer’i ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer ve Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Akif Şen, İbrahim Atalay, Yusuf Ziya Uludüz ve Yusuf Erenkaya’nın da yer aldığı ziyarette konuşan KOTO Başkanı Necmi Bulut, Prometeon Grubu’nda dünya çapında üst düzey göreve atanan, geçmiş dönem Pirelli Prometeon Fabrika Direktörü Hakan Yalnız’ın başarısıyla gurur duyduklarını belirterek, “Kocaeli’de sadece lastik üretimi ve ihracatı değil üst düzey yönetici yetişmesi ve ihracatı da büyük önem taşıyor” dedi.
KOTO’NUN OKULU İLE İŞBİRLİĞİ
Ziyarette, KOTO AOSB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilerin staj ve okul sonrası iş bulmaları noktasında da işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirten Bulut, “Kocaeli’deki sanayi kuruluşlarıyla ara eleman yetiştirilmesi konusunda işbirliği ve ortak proje geliştirme çalışmalarımız artarak devam edecek. Günümüz teknolojisinde mesleki eğitim gören öğrencilerimiz, sizlerin ve kentimiz iş dünyasının beklentilerine cevap verebilecek yetkinlikteler. İşbirliklerimiz hem öğrencilerimizin yetkinliklerini pekiştirecek sizlerin de ara eleman ihtiyacına çözüm sunacaktır” dedi. Prometeon Fabrika Direktörü Bahadır Özer, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Ziyaret sonunda KOTO Başkanı Bulut, Özer’e anı armağanı takdim etti.
İş Dünyası, 28 Haziran 2019 17:46
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Derince’yi 30 Ağustos coşkusu saracak!
Çayırova’da Atığın Sıfır Noktası, hediye kazandırmaya devam ediyor
GTO Başkanı Aslantaş: Bu faizlerle sanayicinin yatırım yapması mümkün gözükmüyor
Sucuklardan at ve eşek eti çıktı
Bu hafta da Cumhuriyet mahallesinde spor yaptılar!
Kocaeli sanayi kapasite anketi ve endeksi değerlendirmesi
Emekli ve memur maaş düzenlemesi için tarih verildi!
Sanatsal yetenekli vatandaşlar bu habere dikkat!
İkinci el otoda hareketlilik bekleniyor
Kademeli emeklilik çağrısı
İzmit Belediyesi ile Kocaeli Barosu arasındaki protokol yenilendi
TÜVTÜRK sürücüleri uyardı
TEKNOFEST’e seferler denizden ve karadan kesintisiz sürüyor
Uyku sırasında ortaya çıkan bu belirtilere dikkat
KOTO’ya ziyaretçi akını!
Beceriksizlik abidesi! Metro inşaatı binanın temeline zarar vermiş
Başkan yine denize daldı! Bakın neden
Bir dev şirket daha iflas etti
Kaan Dobra’dan dev akvaryuma tam not
SEDAŞ, göçmen kuşların güvenliği için harekete geçti!
Konteynerde muhtarlık hizmeti daha ne kadar sürecek?
Yine vatandaşın yastık altı altınına göz diktiler!
Darıca'da 3 kardeşin cesedi denizden çıktı
Semra Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanlığı’na adayım dedi
Markette fiyatlar 5 yılda 12 kat arttı!
Bahçeli’nin istediği oldu, Öcalan’a statü bulundu
Kocaeli’de vergi gelirleri yüzde 11 oranında arttı
İsrail'in saldırısında Türk askerleri orada mıydı?
BTP lideri Baş’tan tarım reformu önerisi
İş insanı Selvi, Kocaeli’yi uluslararası alanda temsil etti
Son anketten Erdoğan'ı üzecek sonuç çıktı!
Vali Aktaş kendisine mail atan vatandaşları makamına çağırdı
Çelik, 29 Ağustos’ta Derince’ye konser için gelecek
KSO’nun atları Kartepe Hipodromu’nda koştu!
Körfez’in gururu genç karatecilere milli davet
Beklenen depremle ilgili şaşırtan sözler!
Kocaeli’de hedef, yüzde 100 ileri biyolojik arıtma
Ekonomi yönetimi kendi hedeflerine inanmıyor mu?
İktidardan yeni bir harcama rekoru daha
