Halıdere'de Kiraz Festivali’nde sanat müziği ziyafeti
Gündem, 22 Haziran 2019 11:11Gölcük Belediyesi´nin Halıdere’de bu yıl 4.sünü düzenlediği Kiraz Şenliği, Halıdere Meydanı’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Şenlik kapsamında yapılan sanat müziği konserinde 25 eser seslendirilirken, Halıdereliler adeta sanat müziği ziyafeti yaşadılar.
Gölcük Belediyesi´nin Halıdere’debu yıl 4.sünü düzenlediği Kiraz Şenliği, HalıdereMeydanı’nda yoğun katılımlagerçekleştirildi. Şenlikler kapsamında Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu da bir konser verdi.İlçemizden tanınmış simaların yer aldığı koro, sanat müziği ziyafeti verdi. Şenliğe katılanlara kiraz dağıtıldı ve kiraz üreticiliğinin artması noktasında farkındalık oluşturuldu.
.gif)
HALKIN YOĞUN İLGİSİ VARDI
Halkın yoğun ilgisiyle gerçekleşen Kiraz Şenliği Türk Sanat Müziği Konseri’ne, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Ahmet Karadağ, Kemal Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, belediye meclis üyeleri, Halıdere Körfez Mahallesi Muhtarı Necmettin Bekar ve çok sayıda Halıdereli vatandaş katıldı. Gerçekleştirilen şenlikte Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu bir birinden güzel eserleri solo ve koro olarak 25 eser seslendirdi.
GÜRLÜK’E ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in şehir dışında bir programda olması nedeniyle Başkan Yardımcısı Ahmet Karadağ, Şef Fuat Gürlük’e çiçek taktim etti ve yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Halıdere'de üçüncüsünü düzenlediğimiz şenliğe katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Halıderemizin geçmişte kirazı meşhurdu, bunu tekrar canlandırmak ve bu konu da farkındalık oluşturmak adına böyle bir festivalin 4.sü düzenleniyor. Umuyorum eskisi gibi Halıdere kirazı ile anılacak. Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in adına şefimiz Fuat Gürlük ve korosunu tebrik ediyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi. Konser solo ve koro halinde 25 eserin başarıyla seslendirilmesiyle son buldu ve Halıdere Kiraz Şenliği coşkusu yaşandı.
Gündem, 22 Haziran 2019 11:11
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
Dervişoğlu'ndan fon vurgunu yorumu: İktidar gözetiminde hırsızlık
Başkan Çiftçi, amatör spor kulüplerinin sezon açılışında konuştu
Gebze Ticaret Odası üyelerine dört önemli organizasyonda özel indirim fırsatı!
Kış hazırlığı: Şalvarlar giyildi, egzersiz yapıldı
KOTO’da indirim protokollerine yenisi eklendi!
YENİ Parti’nin iki numaralı ismi de Derince’nin araç tanıtımına katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan buna ne der?
Altın güne düşüşle başladı
Bu çalışma neden tatilde yapılmadı?
Burayı temizleyin!
Gebze Ticaret Odası, Çayırova’da E-Sınav Merkezi açacak
Vecdi Gönül'e sorulan soru yeniden gündemde!
İGSAŞ’ta yeni yatırımla hedef yılda 1 milyon ton su tasarrufu
Bu yüzden mi İmamoğlu'nun hesabı engelleniyor?
Alikahya’nın yeni buluşma noktası
Gölcük’te sağlık yatırımları ne durumda?
