Başkan Bıyık, muhtarlarla bir araya geldi
Gündem, 22 Haziran 2019 04:49Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği etkinlikte muhtarlarla bir araya gelerek geçmiş dönemde muhtarlık yapan isimlere plaket takdim etti.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği etkinliğe katılarak muhtarlarla hasbihal etti. Muhtarları önemsediğini ve her zaman mahalle muhtarlarıyla istişare içinde olacağını ifade eden Başkan Bıyık, “Muhtarlarımız mahallelerde devletle vatandaş arasında köprü görevi üstleniyor. Mahallelerdeki sorunların çözümü noktasında katkı sunuyorlar. Darıca Belediyesi olarak muhtarlarımızı her zaman önemseyeceğiz. Sizlerin görüşleri bizler için önemli. Her zaman uyum içerisinde çalışacağız” diye konuştu.
.gif)
MUHTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Bıyık, “Beni bu güzel organizasyona davet eden Muhtarlar Derneğimize teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemde mahallelerinde önemli hizmetleri bulunan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni seçilen muhtarlarımızı da tebrik ediyorum. Hüseyin Beyi muhtarlıklar müdürü olarak atadık. Muhtarlarımızla daha fazla istişare içinde olacağız. Bir de Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde oda tahsis ettik. Orada sizlerin dertlerini birebir dinleyip çözüm üreteceğimiz bir mekan olarak planlıyoruz” dedi.
ALTYAPIYA ÖNEM VERECEĞİZ
Darıca’da yaşanan sel felaketi sonrası yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Bıyık, “Yaraları sarmak için kısa orta ve uzun vadede mastır planları hazırlıyoruz. Önümüzdeki meclis toplantısında detayları paylaşacağız. Mahalle muhtarlarımızı da meclis toplantımıza davet ediyorum. Her mahallede detaylı altyapı çalışması planlıyoruz. Bir kez daha sel felaketinde hayatını kaybeden Elif kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bir daha bu tür olumsuzlukların olmaması adına belediye olarak elimizden gelen çalışmayı yapacağımızdan emin olun” diye konuştu. Konuşmaların ardından geçmiş dönemde görev yapan mahalle muhtarlarına başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.
Gündem, 22 Haziran 2019 04:49
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
