Başkan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretleri
Gündem, 08 Haziran 2019 01:51İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretleri bütün hızıyla devam ediyor. Hayırlı olsun dilekleri için gelen ziyaretçilerini kabul etmeye devam eden Başkan Hürriyet “vatandaşlarımızın inanç ve desteğiyle birlikte çalışacağız, İzmit’imizi hak ettiği yere getireceğiz” dedi.
Hürriyet’in makam misafirleri arsında İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Ali Gürdal ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Bakkallar Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Bayram Kütük ve yönetimi, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şube Başkanı Yüksel Öztürk ve yönetimi, Kocaeli Çiçekçiler Derneği Başkanı Hasan Öztürk ile yönetim kurulu üyeleri, İzmit Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Haluk Cem Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri, TÜRGED Türkiye Gönül Elçileri Derneği Başkanı Veysel Oti ve yönetimi, Darıca Belediyesi Meclis üyeleri Erol Ada, Ayhan Şen, Osman Demir, Şadi Güven, Özkan Sarıtoprak, Aydın Işık, Selim Özcan ve Göknur Bektaş, SEDAŞ Dağıtım Varlıkları Grup Müdürü Enver Aka, Şebeke Yapım Müdürü Gökhan Öztürk ve Şebeke Tasarım Müdürü Ayşegül Kaya, Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Kemal Kaya ve yönetimi, İzmit Halkevleri Başkanı Tolga Köse ve üyeleri, KORDSA Endüstri İlişkileri ve İdari İşler Müdürü Kadir Erdem, Teknoloji Direktörü Devrim Özaydın ve İş Güvenliği Müdürü Mustafa Eryurt, Hurdacılar Derneği Başkanı Mustafa Nebi ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Veteriner Hekimler Birliği Başkanı Ali Eroğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Derince İmam Hüseyin Cemevi Derneği Başkanı Nevres Fırat ve yönetimi, TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri ve Makine Mühendisleri Odası Başkanı Murat Kürekçi, Mimarlar Odası Bakanı Füsun Deniz Yılmaz, Gıda Mühendisleri Odası İl Temsilciliğinden Yüksel Türkkan, Harita Kadastro Mühendisleri İl Temsilcisi Cuma Özdemir, Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Sekreteri Mehmet Ali Elma, Jeoloji Mühendisleri İl Temsilci Niyazi Temizkan, Çevre Mühendisleri Odası Yönetim kurulu üyesi Ediz Uyanık, Kimya Mühendisleri Başkanı Halim Karabekir, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Sözen ve Peyzaj Mimarları Odası İl Temsilcisi Onur Öztürk, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, Kandıra Safalılar Derneği Başkanı Okay Belhan ve yönetimi, Kocaeli Rumeli Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Recep Altıntip ve yönetimi, Kocaeli Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Rasim Özkul ve yönetimi, Kocaeli Yüksek Öğrenim Vakfı Başkanı Şerif Ünan, Başkan Yardımcısı Cihat Uçar, Sayman Sedat Açıldı ve Ufuk Topaloğlu da yer aldı.
.gif)
KALICI HİZMETLER
Misafirlerine ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür eden Başkan Hürriyet, “ halkımızın güvenini kazanmış olmak bize büyük onur yaşatırken, omuzlarımıza da büyük sorumluluk yüklemektedir. İnşallah onların inanç ve desteğiyle İzmit’imizde güzel ve kalıcı hizmetlere imza atacağız” şeklinde konuştu.
Gündem, 08 Haziran 2019 01:51
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
