Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü başarıya doymuyor!
Gündem, 26 Haziran 2019 08:372015 yılında Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği bünyesinde kurulup Güreş, Tekvando, Karate, Geleneksel Okçuluk, Kick Boks, Hentbol başta olmak üzere 10 branşta 600 sporcusuyla faaliyet gösteren, Geleneksel Sporların tanıtımı ve yaygınlaştırılması için bir çok proje uygulayan Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü, yeni başarılar elde etmeye devam ediyor.
ÖNCÜ SPOR’DAN FETİH KUPASINDA BÜYÜK BAŞARI
İstanbul’un Fethi’nin 566. yılında, 52 ülkeden 520 sporcunun katılımıyla düzenlenen ve dünyanın en büyük okçuluk organizasyonu 7. Uluslararası Fetih Kupası’nda Kocaeli Öncü Gençlik Ve Spor Kulübü Geleneksel Okçuluk sporcularından, İzmit İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Muhammed Ali TEMEL Genç Erkekler kategorisinde Dünya 1.’ liği (Altın Madalya), İzmit Evliya Çelebi Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Yasemin TEMEL ise Genç Bayanlar kategorisinde Dünya 3.’ lüğü (bronz madalya) sahibi olmuştur.Program bitişinde öğrencilere hediyelerini takdim eden Sn. Bilal ERDOĞAN, Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü’ nün bu başarısını tebrik ederken başarıların artarak devam etmesi temennilerinde bulundu.
.gif)
Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Sportif Direktörü Yusuf YÜKSEL ise açıklamalarında; “Kulübümüz kısa zamanda yürüttüğü faaliyetler ile Kocaeli Spor camiasında önemli bir yere sahip olmuştur. Özellikle Geleneksel Okçuluk alanında yetişen sporcularımız önemli başarılar elde ederek ülkemizde ve dünyada okçuluk sporunun gelişmesine katkı sunmaktadırlar. Başarıları ile bizleri gururlandıran sporcularımız kendilerinden sonra yetişen gençlerimize örnek olmaktadırlar. Öncü Spor Kulübümüzün bu başarıları her branşta artarak devam edecektir. Gayemiz sportif başarının yanında ahlaklı, değerlerine bağlı, örnek alınacak sporcular yetiştirmek.” İfadelerini kullandı.
Gündem, 26 Haziran 2019 08:37
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Sigaraya zam geldi!
Milletin yarısını zekata muhtaç hale getirdiniz
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda anlamlı program
Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi
MHP’nin yeni il başkanından, Vali Aktaş’a ziyaret
KOTO’dan Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
Kocaeli’de Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Kaya artık kendi kliniğinde
Dağcılar Kandıra’da denize girdi
Yaşattıklarınız sahtedir ve sahteciliktir
Bunun adı eşkıyalık! Yaşlı adama saldırdılar
Ramazan öncesi Kocaeli genelindeki fırınlar tek tek denetleniyor
Başkan Söğüt, MHP’li vekili makamında ağırladı
Emeklilere kira desteği ve yakacak yardımı teklifi
Büyükakın, Gümüşhanelilerin kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Trafik cezaları can yakacak!
Derince Kent Lokantası'nda iftarda yemekler ücretsiz
Gölcük Değirmendere’de tekne ters döndü!
Karavan park da karavan yok!
Vatandaş yeni elbise bile alamayacak halde
Böyle olur Yozgatlıların kongresi!
Kocaelispor-Gaziantep maçında anlamlı pankart
Kocaeli Valiliği uyardı! Toz taşınımına dikkat
DEM'liler Öcalan'ı görmeden duramıyor!
Özel CHP'ye yönelik soruşturmalarla ilgili konuştu: Cumhurbaşkanı yaptırıyor!
Sevgililer Günü El Emeği Pazarına vatandaşlardan yoğun ilgi
Yoksulluğun fotoğrafı! Ucuz et kuyruğu
Emeklilere 14 bin liraya kadar geri ödemesiz nakit destek
Dünyada dolara bu kadar yüksek faiz veren başka ülke yok
Derince’de Tahtalı Köyü yoluna el atıldı
İYİ Partililer Körfez’de esnafın nabzını tuttu
İzmit’te üniversite adaylarına büyük destek
Van’dan ekmek parası için geldiği Gölcük’te inşaattan düşerek öldü
Sosyal Yaşam Merkezi’nde tempo yüksek
Bunun adı israftır
Cesedimi çiğnemeden Meclis’e giremez
