Başkan Sezer’e önemli görev
Gündem, 18 Haziran 2019 13:02Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, 31.Olağan Meclis Toplantısını Bursa Kervansaray Otel’de gerçekleştirildi. 2005 yılında kurulan ve bünyesinde ülke genelinde 72 belediyenin üye olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği yeni döneminde yapılan seçimlerde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkan vekilliğine seçildi.
2005 yılında kurulan ve bünyesinde ülke genelinde 72 belediyenin üye olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, 31.Olağan Meclis Toplantısını Bursa Kervansaray Otel’de gerçekleştirildi.
.gif)
BAŞKAN SEZER BAŞKAN VEKİLLİĞİNE SEÇİLDİ
Birlik Başkanı ve Başkan vekillerinin, Birlik Katip Üyelerinin, Birlik Encümen Üyelerinin ve Birlik Plan ve Bütçe Komisyon üyelerinin seçiminin yapıldığı Sağlıklı Kentler Birliği 31. Olağan Meclis Toplantısı’na Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Sağlıklı Kentler Birliği Üyesi, Meclis Başkan vekili Kadir Özdemir, Başkan Yardımcısı Şevket Kaba ile birlikte katılım sağladı. Yapılan seçimler sonrasında Başkanlığa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Adatepe Sağlıklı Kentler Birliği Başkanlığına seçilirken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkan vekilliğine seçildi.
“DAHA SAĞLIKLI VE GELİŞMİŞ BİR KENT”
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer seçimler sonrasında yaptığı açıklamada, “Sürdürülebilir Kalkınma” ile “Sürdürülebilir Kentler Yaratmak” için, “Sağlıklı Kentler” Hareketinin Türkiye’de gelişebilmesini, benimsenmesi ve uygulanabilmesini sağlamak vizyonuyla kurulan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nde Gölcük Belediyesi olarak aktif bir şekilde yer almayı önemsiyoruz. Gölcük hem nüfusu, hem jeopolitik özellikleriyle ülkemiz için önemli ilçeler arasında yer almaktadır. İlçemizin gelişiminde bu tarz birliklerden güç ve deneyim kazanarak yeni projelerle hemşehrilerimize daha sağlıklı ve gelişmiş kent sunma gayreti içinde olacağız. Bu düşünceden yola çıkarak Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 31.Meclis Toplantısı’nda yapılan seçimlerinde aldığımız görev hayırlı uğurlu olsun. İlçemizi her platformda en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğiz” dedi.
Gündem, 18 Haziran 2019 13:02
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Başkan Büyükakın din görevlileri ile bir araya geldi
Başkan Gökçe’den iki eğitim kurumuna ziyaret
Kocaeli vekilinden Bakan Kurum’a Safiport soruları!
Dilovası’nda sürücülere ve vatandaşlara uyarı
Saygınlar Kulübü üyelerine kitap hediye edildi
Tweet attı diye evine polis gönderdiler
Kaynaklar patronlara akıyor
Vali Aktaş ile Başkan Büyükakın Filistinli çocuklar için çizdi
Kitap Fuarı’nda 46 yıl önce çekilmiş fotoğrafını gördü
İzmit’te üniversitelilere ücretsiz akşam yemeği desteğine devam
Vurgunun TBMM'de araştırılmasına yanaşmıyorlar!
O ilçedeki cadde 17 milyon TL harcanarak yenilendi
AKP'den ihraç edildi
Ercan Yamen’in kardeşi ile kardeşinin eşi kaza kurbanı oldu
Büyükşehir’den 91 bin dekar alanlık yem bitkisi desteği
İzmit’te Sokak Hayvanları Barınma Merkezi‘nde son aşamaya gelindi
Dilovası’nda MHP’liler Bahçeli’nin sözlerini tekrarladı
Gölcük Belediyesi’nden okul bahçesine 4 derslikli prefabrik yapı
Anayasa Mahkemesi'nden emeklileri ilgilendiren karar!
Körfez’de güneş enerjisi santrali kurulacak
İSU Genel Müdürü Sağlık’ın sesi taklit edilerek para isteniyor
Ford Otosan, Kocaeli fabrikalarında yapay zeka destekli çözüm
Fabrikalar küçülüyor, işçiler işini kaybediyor
Evine polis gönderilmedi, ifadeye çağrıldı
Dilovası’nın Ekim Ayı Meclisi’nde hangi kararlar alındı?
AK Parti Darıca Kadın Kolları Teşkilatı, Kocaeli 1’incisi oldu
Büyükakın’ın Soyut Vatan kavramı kitaplaştı
Kocaelisporlu futbolcular minik taraftarlarla Kitap Fuarı’nda buluşacak
Sandıkta alamadıklarını masada aldılar!
Dervişoğlu'ndan fon vurgunu yorumu: İktidar gözetiminde hırsızlık
Başkan Çiftçi, amatör spor kulüplerinin sezon açılışında konuştu
Gebze Ticaret Odası üyelerine dört önemli organizasyonda özel indirim fırsatı!
Kış hazırlığı: Şalvarlar giyildi, egzersiz yapıldı
KOTO’da indirim protokollerine yenisi eklendi!
YENİ Parti’nin iki numaralı ismi de Derince’nin araç tanıtımına katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan buna ne der?
Altın güne düşüşle başladı
Bu çalışma neden tatilde yapılmadı?
Burayı temizleyin!
